Elbett ki konuşmalısın, gerçi inkar edecek ama!:)
Bu seneryoya yakın bir senaryo biliyorum. Bir çocuk bir kıza aşık olur, ama önceden liseden 4 yıl birlikte olduğu başka bir kız vardır memleketinde, neyse kız başka şehirde oturuyor 15 tatilde herkes memleketine döner. Sonra bir iki gün herşey güzel, ertesi gün çocuktan çıt çıkmaz, kız şüphelenir NE OLDU? der,
Çocuk: yok birşey arkadaşlarla merkezdeydik unutmuşum teli der.
Kız sinirlenir: O kızı mı gördün yoksa der?
Çocuk: hayır ya saçmalama der! Seni nasıl sevdiğimi biliyorsun, görsem de konuşmam der.
Sonra çocuk hepten sessizleşir, kız arar durur, sonra çocuk hattını başkasına kullansın diye verir, kıza da kusura bakma bir kaç gün, ailevi bir durum der. Kız sabreder ama iki gün sora gizliden numarayı arar, çocuk açar: KIZIN SESİNİ DE TANIMAZ, KİMSİNİZ DER :):):):)
Kıyamet kopar, çocuk bana süre ver der, sonra ARADAKİ MESAFEYİ BAHANE EDER, YAZIN NASIL OLCAK, GÖRÜŞEMİCEZ OLMAYACAK DER.
Kız da şunu der: Sen dememiş miydin baştan mesafe sorun değil diye?
Çocuk der ki: Evet ama , şimdi anladım yapamazmışım.
Ayrılırlar, kız sebebini bile anlamaz.
2 yıl sonra kız bu çocuğun en yakın arkadaşı ile de arkadaştır hala, sohbet ederken bu arkadaş der ki: Sana anlatmayacaktım ama dayanamıyorum. O gün sen aradığında senin de sorduğun gibi, KIZLA karşılaşmış. Telefonu başkasına verdim demiş sana çünkü, sürekli meşgul olmasından şüphelenme diye, kızla sürekli telefonda konuşuyormuş. Sana ayıp ettiğine üzülmüştü ama o kadar KIZA KAVUŞTUĞUNA MUTLUYDU, ki 1 AY SONRA KIZ TEKRAR çocuğa BAY BAY demiş..
Çocuk vicdanen ve mantıken KIZI ESKİ SEVGİLİSİ İÇİN BIRAKTIĞINA çok rahatsız olmuş ama kız ondan sonra çok iyi birini bulup mutlu olmuş:):):)
Eski sevgiliyi unutamama ERKEKLERDE büyük bir SORUN. Ve sana yalan söyleyecek zaten eğer sorarsan! Ama içinden nelerin geçtiğini mantıklı düşünsen SEN DE BİLİYORSUN...
ESKİ SEVGİLİ İLE GÖRÜŞMESİ EN BÜYÜK HATA. Böyle birşeyi ne o ÖNERMELİ VE YAPMALIYDI, NE SEN KABUL ETMELİYDİN............