Napsamda aliskanlikdan kurtulsam

tabikide sana degil tepkim estagfurullah, insan yazarken karsisindakine konusurken ses tonunu mimiklerini ayarladigi gibi ayarlayamadigi icin biraz sert geldi sanirim.
o hic hayatimda olmasaydi ne yapardim inan bilmiyorum cunku ilk kez basima boyle bisey geldi oyle dusunemedim
suan yara aldimmi? evliligimden sonra aldigim yaranin yaninda hic bisey yani krem sur gecer misali ama uzuldum uzuluyorum cunku ben bunlari haketmiyorum!

tabiiki haketmiyorsun hiçbir kadın haketmez. ama yok yakınımda ikinci evliliğini yapıp dayak yiyen aldatılan biri var bunun yanında o krem olacağını düşündüğüünüz insan ya sedece sizi kullanmak derdindeyse.Allah korusun dikkat edin. hiçbir hemcinsimin acı çekmesini istemem

burada 2.ci evliliğini yapıp mıutlu olan çok sizde olabilirsiniz acele etmeyin. bu arada zipzip yerine ben sorayım yaş kaç?

canim krem benzetme konusunda yani evlilikte ayrildikdan sonra cok yara aldim bundan ayrilsam cok yaralanmam kucuk yarar alirsinda yara surersin ona benzettim ..
acele etmiyorum evlilik icin ama off iste... 25yasindayim 5yil oldu bosanali

İçinde çocuk olan bir evliliğin alişkanlığından kurtulmuşsanız 1,5 aylık ilişkinin alışkanlığı nedir ki?
kendimi oyle ikna ediyorum zaten
ama bu bende buyuk sorun yani illaki iliski icin degil her hangi biseyde alistim seyi birakmak zor geliyo bana
1.5 ay degil yil canim yani bitti basladi falan filan

canim krem benzetme konusunda yani evlilikte ayrildikdan sonra cok yara aldim bundan ayrilsam cok yaralanmam kucuk yarar alirsinda yara surersin ona benzettim ..
acele etmiyorum evlilik icin ama off iste... 25yasindayim 5yil oldu bosanali

ayy cnm çok gençsin daha önüne kimler çıkar . Allah iyilerle karşılaştırsın. hakkında hayırlısı olsun. mutluluklar

ayy cnm çok gençsin daha önüne kimler çıkar . Allah iyilerle karşılaştırsın. hakkında hayırlısı olsun. mutluluklar
Nedense benim karsima hic iyi biri istedigim biri cikacak gibi gelmediginden belkide onu sectim.
Yurt disinda yasiyorum evlenmek icin bircok kriter koydum onume (1.yasi benden 5-10arasi buyuk olucak, 2.dinini iyi bilip uygulayan, 3.evlenmis ayrilmis, 4.cocugu olan, 5.isi olan veya meselegi, 6.turk olan, 7.saygili olan vs vs..)
Ben sabah ise gidip aksam eve girip kizimla mesgul olup tekrar ertesi gunu ayni seyi yasayan cuma gelince ailesine giden bir insanim arkadaslarimla coookk nadir gorusuyorum. Benim onume hiicc cikmicakmis gibime geliyo buda talip olunca bikac kriterlerimi onda gorunce digerleri zamanla gelir dedim. Turk degil ama turk yemeklerini, sarkilarini filmlerini cok begeniyo, turkceyide yavas ogrendikce dahada ikna olmaya baslamistim. Ama icimdeki bu guvensizlik oldugu surece ben devam edemicem! duan icin tesekkur ederim canim

Dediğin gibi cidden insan dışardan daha objektif yorumlar yapıyormuş.. Ama bu adam pek tekin değil bence ya kendi ağzıyla söylemiş birde. Bence zamana bırak birakalim.. Hakkimizda ne hayirliysa o olsun bazen bende boyle mutsuz olcak gibi hissediyorum ama hayat suprizlerle dolu ya. Ama sende bu adamdan duygsal olarak kurtar kendini çünkü değecek biri değil bence

Artik ona guzel bi konusma hazirladim yuzyuze konusup hiv beklemedigi anda hissettklerimi anlatip kapiyi acip gondericem. Ama kafamda hep aradigim profil cikmayacagi takinti kaldi dedigin gibi hayat surprizlerle dolu. Allah yardimcimiz olsun

