Napsam bilmiyorum...

aylastyle

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
30
0
16
Adana
Kızlar selam.1,5 yıldır bir birlikteliğim var.Evlilği okuldan sonraya düşünüyoruz.İkimizde üniversite son sınıfa geçtik.Beraber olduğum erkeğin lisede 4 yıl beraber olup ayrıldğı bi kız var.Birkaç kere anlattı.Neyse bunlar 3-4 hafta önce tekrar konusmaya başlamış.Mesajları felan gördüm hani ters bir şey yok ama yine de korkuyorum sonuçta 4 yıl beraber olmuşlar ve üstüne şu feysi icat edenin allah belasını versin sevgilimin paylaştığı son iki şey bunlar:

TUNA TABU ANLADIM SENİN BANA DÖNECEGİN YOK - YouTube

Tam unuttum dersin ki tekrar karşına çıkar , küçük bi tebessüm eder , ve yine kendine bağlar seni.

Ne dersiniz kızlar oturup konuşsam mı bu kızla görüşmeni istemiyorum diye? :(( çok kötüyüm ya

Gene mi face :27::27::27::27: Bence konuşmayın aklında yoksa bile aklına sokarsınız böyle bir ihtimali...

Kızlar selam.1,5 yıldır bir birlikteliğim var.Evlilği okuldan sonraya düşünüyoruz.İkimizde üniversite son sınıfa geçtik.Beraber olduğum erkeğin lisede 4 yıl beraber olup ayrıldğı bi kız var.Birkaç kere anlattı.Neyse bunlar 3-4 hafta önce tekrar konusmaya başlamış.Mesajları felan gördüm hani ters bir şey yok ama yine de korkuyorum sonuçta 4 yıl beraber olmuşlar ve üstüne şu feysi icat edenin allah belasını versin sevgilimin paylaştığı son iki şey bunlar:

Tam unuttum dersin ki tekrar karşına çıkar , küçük bi tebessüm eder , ve yine kendine bağlar seni.

Ne dersiniz kızlar oturup konuşsam mı bu kızla görüşmeni istemiyorum diye? :(( çok kötüyüm ya

icat edenin ne suçu var allah aşkına ya sevgilin nerede ne yapmasını bilmiyorsa face ne yapsın

ne kadar da seviyoruz kendi sorumlu olduğumuz insan toz kondurmayıp başkalarına suç atmayı

madem bu kadar çok korkuyorsun konuş sevgilinle muhabbet etmeni istemiyorum sen olsam yerimde ne düşünürsün diye

eğer ki devam ederse bilki korktuğun başına gelmiştir :ssz:

bence konuşmayın

bekleyin onu unutmamışsa sizle beraber kalması ne kadar doğru olabilir ki

Eski sevgilisiyle konuşmasını kesinlikle doğru bulmuyorum
bence katiyen görüşmemesi konusunda tavrını koy canım
paylaştığı videoya gelicek olursak belki şarkıyı beğeniyordur
eski sevgilisiyle alakası yoktur
ama ''Tam unuttum dersin ki tekrar karşına çıkar , küçük bi tebessüm eder , ve yine kendine bağlar seni.''
bu söze dicek bişey bulamadım.
öncelikle kesinlikle görüştürme
video olayını biraz daha takip et
hala devam ediyorsa bunları neden ve kime paylaştığınıda sor canım
tekrar tekrar söylüyorum GÖRÜŞTÜRME bence
tabi yine de sen bilirsin

Son düzenleme:
Elbett ki konuşmalısın, gerçi inkar edecek ama!:)

Bu seneryoya yakın bir senaryo biliyorum. Bir çocuk bir kıza aşık olur, ama önceden liseden 4 yıl birlikte olduğu başka bir kız vardır memleketinde, neyse kız başka şehirde oturuyor 15 tatilde herkes memleketine döner. Sonra bir iki gün herşey güzel, ertesi gün çocuktan çıt çıkmaz, kız şüphelenir NE OLDU? der,

Çocuk: yok birşey arkadaşlarla merkezdeydik unutmuşum teli der.

Kız sinirlenir: O kızı mı gördün yoksa der?

Çocuk: hayır ya saçmalama der! Seni nasıl sevdiğimi biliyorsun, görsem de konuşmam der.

Sonra çocuk hepten sessizleşir, kız arar durur, sonra çocuk hattını başkasına kullansın diye verir, kıza da kusura bakma bir kaç gün, ailevi bir durum der. Kız sabreder ama iki gün sora gizliden numarayı arar, çocuk açar: KIZIN SESİNİ DE TANIMAZ, KİMSİNİZ DER :):):):)

Kıyamet kopar, çocuk bana süre ver der, sonra ARADAKİ MESAFEYİ BAHANE EDER, YAZIN NASIL OLCAK, GÖRÜŞEMİCEZ OLMAYACAK DER.

Kız da şunu der: Sen dememiş miydin baştan mesafe sorun değil diye?

Çocuk der ki: Evet ama , şimdi anladım yapamazmışım.

