Nar23'ün Diyet Günlüğü

NAR23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
499
1
46
Diğer
herkese merhabalar
.atmak istedigim kilolar dogum sonrasi ve emzirme doneminde aldigim kilolar.68 kilo ile hamile kalmistim. bu durmda ikinci cocuga hamile kalsam isn icinden cikamam.birde daha selam vermeden ay cok kilo almissin diyenlere inatta zayiflamak laziiiiiiiiim gicik oluyorum o tiplere:))ben kilo verecegime inaniyorum yarin itibariyle ne yapip ettgimide sizlerle paylasacagim...diyetim lotus cayi ve yesil cay arti su agirlikli olacak. kisacasi unlu mamuller ve sekeri hayatimda cikaracagim.ekmegi asiri olmadigi muddetce az tuketecegimbol bol sebze ve meyve tuketecegim.dengeli ve duzenli bir beslenme olusturacagim kendim icin.bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler diyerekten simdilik hoscakalin grs uzere
not:ya aslinda sayfalari okursaniz benim bide tarti maceram var anlarsiniz durumu aslinda ben kilo mu yanlis bi tartidan tartildigim icin aylarca boyle sandim isin asli yeni bir tarti eve almam la ortaya cikti akabinde baska tartilardada tartilinca ve ayni kiloyu gorunce sabah tartim 84 kg kesinson halim..

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldinnnn
bende bu hafta başladım benimde hedefim 60 kg şu an 70 kgyum inşallah hepberaber veririz:)

nilufer hanim nasil bir yontem deniyorsunuz bugune kadar nekadar kilo kaybettiniz.bide su kilo grafigi nasil ekleniyor?ya pes etmemem lazim daha isin baisndayim ama biraz yapamiyacagim duygusu dustu icime neyse hayirlisi diyelim bastaki kararliligimi surdurmem lazim..

aa hemen pes etmek olurmu?daha selam vermeden sana çoook kg almışın diyenlerin yerine,aaaa ne kadar zayıflamışın demelerini istersin demi.
o zamn pes etmek yok.böyle devam edersen 80 nide görürsün....
bikaç gün dayan, sonra çok normal geliyo insana alışıyosun....

aaaaaa olmaz ama başlamadan pes etmek sen şu bizim topikleirmizi bi oku ondan sonra bak nasıl gaza gelip tıkır tıkır zayıflıyorsun

cok tesekkur ederim onerin icin istemem mi:)))haklisin ve 80 ni gormek istemiyorum sabah iyi bir morelle uyandim attim ustumden o hali ve ilk olarak bir su bardagi ilik limonlu su ictim:))biraz osnrada kizimla kahvalti yapacagiz...

aaaaaa olmaz ama başlamadan pes etmek sen şu bizim topikleirmizi bi oku ondan sonra bak nasıl gaza gelip tıkır tıkır zayıflıyorsun

iyi bi kilo kaybetmissin tebrikler ins ziyret edecegim topiklerinizi:)zaten hep beraber bol gaza ihtiyaacimiz var dimi... en guzel zayif gunler bizim olsun:))

Hoşgeldin canım başarılar.
Azminin devamını diliyorum...
hosbulduk ins basladigim gibi bitirir ve kilomu korururm siz baya bi kilo vermissiniz tbrik ediyorum sizide :))hedefinize ulasmaniz dilegiyle....
bu arada arkadaslar ben yurt disindayim saatlr konusunda kafaniz karismasin:)))siz uyanmadan daha ben gune baslamis oluyorum :))))

diyetimde 1 .ci gunumu neler yedigimi yazarak sonlandiriyorum.
SABAH
bir haslanmis yumurta
bir adet salatalik
bir adet domates
bir adet zeytin
kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir
yarim saat oncesinden bir su bardagi ilik limon suyu
OGLEN
yarim haslanmis misir
1 kase tavuk corbasi
AKSAM
1 kase pirinc pilavi
1 kase haslama tavuk
1sb kola
AKSAM YEMEGINDEN BAYA BI SONRASI:)
10-15 adet mandaline
sekersiz cay 1 fincan
yarim cay bardagindan az tuzsuz cekridek
tum gun 5 sb su
yarin gorusmek uzere yarin spora baslayacagim bol bol da su icecegim:))))

sımdılık bana ıyı geceler

ITIRAF EDIYORUM gece bir dilim revani yedim
bir onceki gunde yine gece bir dilim kek yemistim

saat 11 oldu kahvalti yapmadim daha simdi guzel bir kahvalti hazirliyim uyuyyan guzellerimide uyandirip hep beraber kahvalti yapalim herkese iyi pazarlar simddien:)))

saat 11 oldu kahvalti yapmadim daha simdi guzel bir kahvalti hazirliyim uyuyyan guzellerimide uyandirip hep beraber kahvalti yapalim herkese iyi pazarlar simddien:)))
SABAH KAHVALTIM
1 bcb sekersiz cay
ince tost ekmeginden yapilmis sadece krem peynirli tost
haslanmis bir yumurta
kkb peynir
1 domates 1\2 salatalik
kahvaltidan biraz sonra
2 tane mandalina

başarırsın canım..azimli olunca insan bak bana birbirimize destek için burdayız..
allah kolaylık versin .günlügün hayırlı olsun.başarı hikayenle son bulsun .

başarırsın canım..azimli olunca insan bak bana birbirimize destek için burdayız..
allah kolaylık versin .günlügün hayırlı olsun.başarı hikayenle son bulsun .

ins burda basari hikayemide paylasirim.....siz iyi kilo vermissiniz baya bi yolunuz var ama birmbirimiizi desteklersek daha kolay olacak gibi hedeflerimize ulasmak dilegiyle:)))

SABAH KAHVALTIM
1 bcb sekersiz cay
ince tost ekmeginden yapilmis sadece krem peynirli tost
haslanmis bir yumurta
kkb peynir
1 domates 1\2 salatalik
kahvaltidan biraz sonra
2 tane mandalina
OGLE
1 kase tavuk corbasi
1 kase yogurt
AKSAM
1 sb mango suyu
1 fincan kahve
1 dilim pizzzanin yarisi
1 tane kurabiye
YATMADAN ONCE YA MANDALINA YIYECEGIM YADA BIR BARDAK SUT ICECEGIM.bakalim yarin ne yiyecegim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…