- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
canim zararli aliskanlik derken (yatakdanmi bahsetti dedim ama budegil aliskanlik).. Aliskanlik onun varligi vs
yok o kişiye dedim zararlı alışkanlık diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim zararli aliskanlik derken (yatakdanmi bahsetti dedim ama budegil aliskanlik).. Aliskanlik onun varligi vs
sanirim duygusal bosluk yalniz yasadigim icin oldu, kizim olunca ona kendimi adapte ediyorum ama o gidince gorusecek gezecek vakit gecirrecek fazla arkadasim yok hatta hic kalmadi diyebilirim. Turk arkadaslarimin cogu ya evli ya okulda yada sevgilisiyle gezmekte. onceden gorustugum yabanci arkadaslarim vardi ailem of sen turksun ne isin var elin suyuyla elin buyuyla diye diye beni uzaklastirdilar arkadaslarimdan simdi ise evime bi arkadasm gelsin konusalim dertleselim sinemaya gidelim istiyorum biseler paylasalim istiyorum illaki sabahlara kadar disko olsun su olsun bu olsun degil. Kendimi yalniz hissediyorum anlayacagin.bazen duygusal boşluktan kime sarılacağımızı şaşırıyoruz
erkek arkadaşınız bana pek tekin gelmedi
hislerimde yanilmiyorum ayrilmayi kafama koydum zaten ama bosa dusmek istemiyorum. Allaha siginiyorum ama aksam duvarlara degil konusunca cvp alacagim birisine konusmak istiyorum ve kimsem yok...kendine takılmalık kızlar çocugunada anne arayan bi tip hiç güvenilir gözükmüyor hislerinde yanılmıyorsan ayrıl bencede
Bu mantikdaydim ama artik degilim. Yani artilari eksileri dusunuyorum oda ayri bir konu.. Eksiler artilari bastiriyorSimdi onun baska kiz arkadaslarida vardir ..
Kiz arkadasi varken sana yazilan , suan baskasinada yaziliyordur.
Ayrica sen bir evlilik gecirmis bir kizin var , herkesten temkinli davranman gerekiyor .
Kendin icin olmasa bile kizin icin.
Adam evlenelim dese kabul edeceksin gibi duruyosun.
Iyi dusun oyle karar ver ..
TÜRKLER MÜSLÜMAN OLMAK ZORUNDA DİYE BİR KAİDE YOK KİMerhabalar,
Uzun zamandir uyeyim takipciyim hemen hemen farkli konularda yorum yaptim kendim konu acip acmamakda kararsizim ama acma cesareti aldim.
25yasinda bosanmis (5yil once) bi kizi olan isi olan ayaklari uzerinde duran inancli ve yalniz yasayan birisiyim.
Ise basladiktan 6ay sonra cikma teklifi aldim kabul etmedim usteleyince denemek istedim. Ogle aralarinda yemek yedik disarda yemek yedik bi kac kez ciktik toplam 1bucuk ay surdu. Bana baska bi kiz arkadasinin oldugunu soyledi bitti! hic bisey yapmadim ofkemi almak hincimi almak icin kendi haline biraktim sadece her gordugumde merhaba demedim sinirimi cizdim.
bi cok kez konusmak istedigini gorusmek istedigini dile getirdi. Kabul etmedim ararsan engellisin deneme dedim.
Maalesef isim ona dusmustu evimde bi sorundan dolayi baskada tanidigim kimse yok butur sorun icin. Geldi yapti sonra konustuk anlatti neden biraktigini neden tekrar donmek istedigini (benim baskasi gibi olmadigimi durust oldugumu onun terketmesine ragmen ona hic bisey yapmadigini bi turk kizi olarak dinimi iyi bildigimi falan soyledi) (not: kendisi turk degil ama musluman)
sorunlari oldugu icin henuz biraraya gelmemiz icin beklememizi soyledi.. ama kontrolsuz baslamistik. isyerinde beraber calisiyoruz ama ayni ekipde olmadigimiz icin her gun gormuyorum hafta ici isten sonra kizimi okuldan alip eve gelip yatir falan boyle vakit geciyo haftada bi gorusmeye basladik. onunda kizi var cocuklarla gorustuk gezdik restoya gittik falan.
Ama ben artik bi sonuc istiyorum boyle devam etmez, evlilik dusundugunu dile getirdi bi kac kez ama banami diyor yoksa oylesinemi soyluyo bilmiyorum.
Onunla konusma yapip ayrilmayi dusunuyorum. Cunku baska kizlarla konustugunu hissediyorum ben bunu kaldiramiyorum.
buraya yazmamin sebebi sadece bi duvara konusmak istedim,, bikac hafta sonra gelip okumak istedim eger yorumlariniz olursa acigim...
yazdigini anlamadim ama sende benim yazdigimi anlamamisin sanirim :)TÜRKLER MÜSLÜMAN OLMAK ZORUNDA DİYE BİR KAİDE YOK Kİ![]()
Evimde teknik bi sorun vardi. Beni terk eden adamla ayni isyerinde calisiyorum yani hala kontaktaydik ustelik her firsatta gorusup anlatmak istedigi seyler oldugunu soyluyodu.. Ve gercektende tehlikeli bi durumdu aklima kimse gelmiyodu (denize dusen yilana sarilir gibi bi sey diyebilirim )Evinde nasil bir sorun oldu da seni baskasi icin terk eden adami cagirdin?
