Napsam bilmiyorum...

En son aramızda şu mesajlaşmalar oldu.
o:Çok mu sevdin beni gerçekten ?
Ben:Evet.
o:O zaman beni anlaman lazım senin beni sevdiğin gibi ben de onu sevdim ki seviyorum hem de fazlasıyla.
Ben:Ben kimseyi kandırmadım ve kandırılmayı da hak etmedim.
o:Özür dilerim gerçekten sen benim hep iyi bir arkadaşımsın.Çok değerlisin üzülmeni istemem geçer ya.
Ben:Seninkinin 7,5 yıldır geçtiği gibi mi ?

En son aramızda şu mesajlaşmalar oldu.
o:Çok mu sevdin beni gerçekten ?
Ben:Evet.
o:O zaman beni anlaman lazım senin beni sevdiğin gibi ben de onu sevdim ki seviyorum hem de fazlasıyla.
Ben:Ben kimseyi kandırmadım ve kandırılmayı da hak etmedim.
o:Özür dilerim gerçekten sen benim hep iyi bir arkadaşımsın.Çok değerlisin üzülmeni istemem geçer ya.
Ben:Seninkinin 7,5 yıldır geçtiği gibi mi ?

canim birak gitsin ne diye mesajlasiyorsun ki böle tiplerle allhindan bulsun bide gecer yaa demis

Böyle erkeklerin hepsini atıcaksın bir kazana....Gerisi malum...
Çok çok üzüldüm, elbet geçicek.Hayatına bak hemen unutursun diyemicem, biraz zor olucak kendini toparlaman ya da onu bir şekilde unutman ama inan ki bir gün kalkıcaksın ve bakıcaksın onu düşünmeden güne başlamışsın bile...Çünkü artık kendi değerinin ve onun değersizliğini anlıcaksın...
Allah yardımcın olsun ne diyeyim...

Böyle erkeklerin hepsini atıcaksın bir kazana....Gerisi malum...
Çok çok üzüldüm, elbet geçicek.Hayatına bak hemen unutursun diyemicem, biraz zor olucak kendini toparlaman ya da onu bir şekilde unutman ama inan ki bir gün kalkıcaksın ve bakıcaksın onu düşünmeden güne başlamışsın bile...Çünkü artık kendi değerinin ve onun değersizliğini anlıcaksın...
Allah yardımcın olsun ne diyeyim...

teşekkür ederim inşallah..

hakkım varsa helal etmiyorum de koyar bu mesaj ona yolla yolun açık olsun yoluma çıkma benim yolumda açık olsun de koysun iyice öyle saçmasapann yazışma ne ara ne sor tel face neyi varsa sil yok et o insanı mezara göm gitsin:ssz:

hakkım varsa helal etmiyorum de koyar bu mesaj ona yolla yolun açık olsun yoluma çıkma benim yolumda açık olsun de koysun iyice öyle saçmasapann yazışma ne ara ne sor tel face neyi varsa sil yok et o insanı mezara göm gitsin:ssz:
sildim her şeyini :(.Numarasını,facesini,fotoğraflarımızı ama gel gör ki anıları silemiyosun..

sizi yönlendirmek için değil sadece böyle bir şey başıma gelse, yapacağım şeyi yazacağım,
''eski sevgililerden dost olmaz hatta konuşulmaz bile'' deyip onunla derhal görüşmeyi kesmesini, aynı durumu siz yapsanız kendisinin nasıl hisseceğini anlatırdım

sizi yönlendirmek için değil sadece böyle bir şey başıma gelse, yapacağım şeyi yazacağım,
''eski sevgililerden dost olmaz hatta konuşulmaz bile'' deyip onunla derhal görüşmeyi kesmesini, aynı durumu siz yapsanız kendisinin nasıl hisseceğini anlatırdım

ayrıldığınız yazdığınız kısmı ilk mesajımı yazdıktan sonra gördüm :S

açıkçası üzüldüm diyemem. ucuz kurtulmuşsunuz. evet, ayrılık acı verir ama daha kötüsünden korundunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun

1.5 yıl kaybetmişsin maalesef seni hiç sevmeyen eski sevgilisine aşık olan bir adamla. O yüzden canım hiç üzülme. İyi ki de gerçek yüzü çıktı ortaya. Evet kırgınlığının kızgınlığının geçmesi tabiki zaman alacak ama üstesinden geleceksin bir şekilde. Bence ayrıldığına değil kaybettiğin zamana üzülmelisin.

Onun ki "eski sevgili" değil, "eskimeyen sevgili" mesajını verdi bana.
Açıkça sorun bu şarkılar, bu notlar kimin için de sor..
Ve görüştürme bence. Helede bi sevgilisini olduğunu öğrenince erkek dahada kıymete biner bi kız için. Aklına girmesine izin verme.
Tepkini koy canım.

canım kendini oyalayacak başka uğraşlar bul. ilk başlarda acı gelir ben de sevgilimden ayrıldığım da (4,5 yıl sürmüştü) her gece aklıma gelirdi. gün içinde okulum vardı aklımı hep oyalardım ama geceleri işte o zaman engel olamazdım düşünür ağlardım. zamanla acısı azaldı. tamamen unutulmuyor ama senin çektiğin bu acıya Allah öyle biri çıkarır ki karşına ödülü o zaman yaşarsın. belki de hayırlısı buymuş. sanma ki ayrıldığın kişi mutlu olacak o kızla. tekrar başlasalar bile yürümeyecek o ilişki. zaten iyi olsaydı ilişkileri ayrılmazlardı. eski sevgilin kafasını taşlara vuracak ama o zaman onun için geç olacak.

canım kendini oyalayacak başka uğraşlar bul. ilk başlarda acı gelir ben de sevgilimden ayrıldığım da (4,5 yıl sürmüştü) her gece aklıma gelirdi. gün içinde okulum vardı aklımı hep oyalardım ama geceleri işte o zaman engel olamazdım düşünür ağlardım. zamanla acısı azaldı. tamamen unutulmuyor ama senin çektiğin bu acıya Allah öyle biri çıkarır ki karşına ödülü o zaman yaşarsın. belki de hayırlısı buymuş. sanma ki ayrıldığın kişi mutlu olacak o kızla. tekrar başlasalar bile yürümeyecek o ilişki. zaten iyi olsaydı ilişkileri ayrılmazlardı. eski sevgilin kafasını taşlara vuracak ama o zaman onun için geç olacak.

inşallah canım inşallah bugün hep ağladım :(

Back
X