Napmam gerekiyor hiç bilmiyorum.

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
erkek arkadaşım çok soğuk bana karşı yani şöyleki sadece ben arayınca açar sadece ben mesaj atınca cevap atar 3 gündür böle watsapta fotoğrafımız duruyor dünde sordum yok dargın değilim dedi ama soğuk bana karşı yani bariz belli az önce aradım açmadım işte ama mutlaka açardı açamazsa bile 10 dk içinde dönerdi. Sorunca sorun yok diyor sıkıldım artık hep böle ara ara geliyor kafasına bir şey hemen soğuk yapıyor suan napmam lazım hiç bilmiyorum. Nasıl bi adım izliyim bendemi aramıyım napim

Evet sizde aramayın kesinlikle. Onun davrandığı gibi davranırsanız sizin sorduğunuz gibi sorun ne diye sorabilir kendi kendine. Ha sormuyorsa sevmemiştir ve sıkılmıştır.

Evet sizde aramayın kesinlikle. Onun davrandığı gibi davranırsanız sizin sorduğunuz gibi sorun ne diye sorabilir kendi kendine. Ha sormuyorsa sevmemiştir ve sıkılmıştır.
bilmiyorum watsapta fotoğraf duruyor ama ne arar ne sorar neye kızdığı belli deği. Aramıcam bende artık cidden sıkıldım bu hallerden.

Üstüne düşme totosu iyice kalkmasın. Biraz geri çekil o sorsun noluyo diye. Eğer sorarsa çocuk gibi tavır yapacağına açık açık konuş benle ben gelemem böyle şeye de. Seviyosa eğer hizaya gelir yoksa da sal gitsin zaten
Açıkcası sanmıyorum sorun ne diceğini karın ağrısını ortaya çıkar. Son kez aramıştım açmadı dahada aramam bende. Nazlı erkek hiç çekilmiyor cdden kanser sebebi

Açıkcası sanmıyorum sorun ne diceğini karın ağrısını ortaya çıkar. Son kez aramıştım açmadı dahada aramam bende. Nazlı erkek hiç çekilmiyor cdden kanser sebebi
Benim eşim de o tipe yakın ama o tavizi vermedim ben ona. Size söylediğim gibi en başından tepkimi göstermiştim. Şimdi bile bi sorunumuz varsa istediği kadar kaçsın bakıyo ben ondan daha soğuk duruyorum mecbur konuşmaya kendi geliyo.

Bu erkeklerin geneli böyle. Konuşup da derdimizi çözelim demezler ancak tavır trip veya o sorunu yok sayarak kaçarak yaşarlar.. sonra da bizlere anlaşılmaz olan sizsiniz derler.

erkek arkadaşım çok soğuk bana karşı yani şöyleki sadece ben arayınca açar sadece ben mesaj atınca cevap atar 3 gündür böle watsapta fotoğrafımız duruyor dünde sordum yok dargın değilim dedi ama soğuk bana karşı yani bariz belli az önce aradım açmadım işte ama mutlaka açardı açamazsa bile 10 dk içinde dönerdi. Sorunca sorun yok diyor sıkıldım artık hep böle ara ara geliyor kafasına bir şey hemen soğuk yapıyor suan napmam lazım hiç bilmiyorum. Nasıl bi adım izliyim bendemi aramıyım napim
Kesinlikle üzerine düşme, çok yaşadım ben geçmişte böyle olayları. Üzerine düşüyorsa kendi arasın. Aramıyorsa umursamıyordur zaten, gerçekten seven darılsa bile bir süre sonra arar.

Back
X