n'apsam acaba?

Belki sizi ayrı çağıracaktır. Çünkü eltiler ayrı oluyor genelde.

Bende Okul Arkdasimi ve Annesini oturmaya cagirdim. Buyuk olan Ablasi cagirmadim diye alinmis. Halbuki o evli, kocasi var iki kizi var. Bende Otururken Annesi X'in Selami var cagirmadin diye gelmedi dedi. Bende dedim ki ben onu ayri cagiracagim evime esi ile beraber. Tuhaf buldum hemen alinmasindan.

eşimle kardeşinin arası çok iyi değil acaba bizi hiç mi çağırmicak diye düşündüm aslında... saçma belki de

evet bakalım nolcak. zaten davet etmezse daha da gitmem evine....

İyi de belki başka zaman davet edecek?

Ne meraklısınız davet edilmediğiniz yere gitmeye, davet edilmeyince trip yapmaya?

Belki yemek masası küçüktür, sandalye sayısı azdır, belki kalabalık misafire yiyecek hazırlama konusunda acemidir, belki sizi sonra çağıracaktır.

Hem sizin alınmanızı gerektiren bir konu değil ki, burada asıl muhatap eşiniz
Kendi öz kardeşi eşinizi evine davet etmiyor. Siz neden bu kadar kafaya taktınız ki?

Uzun süre davet etmezse siz de ona göre davranırsınız.

Ayrıca kv ve görümceniz de misafir. Misafir misafir davet etmez ki.

Bak sana bir anımı anlatayım.
Evim küçük yeni evlenmişim
1 küçük L koltuk var bir de masanın 6 sandalyesi, L koltuğa büyük 4 kişi oturunca zaten yer kalmıyor
Eşimin ailesinin bir kısmını yemeğe davet ettim
Ama benim kendini ev sahibi sanan kayınvalidem benden habersiz başkalarını da davet etmiş ve o akşam toplamda 11 yetişkin 2 çocuktuk. Masa yı büyüttüm 8 kişilik yaptım ben yemek yiyemedim eşim de yiyemedi servis yapmaktan geri kalanlar üst üste yedi resmen. Yiyen de masadan kalkamadı oturacak yer yok çünkü
Ben kazanla yemekler yaptım. Mutfak minicik kirliler geliyor temizlere yer kalmıyor, yeni servis açacağım yer yok bütün yemekler bitmiş. Kalanlar kayınpederime paketlendi evde yesin diye gelmemişti bize.
Misafir gidip masaya açlıktan yorgunluktan yığılınca bize sadece bir dilim börek kalmıştı onu da eşimle paylaşmıştık

evleri oldukça büyük. :) sadece eşimin karedşiyle arası pek iyi değil. ondan çağırmamış olabilir mi diye merak ediyorum.
bu kadar ileri gidebilir mi diye...
yoksa bizi ayrı olarak asla almaz eminim buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…