ITIRAF EDIYORUMgece bir dilim revani yedim
bir onceki gunde yine gece bir dilim kek yemistim
sadiyem33 senin icin dunun itiraflariOGLE
1 kase tavuk corbasi
1 kase yogurt
AKSAM
1 sb mango suyu
1 fincan kahve
1 dilim pizzzanin yarisi
1 tane kurabiye
YATMADAN ONCE YA MANDALINA YIYECEGIM YADA BIR BARDAK SUT ICECEGIM.bakalim yarin ne yiyecegim :))
cok sagol canim onerilerin icin onerilerini dikkate alacagim .ama inan hic ekmek yiyesim gelmiyor zamaninda cok yedim ekmekleri diyorum kendi kendime.sut ve yogurda agirlik vercegim geceleri yatmadan onceki aclik krizimi bastiracakmi bugun deneyecegim yatmadan once bir bardak sut yada bir kase yoggurt yiyecegim.canım öncelikle başarılar diliyorum vücut yapımız aynı anladığım kadarıyla mutlaka günde 2 bardak süt yada yoğrut ye gün içine yay.Yumurta peynir ve et 3 köfte kadar yemeye çalış ve 4 meyve ye orta boy öğünlerden ekmeği eksik etme tatlım çünkü kas kaybedersin pilav yoksa mutlaka 2 dilim ekmek ye her öğün bol salata tabi ve sebze yemeği yavaş yavaş ve yağdan verirsin canım aç kalmadan
ya heralde kendi kendime yetecegimi dusundulermerhaba canım topiğini ilkkez okuyorum seninle ilgilenen olmamış ama sen pes etmemiş yazmışsın inşallah hep birlikde zayıflıcazz
bu arada daha çok itirafın varsa alayım
sabah kahvalti menum
1 dilim revani (bi bitse daha yapmayacagim zaten:)) )
1adet haslanmis yumurta
1 kkb peynir
6 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
1 buyuk kupa lotus cayi
sabah spor surem 1saat 10 dakika walk away 2 miles bitirdim ardindan nivea bodyle dinamik sabahlarla ana hareketler kalca bacak karin basen ve dinlenme hareketlerini yaptim..ard arda biraz zor oldu ama baya ter attim.itiraflarimi erittim:)))sonra sularimi da ictim bi guzel.tatli krizimin sebebi de :adet oldum cok sukur :)))
bu arada kizlar abur cuburu kolada dahil hic faydasi yok artik eve almiyorum onlari.kizimada vermiyorum onun yerine meyve yiyoruz en sagliklisi.eve almayarak onunu kesmek cok guzel bi yontem siddetle oneriyorum..arada evde kek falan kizim ve esim icin yapiyorum tertemiz bari icinde ne oldugu belli ama onuda artik kucuk kalip ve tepsilerde[ yapacagim bitmesi kolay olacak dolayisiyla bende yemeyecegim oleyyyyyyyy:)))tarti gunumude adetten sonra olarak belirliyorum bakalim ne cikacak???[/QUOunutmadan yaziyim oglen yediklerimi biraz sonra aksama yemgi yiyecegim
OGLEN
1 dilim kepek ekmegi
yarim kase kadar yogurt
1 kucuk parca haslanmis cok hafif kizartilmis tavuk
ARA
1 adet salatalik
bol bol su simdiye kadar aksam menumde gorusmek uzere gunluk
sadiyem33 senin icin dunun itiraflari
mandalinami +yarim nar bi guzel yedim bugunluk yeme isini bitirdim derken esimle filim izlemeye basladik ist oesnada olan oldu:)))pizsacida ymedigim 2 dilim pizza aklima geldi ve ben onlari bi guzel mideye yolladim sonra cok uzuldum ama ne fayda(ustune bir bardak su ictim 1 saat sonra kadarda uyudum.diger itirafimi unutmadan onuda diyim:)))
DIYETIMDE 3. GUN
uyanir uyanmaz 1 dilim revani yedim( canim cok cekti adetim yaklasiyor ondn galiba
sabah kahvalti menum
1adet haslanmis yumurta
1 kkb peynir
6 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
1 buyuk kupa lotus cayi
sabah spor surem 1saat 10 dakika walk away 2 miles bitirdim ardindan nivea bodyle dinamik sabahlarla ana hareketler kalca bacak karin basen ve dinlenme hareketlerini yaptim..ard arda biraz zor oldu ama baya ter attim.itiraflarimi erittim:)))sonra sularimi da ictim bi guzel.tatli krizimin sebebi de :adet oldum cok sukur :)))
bu arada kizlar abur cuburu kolada dahil hic faydasi yok artik eve almiyorum onlari.kizimada vermiyorum onun yerine meyve yiyoruz en sagliklisi.eve almayarak onunu kesmek cok guzel bi yontem siddetle oneriyorum..arada evde kek falan kizim ve esim icin yapiyorum tertemiz bari icinde ne oldugu belli ama onuda artik kucuk kalip ve tepsilerde[ yapacagim bitmesi kolay olacak dolayisiyla bende yemeyecegim oleyyyyyyyy:)))tarti gunumude adetten sonra olarak belirliyorum bakalim ne cikacak???[/QUOunutmadan yaziyim oglen yediklerimi biraz sonra aksama yemgi yiyecegim
OGLEN
1 dilim kepek ekmegi
yarim kase kadar yogurt
ARA
1 adet salatalik
revani haricinde menün güzel canım bide tavugu haşladıkdan sonra kızartmasaymışın daha iyi olurmuş haşlayıp baharatlayınca çok güzel oluyo tavsiye ederim(kimyon kekik pulbiberi)
bu arada bende misafiirm olmadığı sürece pasta börek tatlı yapmıyorum hepsinide misafirlere bitirttirmeye çalışıyorumyoksa gitgel tırtıklıyo insan
tartınıda adet bitince tartıl çünkü hormon ve kan dolaşımı çogaldığı için agır geliyormuşuz
diyetimde 1 .ci gunumu neler yedigimi yazarak sonlandiriyorum.
