Napmalıyım?evde bulunan saç telleri!!

saçları yüzüne fırlattın !?! saç değil mübarek gülle..

konu sahibi, kocan seni aldatmış, sen kocanı tabir-i caizse basmışsın, uçağın 2 gün sonra ama sen havaalanındasın.. hadi buraya gelip yazmanı geçtim başka konulara da fikir yazacak kadar kafan yerinde!!

olduuu size iyi günleer..
Bu nedir ya??? Ne cins bi kalbiniz var? hiç mi zor durumda kalmadınız? hiç mi yalnız kalmadınız? Hiç mi çaresiz hissetmediniz?
havaalanıdaydım evet teknoloji diye bisey var?Konunun nesine inanmadınız?ayrıca inanmak zorunda mısınız?neden bu zorunluluğu hissediyorsunuz kendinizde?
İster inan ister inanma!böyle bi yorum yazmana gerek var mıydı?ne gibi bi çıkarım olabilir yalan yanlış konu açmakta acaba??vaktiniz bolmuş demekki ne diyim.Evli ya da bekarsnızdır belki ama Allah size aynısını yaşatırsa inşallah anlarsınız ne demek istediğimi.

Bu nedir ya??? Ne cins bi kalbiniz var? hiç mi zor durumda kalmadınız? hiç mi yalnız kalmadınız? Hiç mi çaresiz hissetmediniz?
havaalanıdaydım evet teknoloji diye bisey var?Konunun nesine inanmadınız?ayrıca inanmak zorunda mısınız?neden bu zorunluluğu hissediyorsunuz kendinizde?
İster inan ister inanma!böyle bi yorum yazmana gerek var mıydı?ne gibi bi çıkarım olabilir yalan yanlış konu açmakta acaba??vaktiniz bolmuş demekki ne diyim.Evli ya da bekarsnızdır belki ama Allah size aynısını yaşatırsa inşallah anlarsınız ne demek istediğimi.
Aradı mı Şerefsiz döndün mü istanbula

heh klasik sıvama kısmına da geçmişsiniz.. konunun nesine inanmadığımı maddeler halinde yazmıştım zaten.. ayrıca evet inanmak zorunda da değilim, o yüzden bildirdim yönetime..

malesef sac teli bencede yeterli bir delil degil....biraz gözlemlemelisin bence canim

bir tomar saç vardı çünkü elimde.aldım attım.
ya nelere takılıyosunuz?nası kadınsınız siz bu mu mesele yani saçı nasıl fırlattın? ne kadar önemli bişey!!!

Hey hey hey sakin ol ! Sac firlatilmaz oyle. Kocan kurt kadinla birlikte olmadiysa eger.

Boyle bi konumdayken farkli konulara da yorum yazilir niye yazilmasin ki.
Kafa dagitmak icin, belki akıl vermek icin, tecrubelerini yazmak icin...
En onemlisi biraz düşünmemek icin..

valla bu nasıl ruh halidir kendi bornozunda, elin kadının ,herşey çok güzeldi yazısını okuyan kadın gidip ,o ruh haliyle başka konulara yorum yazabilir,
bende anlamıyorum.
dip not. sanırım bu kadar sakin olmak her yiğidin harcı değil. kısaca o kadar yiğit değilim demek
inşallah birgün o yiğitliğe erişebilirsiniz.Ruh halini yaşadınız mı ki böyle acımasız yorum yapıyorsunuz?
yaşamayın da hiçbir kadın yaşamasın.bilemessin kendini oyalamaya çalışmak nedemek bilemessin. koca şehirde tek başımayın omzuna yaslanıp bana böyle böyle yaptı diye anlatabilceği bir omuz bile olmaması nedemek bilemessiniz.
o yüzden bilmeden yorum yapmayın lütfen kimsenin içinde neler yaşadığını bilemessiniz.tahminler üzerine sadece tahminler.. helal olsun.

