toplummuzda evlenip ayrılmış kadınları açık kapı olarak görülüyor .kendinden ödün verme yoluna bak.zaten geç yaşta anne olup sıkıntılı evlilik yaşamıssın yine bir kaosun içine atma kendini.yaşın geç allah hayırlı kaderler versin.
Ama ben bilmiyodum baska kiz oldugunu suan seziyorum. Acik sormuyorum ama konusmalarindan anliyorum..kız arkadşı varken seninle de ,ilişkisi varmış zaten.. burdan karakteri belli oluyor
Haklisin boyle birisi deyilim aslinda zor guvenirim ama iste usttede belirttim bosluga dustumDaha cok gensin bir evlilk yapip cocuk sahibi olmussun simdi tekrar evlilik dusunmek icin erken
Cok temkinli olmalisin karsindakini iyi tanimalisin ayrica kimseye hemen guvenme.
Biz kadinlar duygusal oldugumuz icin bazi kurt erkekler bunu kullanmayi cok iyi biliyorlar
genelde kizim yokken geliyodu ama oda kizini getirince benim kizimda evde oluyo oynuyolar vakit geciriyodukkızının olduğu eve yabancı adamı alma derim dünyanın binbir türlü hali var
Bu cok guzel dilek! tesekkur edrmSiz daha önce evlilik geçirmiş birisiniz neyin ne oldugun az cok daha iyi bilirsiniz
Bekar bayanlardan.. Üstelik yeni bir evlilikte artık sırf kendinizi değil
kızınızıda düşünmeniz gerekli..
Siz şimdiden o adamın hakkında kötü şeyler hissediyorsunuz kızlarla konuştugunu düşünüyorsunuz.
İlk zamanlardaki yaptığı şey.. bunlar zaten o kişinin karakterini gösterir..
Ben size ilişkinizi bitirin veya bitirmeyin diyemem. ama şimdiden böyle düşünürseniz
Bunun ilerisi gelmez gelirse bile ikinci bir yıkıma ugrama ihtimaliniz cok cok yüksek
Yinede en iyi kararı verecek olan sizsiziniz
Hakkınızda hayırlısı olsun
Benim tarafimdan sorun turk olmamasi, ama asilmayacak sorun degil. en azindan musluman (ve onun sayesinde namaza basladim - dini konularda bilgi alisverisi yapiyoruz) hayirli bi evlilik istiyorumNeden net konuşmuyorsunuz kendisiyle?
İlişkiyi resmiyete dökmemekteki sebep nedir?
Sorunlar nelerdir?
Ne kadar beklenecektir?
Başka bir kadının varlığını konuşmalarından anladığınızda nasıl sessiz kalabiliyorsunuz?
Yanlış anlamayın mutlu olmanızı dilerim hem de can-ı gönülden. Ama yeni yetmeler gibi ilişki yaşayarak olmaz bence.
bu durumda bu sekilde teklif etse kabul etmem. kendisini duzeltecegini ispatlamasi gerekBugün size evlenme teklif etse kabul edecek misiniz?
Sizi aldatmış,kandırmış bir adam var karşınızda,şu andada yalan söylemediğini veya ilerde aynı şeyi yapmayacağını nerden bilebilirsiniz?
Üstelik daha önce bir evlilik yaşamışsınız ve bir evladınız var.
Artık kızınıza karşıda sorumluluğunuz var.
2. evliliği yapmak için kesinlikle yanlış bir adam.........
yanlis anlamissiniz gecen sene cikarken bitirdi, kiz arkadasi oldugunu soyleyerek ben bilmiyordum. Ama suan birisiyle konustugunu hissediyorum buyuzden bitirmek cabasindayimneden kabul ettinizki bir kız arkadaşı varmış. onun yerine koyun bir an kendinizi
yalanla başlamış zaten..
başka biri varken hayatında seninle görüşmüş ve diğer kadınıda senşde kandırmış....
seninleyken bambaşka birini bulup yine sizi kandırmayacağından emin olamazsın...
bence uzak dur..
canim zararli aliskanlik derken (yatakdanmi bahsetti dedim ama budegil aliskanlik).. Aliskanlik onun varligi vsBende alışkanlıktan nasıl kurtulurum deyince sigara,içki,tırnak yeme alışkanlığın vb. var da ondan nasıl kurtulurum diye soruyorsun sanmıştım
meğer bu başka zararlı bir alışkanlıkmış kurtulman şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?