Artik ona guzel bi konusma hazirladim yuzyuze konusup hiv beklemedigi anda hissettklerimi anlatip kapiyi acip gondericem. Ama kafamda hep aradigim profil cikmayacagi takinti kaldi dedigin gibi hayat surprizlerle dolu. Allah yardimcimiz olsun
amin doğru olanı yapiyorsun..
Artik ona guzel bi konusma hazirladim yuzyuze konusup hiv beklemedigi anda hissettklerimi anlatip kapiyi acip gondericem. Ama kafamda hep aradigim profil cikmayacagi takinti kaldi dedigin gibi hayat surprizlerle dolu. Allah yaUrdimcimiz olsun
Amin.. Ama doğru olanı yapıyorsun şüphen olmasın.. Hem ne demişler nefes aliyorsak hala umut var demektir

Sevgili gunluk diyeyim, karalama defterimsin artik dusuncelerimi dile getirme tahtamsin
cumadan beri hic haber almadigim adam beynimde bitti aklimin almadigini gonlumde almasin istiyorum.
bi aklim aramadigi iyi oluyo boylece kendiliginden biter hic birsey konusmadan diyor diger aklim ise arasa gorusmek istese aklimdakileri dile getirsem diyor..
hangisi daha iyi bilmiyorum ama artik o aramadigi surece ben onu aramam bitti.. ararsa acar gorusmeyi kabul eder onu goruncede artik bende bittin derim.. bakalim neolacak gunlugum..
hayirlisi ola

Haha bende bi an ne oluyo dedim ya aynen buraya konu acmamiz iyi oluyor ben arada okuyup duruyorum kulağıma küpe olsun diye. Hakkında hayırlısı canım

Eşimi cok seviyorum. Benimde kizim var. Allah korusun esime bisey olsa bidaha evlenmeyi dusunmem kizimla devam ederim hayatima diye dusunuyorm.

Eşimi cok seviyorum. Benimde kizim var. Allah korusun esime bisey olsa bidaha evlenmeyi dusunmem kizimla devam ederim hayatima diye dusunuyorm.
Cnm ilk esimi cokkk severek evlendim kimse istememesinr ragmen herkesi karsima aldim herseyimi biraktim gittim o beni ne hallere dusurdu o sevgim nefrete donustu kizim bebekti henuz ayrildigimda ona kendimi adadim hep kendim ilgilendim bi kac saatliginede olsa ona buna birakimde eglenim demedim hayatimi duzenimi ona gore kurdum.isimi evimi herseyimi.. insan bazen sevmek sevilmek istiyo arayis icerisinde degildim kendisi bana geldi ve kandim sevdim diyelim onun icin hic biseyimden vazgecmedim.. farkta bu olmali.
Tekrar evliligi bende dusunmuyordum ama artik dusunuyorum 25yasindayim hayatimi yalniz gecirip hatalara dusmek istemiyorum
insanin basina gelmedigi surece anlamaz (basina gelmesini asla dilemem Allah yuvani sana bagislasin)
derler ya bekara avrat bosamak kolaydir diye :) suan evlisin esini seviyosun mutlusub ondan oyle dusunuyosun

Haha bende bi an ne oluyo dedim ya aynen buraya konu acmamiz iyi oluyor ben arada okuyup duruyorum kulağıma küpe olsun diye. Hakkında hayırlısı canım
Ben artik gunluk yaptim kendime burayi. Bazen yatmadan once icimi dokmek istiyorum kagita yaziyorum onu iki gun sonra gordugumde ya kendime kiziyorum yada nefret ediyorum neden boyle davrandin diye kagidi yirtip atiyorum onu oyle yaparak yasadiklarimda yok olmuyo buyuzden buraya not alicam hislerimi iyi geliyo sende yap

Elbette yasayan bilir. Yagmurdan kacarken doluya tutulan da var. Ama cok akilli davranmak zorundasin. Mantiginla hareket etmelisin. Cunku cocugun var.

Slm kusura bakma nerde yasiyorsun yazdiklarini anliyorum tahminim fransadasin

Ayni isyerinde calistigimiz icin surekli olmasada arada sirada goruyorum bu beni sinir ediyor..
Suan burodayim ve az once geldi hic bisey yokmus gibi bakiyo konusuyo hic bise demedim kizini gorememis anlatiyo annesi gostermek istememis , benim kizimi soruyo falan... Bunlari soylerken koca bir yalandi sanki, niyeyse onun butun hafta sonu bir halt karistirdigini dusunuyorum.. Kendi kizina sorumlulugu olmayan birinin bana ne sorumlulugu olucakki !
Bende hic bise yokmus gibi konustum bise demedim!
Kendime soz verdim yenilmicem busefer! bitirdim kafamda...
Bu isyerindende cikmak istiyorum artik baska is bakmaya basladim. cikisimi isticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…