n'apsam acaba?

mjesecina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
468
186
103
merhaba,
kaynım yeni evlendi. ve sanırım bu cuma eltim evine davet etmiş kaynanamları ve görümcemleri. sanırım dedim; çünkü bize bişey diyen olmadı.
sadece görümce geçen gün KV ye tamam gidelim cuma günü X'lere söylersin dedi. yani KV sanırım ona X bizi çağırıyo gidelim mi cuma günü dedi. o da cevap verdi. ama sonra bize dönüp, yemeğe çağırıyolar cuma gunu haberiniz olsun falan demedi hiç

şimdi ? sizce bize söylememesinin sebebi eltinin bizi davet etmemesi olabilir mi ? yoksa biz orda duyduk zaten falan mı sandı.. ama çok laf arası söyledi. duymayabilirdim gerçekten de.

siz ne düşünüyorsunuz?

Söylerlerse gidersiniz. Düşünmeye gerek yok.

Eltiden yüzyüze bir davet aldınız mı? Hayır. Gitmeyin o halde. İlk defa evine davet eden bi insan “toplanın gelin” der gibi davet etmez herkese söyler diye düşünüyorum gerçi görümceye de söylememiş.
Bilemedim
Ben olsam gitmezdim sonuçta çağırılmadığın bir yerde bulunmak çok daha kötü

Ha demiyorum ki kırılın gücenin, bunda bişey yok eltiniz sizi ayrı çağıracaktır belki, kv ve kızlarını bir saymıştır, eşler de gelecek mi?

evet KP ve görümcemin kocası da gidecek.

Neden her kucuk seylere takiliyorsunuz anlamiyorum.
Belki de kv-niz gorumcenize evine misafir gidelim demis, o da tamam gideriz demistir.
Eltiniz bi tek onlari davet etse bile umursamayin.
Belki sizi de sonradan esinizle davet edecek.
Her seye takilmakla omur gecmez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…