Söylerlerse gidersiniz. Düşünmeye gerek yok.merhaba,
kaynım yeni evlendi. ve sanırım bu cuma eltim evine davet etmiş kaynanamları ve görümcemleri. sanırım dedim; çünkü bize bişey diyen olmadı.
sadece görümce geçen gün KV ye tamam gidelim cuma günü X'lere söylersin dedi. yani KV sanırım ona X bizi çağırıyo gidelim mi cuma günü dedi. o da cevap verdi. ama sonra bize dönüp, yemeğe çağırıyolar cuma gunu haberiniz olsun falan demedi hiç
şimdi ? sizce bize söylememesinin sebebi eltinin bizi davet etmemesi olabilir mi ? yoksa biz orda duyduk zaten falan mı sandı.. ama çok laf arası söyledi. duymayabilirdim gerçekten de.
siz ne düşünüyorsunuz?
ama son dakika siz biliyosunuz zannettik demezler mi. yani birebir söylemesi gerekiyor değil mi ? davet etmesi lazım yani.Söylerlerse gidersiniz. Düşünmeye gerek yok.
evet belki de. bakalım bugün ve yarın ses çıkacak mıDavet ederse gidersiniz. Belki sizi ayri davet edecek.
evet belki de. bakalım bugün ve yarın ses çıkacak mı
haklısınız.kaynınız sizi veya eşinizi arayıp davet edebilir
belki cok kalabalık olucaksınız diye ayrı ayrı almak istiyordur
davet edilmemişsiniz henüz o yüzden gitmeyin tabiki
evet bakalım nolcak. zaten davet etmezse daha da gitmem evine....sizi ayrı davet etmesi gerekiyor bekleyin bakalım
doğru valla.. takılmıcam artık amaaan çokta tınbu kafaya takılacak bir şey değil ki. çağırmayabilir belki sizi ayrı çağırır veya hiç çağırmaz elektrik alamamıştır. çok takılmayın böyle şeylere ya
Eltiden yüzyüze bir davet aldınız mı? Hayır. Gitmeyin o halde. İlk defa evine davet eden bi insan “toplanın gelin” der gibi davet etmez herkese söyler diye düşünüyorum gerçi görümceye de söylememiş.merhaba,
kaynım yeni evlendi. ve sanırım bu cuma eltim evine davet etmiş kaynanamları ve görümcemleri. sanırım dedim; çünkü bize bişey diyen olmadı.
sadece görümce geçen gün KV ye tamam gidelim cuma günü X'lere söylersin dedi. yani KV sanırım ona X bizi çağırıyo gidelim mi cuma günü dedi. o da cevap verdi. ama sonra bize dönüp, yemeğe çağırıyolar cuma gunu haberiniz olsun falan demedi hiç
şimdi ? sizce bize söylememesinin sebebi eltinin bizi davet etmemesi olabilir mi ? yoksa biz orda duyduk zaten falan mı sandı.. ama çok laf arası söyledi. duymayabilirdim gerçekten de.
siz ne düşünüyorsunuz?
evet KP ve görümcemin kocası da gidecek.Eltiden yüzyüze bir davet aldınız mı? Hayır. Gitmeyin o halde. İlk defa evine davet eden bi insan “toplanın gelin” der gibi davet etmez herkese söyler diye düşünüyorum gerçi görümceye de söylememiş.
Bilemedim
Ben olsam gitmezdim sonuçta çağırılmadığın bir yerde bulunmak çok daha kötü
Ha demiyorum ki kırılın gücenin, bunda bişey yok eltiniz sizi ayrı çağıracaktır belki, kv ve kızlarını bir saymıştır, eşler de gelecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?