Erkeklerin hepsinin ayni oldugunu biliyorum uzulmemek icin kendimi cogu zaman erkeklerden uzak tuttum. ama bununla gercekten bosluga dustugum an basladim suan onu birakmak istiyorum ama yine bosluga dusmekten korkuyorum Allaha siginiyorumErkekler cok maymun istahli oluyor maalesef.30 yasindayim 20 yasindayken patronum bana oyle bir cümle etmisti o donem anlayamamistim ve hatta kizmistim."kizim erkekler ac varliklardir kanma,inanma.erkeklerin baslar,büyür büyür,en son sen en özelini paylasmak istersin cunku asıksindir yatarsin ve erkegin aşkı o yatak da biter" ne kadar dogru erkeklerin askı elde edene kadar.hırslanma,ama onu isteyip istemedigini dusun.zira evlilik cok emek istiyor.ama bir kadin olarak aglayacak omuz araman dogal,bizler duygusal varliklariz.seni isteyip istemedigini sor,kurallarini bilsin veo senin icin mücadele etsin.ha etmiyormu birak gitsin....
Görüşmeyin bence de.
Belli ciddiyetsiz bir tip.
Ya da nabız yokluyor, çocuklarınız iyi anlaşacak mı, onun kızına da iyi davranacak mısınız vs diye.
Zaten ilerisi olsa da içinize kurt gitmiş bir kere.
Her seferinde biriyle mi konuşuyor diye düşüneceksiniz.
%1oo güven duymadığınız biriyle hiç ilerlemeyin.
Merhabalar,
Uzun zamandir uyeyim takipciyim hemen hemen farkli konularda yorum yaptim kendim konu acip acmamakda kararsizim ama acma cesareti aldim.
25yasinda bosanmis (5yil once) bi kizi olan isi olan ayaklari uzerinde duran inancli ve yalniz yasayan birisiyim.
Ise basladiktan 6ay sonra cikma teklifi aldim kabul etmedim usteleyince denemek istedim. Ogle aralarinda yemek yedik disarda yemek yedik bi kac kez ciktik toplam 1bucuk ay surdu. Bana baska bi kiz arkadasinin oldugunu soyledi bitti! hic bisey yapmadim ofkemi almak hincimi almak icin kendi haline biraktim sadece her gordugumde merhaba demedim sinirimi cizdim.
bi cok kez konusmak istedigini gorusmek istedigini dile getirdi. Kabul etmedim ararsan engellisin deneme dedim.
Maalesef isim ona dusmustu evimde bi sorundan dolayi baskada tanidigim kimse yok butur sorun icin. Geldi yapti sonra konustuk anlatti neden biraktigini neden tekrar donmek istedigini (benim baskasi gibi olmadigimi durust oldugumu onun terketmesine ragmen ona hic bisey yapmadigini bi turk kizi olarak dinimi iyi bildigimi falan soyledi) (not: kendisi turk degil ama musluman)
sorunlari oldugu icin henuz biraraya gelmemiz icin beklememizi soyledi.. ama kontrolsuz baslamistik. isyerinde beraber calisiyoruz ama ayni ekipde olmadigimiz icin her gun gormuyorum hafta ici isten sonra kizimi okuldan alip eve gelip yatir falan boyle vakit geciyo haftada bi gorusmeye basladik. onunda kizi var cocuklarla gorustuk gezdik restoya gittik falan.
Ama ben artik bi sonuc istiyorum boyle devam etmez, evlilik dusundugunu dile getirdi bi kac kez ama banami diyor yoksa oylesinemi soyluyo bilmiyorum.
Onunla konusma yapip ayrilmayi dusunuyorum. Cunku baska kizlarla konustugunu hissediyorum ben bunu kaldiramiyorum.
buraya yazmamin sebebi sadece bi duvara konusmak istedim,, bikac hafta sonra gelip okumak istedim eger yorumlariniz olursa acigim...
Gecenin 11bucugunda nerde usta bulabilirdim ve cok riskli birseydi eger gelmeseydi farkina varmadan evde Allah korusun kizima birsey olabilirdi veya yangin cikabilirdi..cnm evinizdeki o iş her neyse usta tutup yaptırabilirdiniz neyse.....
adam sizi kullanmak derdinde dikkat edin!
Gecenin 11bucugunda nerde usta bulabilirdim ve cok riskli birseydi eger gelmeseydi farkina varmadan evde Allah korusun kizima birsey olabilirdi veya yangin cikabilirdi..
adam sizi kullanmak derdinde dikkat edin!
neden insanlar bukadar kotu, neden insanlarin canini acitirlar! hayir kendisine yanlis biseyim olsa tamam bundan dicem ama hep iyi oldum hep anlayismi oldum saygili oldum