yine cok tuhaf bir eş ailesi var karsımızda.
ya bu aileler neden evlatlarını biraz rahat bırakıp mutlu olmalarını istemezlerki?
bence son bir defa daha cagır.eşin ne diyor bu konuda?
tuhaflar zaten.eşin sana destekse bu konuda sorun yok.
Allah rızası için bir kez daha cagırırsın olur biter.
Kizlar esimin ailesini gectigimiz cumartesi iftara cagirdim gelmiyoruz dediler..gectigimiz persembede ben ordaydim..aradigimizda siz cuma günü iftara gelmezseniz bizde gelmiyoruz dediler..bizim hergün orda iftar yapmamizi istiyo kp..persembe ordaydim,bide cuma günü neden gidiyim anlamadim..gelmediler cumartesi günü,ustelikte esime birsuru laf soylemis kp...insanlik bende kalsin dedim pzartesi tekrar cagirdik sali günü gelin diye yine gelmiyoruz ddiler..ben daha 4 aylik evliyim..mubarek gunde ilk iftarim onlari almak istedim iftara alisverisimi bile yapmistim kesin gelirler diye dusunuyodum..ailem gelicek yarin iftara,ilk esimin ailesini istemistim ama gelmediler..2 defa cagirdim reddettiler..evlendgimden beri zaten cok kotu davraniyolar bana yapmadklari kalmadi,baskasi olsa onlarin yuzune bakmazi ama ben ynede iyi olmaya calistkca onlar boyle ypiyolar..sizce cagirmalimiyim tekrar,bidaha cagirmiyim diyorum ama hakliykende haksiz druma dusmekte istemem.siz olsaniz napardniz kizlarr?
canım senı ıstemıyorlar desemm ıftara sureklı oraya cagırıyorlar..ıstemıyor degıller demek kiii..
acaba k.pdr cekıngen bırısı de gelınce bırsey yıyemeyıp ac kalacagını mı dusunuyor..
bazı ınsanlar oyledır ya yıyıp ıcıp rahat edemezler..
baska bıse bulamadım:)
al işte bir bakı kurmak isteyen aile daha..
tatlım demişsin ya hergün orada olmamızı istiyorlar diye bunu kabul ettirmek adına sana gelmiyorlar diye düşündüm..kendi isteklerini yaptırmak içn böle bir yola girmişler belli..
2 kez çağırmışsın zaten boşver çağırma artık..hatta bence biraz mesafeli durmanda bile fayda var..
çok yüz vermişsin be cnm ondan bu şımarıklıkları
adetlerde adetler deyip duruyor canim..onlarn adette erkek evlenince yemeklere hep babasnin evine gider..haftada 3 kez gider en az..ayrca hicte cekingen degill kendi evi gibi davraniyo evimde dus bile almis insan düsün yani,burasi bnmde evim deyip druyor,evime karisiyor hep :)
evet bizi oraya goturmek icin gelmiyolar,biz gidelimki onlarda gelsinler.oyle bi sacmalik olamaz ama ya..ben gayet mesafeliyim zaten haftada 2 kez gdiyoruz en fazla aksamlari oda..sen bile anladn hmen aynen dedigin gibi canimm
Kizlar esimin ailesini gectigimiz cumartesi iftara cagirdim gelmiyoruz dediler..gectigimiz persembede ben ordaydim..aradigimizda siz cuma günü iftara gelmezseniz bizde gelmiyoruz dediler..bizim hergün orda iftar yapmamizi istiyo kp..persembe ordaydim,bide cuma günü neden gidiyim anlamadim..gelmediler cumartesi günü,ustelikte esime birsuru laf soylemis kp...insanlik bende kalsin dedim pzartesi tekrar cagirdik sali günü gelin diye yine gelmiyoruz ddiler..ben daha 4 aylik evliyim..mubarek gunde ilk iftarim onlari almak istedim iftara alisverisimi bile yapmistim kesin gelirler diye dusunuyodum..ailem gelicek yarin iftara,ilk esimin ailesini istemistim ama gelmediler..2 defa cagirdim reddettiler..evlendgimden beri zaten cok kotu davraniyolar bana yapmadklari kalmadi,baskasi olsa onlarin yuzune bakmazi ama ben ynede iyi olmaya calistkca onlar boyle ypiyolar..sizce cagirmalimiyim tekrar,bidaha cagirmiyim diyorum ama hakliykende haksiz druma dusmekte istemem.siz olsaniz napardniz kizlarr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?