Kac gundur esinizin yaninda degil miydiniz,daha yeni mi dusa girdiniz de dusa kabinde tekrar sac gordunuz? Yoksa siz disari ciktiniz da o ara mi eve yine birini getirdi bu adam. Ben de bunu anlamadim, anlayan varsa bilgilendirirse sevinirim
eve geldim gelir gelmez aynı gün akşam tatile çıktık,evde zaman geçirmedik yani.tatil dönüşü duşa girdim ve buldum.

inşallah birgün o yiğitliğe erişebilirsiniz.Ruh halini yaşadınız mı ki böyle acımasız yorum yapıyorsunuz?
yaşamayın da hiçbir kadın yaşamasın.bilemessin kendini oyalamaya çalışmak nedemek bilemessin. koca şehirde tek başımayın omzuna yaslanıp bana böyle böyle yaptı diye anlatabilceği bir omuz bile olmaması nedemek bilemessiniz.
o yüzden bilmeden yorum yapmayın lütfen kimsenin içinde neler yaşadığını bilemessiniz.tahminler üzerine sadece tahminler.. helal olsun.

sanal bir ortam olduğu ve daha önce fake hikayelerle karşılaşıldığı için insanların sorgulamasına bu kadar kızmayın. ben bugün merak ettim doğrusu halinizi. Allah sabır versin. ailenizin yanına gidemez misiniz izin alıp?

sanal bir ortam olduğu ve daha önce fake hikayelerle karşılaşıldığı için insanların sorgulamasına bu kadar kızmayın. ben bugün merak ettim doğrusu halinizi. Allah sabır versin. ailenizin yanına gidemez misiniz izin alıp?
bütün iznimi kullandım maalesef. şu dakikadan sonra işimide riske etmek istemiyorum açıkçası.iyileşicem bi şekilde hayatımı yoluna sokmak zorundayım

bütün iznimi kullandım maalesef. şu dakikadan sonra işimide riske etmek istemiyorum açıkçası.iyileşicem bi şekilde hayatımı yoluna sokmak zorundayım

atmamanız lazım zaten. eminim üstesinden geleceksiniz. güçlü bir kadın algısı oluşturdunuz bende. umarım iyi bir avukat bulursunuz.

cok üzüldüm durumunuza.. sizin yerinize koydum kendimi.. onunuzde uzun bır dönem var.. oncelıkle sabırlı olun..

gizli takibe alın ve hatta unutmus gibi sanki hersey esinizin kontrolundeymiş gibi hissettırın ona.. rahatken daha dikkatsizlesicektir ...

tabi bu arada kendinizide saglama almayı unutmayın maddi anlamda allah yardımcın olsun kardesım..rabbım umarım boyle bırsey varsa da, ki bıraz oyle gözüküyor; onunune onunune getırır ınsallah

9 ay ayrı kalıp kocanın evinde oyuncaklarıyla oynayacağını sanmıyodun heralde

sen cok buyuk konusuyorsun yalnız, o buyuk lokmayı tam yutulmuyor bogazda kalıo yumru gıbı dıkkat et..

nasıl bukadar empati duygusundan yoksun vicdansız olduk anlamıyorum ya

Arkadaşlar ben adam aldatmış ve haklı demiyorum.Ben şöyle düşünüyorum.Eğer ki sen kocanı yuvanı bırakıp gidebiliyosan 9 ay,tekrar ediyorum bence, o koca ve o yuva çok da önemli değil demek ki senin için.Bugün boşanma davası açsa mahkemede 9 aydır şehir dışındayım ve aldatıldım dese o hakim bile bi kere daha durup düşünür.Demek ki konu sahibi arkadaş için evi ve yuvası işine göre daha arka planda kalıyor.Yani ne bileyim şu ülkede çok çok az erkek karısına izin verir ve çok çok az kadın 9 ay evini bırakıp işi için gider.Sonuçta kararlarımızı verirken hep bir seçim yapıyoruz önceliklerimize göre.Her seçim de bir vazgeçiştir diye düşünüyorum şahsen.

bir KOCA olarak o neden bu hanım gibi kadar fedakarlık yapmıyor peki, erkegi savunuyorsun da kadın sureklı sehir dısı yolculuk yapıyor bır sekılde evlılıgı yurutmek ıcın gelıyor kocasının yanına bu adam nıye yapmıyor yada suprızler yapmıyor.. hayat müşeterek degil mi

o hakım sormaz mı bunları ? ne bıcım bır vizyonunuz var sizin

Back
X