Ayrılırlar, kız sebebini bile anlamaz.

2 yıl sonra kız bu çocuğun en yakın arkadaşı ile de arkadaştır hala, sohbet ederken bu arkadaş der ki: Sana anlatmayacaktım ama dayanamıyorum. O gün sen aradığında senin de sorduğun gibi, KIZLA karşılaşmış. Telefonu başkasına verdim demiş sana çünkü, sürekli meşgul olmasından şüphelenme diye, kızla sürekli telefonda konuşuyormuş. Sana ayıp ettiğine üzülmüştü ama o kadar KIZA KAVUŞTUĞUNA MUTLUYDU, ki 1 AY SONRA KIZ TEKRAR çocuğa BAY BAY demiş..

Çocuk vicdanen ve mantıken KIZI ESKİ SEVGİLİSİ İÇİN BIRAKTIĞINA çok rahatsız olmuş ama kız ondan sonra çok iyi birini bulup mutlu olmuş:):):)

Eski sevgiliyi unutamama ERKEKLERDE büyük bir SORUN. Ve sana yalan söyleyecek zaten eğer sorarsan! Ama içinden nelerin geçtiğini mantıklı düşünsen SEN DE BİLİYORSUN...

ESKİ SEVGİLİ İLE GÖRÜŞMESİ EN BÜYÜK HATA. Böyle birşeyi ne o ÖNERMELİ VE YAPMALIYDI, NE SEN KABUL ETMELİYDİN............

Son düzenleme:
neden konuşmaya başlamışlar ki?
insanın 3-4 sene birlikte olabilmesi için
gerçekten aşık olması gerekir.
ve bu yaştaki insanların hayatlarında
3-4 sene çok uzun bir zaman dilimidir.
unutması kolay olmamıştır.
küllenen bir şeyi alevlendirmeye gerek yok.
siz lafını etmeyin, sadece sevgilinizin
davranışlarında değişiklik var mı
onu takip edin..

hayırdır kime gönderme yapıyorsun face te, o sözlerle şarkıyla desene. aradan zaman geçmiş ayrılıktan hayır gelmez. en fazla bir kez daha deniyorlar ama sonu hep ayrılık oluyor cevremde.

Bugün de face konuları hortladı..
Ard arda konular açılıyor..

Sevgilinin eski sevgiliyle konuşmasını tasvip etmiyorum açıkçası.
Olmuş bitmiş bişey.
Eski dosttan sevgili olur ama eski sevgiliden dost olmaz.

Niyeyse ben de face i bulana iyi anlamda dua ediyorum.
Başka amaçlarla kullanmadığım içindir belki.

Ve bu adamdan koca olmaz.
Yarın bi gün evlendiniz?Eski sevgilisini yolda görse seni tanımayacak mı.

canm hadi olmuştur öylesine konuşmuştur
çok yanlış ama ben olsam uyarırdım ya onla konuş hep yada benle diye
sen eski sevgilinde konuşsan adam kıyameti koparır bence
hem öyle erkekler var ki etraftan biliyorum diğer kıza bu kızla mutlu değilim ama mecburum bana bağlandı birlikte olduk zaten ayrılcaz diyip ikisini cepte tutmaya çalışan
sen bu seferlik affettim ama bidaha konuşursa affetmem msjı vermelisin bence

Sen eski erkek arkadaşınla mesajlaşıp facebookta iletişime devam edersen o rahatsız olurmuymuş bence bunu sor evet olurum derse zaten seni o an anlamış demektir ve iletişimi keser hayır olmam derse de emin ol o erkekten ne sevgili ne koca nede baba olmaz erken farkettim diye sevin

korktuğum başıma geldi.1,5 yıl uyutmus beni :(.Ayrıldım,açık açık onu hiç unutmadığını ve aklının hala onda olduğunu söyledi.Neymiş bana çok değer veriyomuş da üzülmemi istemiyomus :(:(

Kötü olmuş. :(

Bence de bir şey söyleme. Ama sadece bir süre için.
Zaten aklı hala ondaysa , daha doğrusu kızla yine konuştu diye çok etkilenirse senin yapabileceğin bir şey yok.
Her şey olacağına varır. O kıza dönerse bu çocuk gerçek aşkın değildir senin. Ve karşına daha iyileri çıkacaktır.
Çok zor ama bekle biraz. Düşünmemeye çalış.

Birkaç gün daha böyle sürerse kabul etmediğini ifade etmelisin. Seni dinlerse ne ala. Seni cidden seviyor demektir.
Fakat bir sonuca ulaşamazsan bırak gitsin. Eski sevgiliyle konuşmamalı kimse bir ilişki içindeyken.
Bana göre hiç doğru değil bu.

korktuğum başıma geldi.1,5 yıl uyutmus beni :(.Ayrıldım,açık açık onu hiç unutmadığını ve aklının hala onda olduğunu söyledi.Neymiş bana çok değer veriyomuş da üzülmemi istemiyomus :(:(

Ay ayrılmışsın. Görmedim bu mesajı. :((( Geçmiş olsun.

Back
X