SABAH
bir haslanmis yumurta
bir adet salatalik
bir adet domates
bir adet zeytin
kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir
yarim saat oncesinden bir su bardagi ilik limon suyu
OGLEN
yarim haslanmis misir
1 kase tavuk corbasi
AKSAM
1 kase pirinc pilavi
1 kase haslama tavuk
1sb kola
AKSAM YEMEGINDEN BAYA BI SONRASI:)
10-15 adet mandaline
sekersiz cay 1 fincan
yarim cay bardagindan az tuzsuz cekridek
tum gun 5 sb su
yarin gorusmek uzere yarin spora baslayacagim bol bol da su icecegim:))))
evet yaaa adet zamanında bende tatlı krizine girenlerdenim
tartilacagim gunu heycanla bekliyorum:101::101:revani haricinde menün güzel canım bide tavugu haşladıkdan sonra kızartmasaymışın daha iyi olurmuş haşlayıp baharatlayınca çok güzel oluyo tavsiye ederim(kimyon kekik pulbiberi)
bu arada bende misafiirm olmadığı sürece pasta börek tatlı yapmıyorum hepsinide misafirlere bitirttirmeye çalışıyorumyoksa gitgel tırtıklıyo insan
tartınıda adet bitince tartıl çünkü hormon ve kan dolaşımı çogaldığı için agır geliyormuşuz
tesekkur ederim ilk gun aclik krizimi mandalinayla atlattim ondan okadar cokcanım güne harika başlmamışsın ama akşam yemeğinde pilav biraz ağır olmuş keşke öğle yemeğini ve akşam yemeğinin yerlerini değiştirseydin daha iyi olurdu....bide mandalina bıraz çok:))2-3 adet yeterliydi ama sporla telafi edersin umarım...başarılar
AKSAMsabah kahvalti menum
1adet haslanmis yumurta
1 kkb peynir
6 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
1 buyuk kupa lotus cayi
OGLEN
1 dilim kepek ekmegi
yarim kase kadar yogurt
ARA
1 adet salatalik
kucuk bir kase pilavin yarisi
5 -6 kasik kadar fasulye yemegi
yine kucuk bir kase yogurt
1 buyuk kupa lotus cayi
3 catal revani cok sukur bitti artik
bu gece kacamk yok
1 bardak sutumu icip yatacagim ins..
bu ara da kendimi teprik ediyorum 2 ltreden fazla su ictim 2 saat kadarda sporumu yaptim aferin banacok iyi gidiyorum
SABAH KAHVALTISIsabah spor yapacagim diye gece uyuyamadim cok motive oldu galiba
durum boyle olunca sabah 7;30 da kalktim
1 sb ilik su
1 saat walk away and dance
2 sb ilik su
simdi kahvalti yapacagim
OGLEN icin kendiem havuc salatasi yaptim yapmak isteyenler icin hemen tarifini vereyim cok tok tutuyor ve yapimi cok basit.SABAH KAHVALTISI
1 adet haslanmis yumurta
6 adet zeytin
1 kk peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 adet domates
ARA
1 adet elma
OGLEN icin kendiem havuc salatasi yaptim yapmak isteyenler icin hemen tarifini vereyim cok tok tutuyor ve yapimi cok basit.
havuc salatasi
1 ortaboy havuc (soy rendele yarim cay bardagi suyla cok hafif hasla sogumaya birak)
soguduktan sonra 1 yemek kasigi mayonez 1 yk yogurt yarim limon suyu 1 dis sarimsak(rendelenmis)biraz tuz kat ve karistir.uzerinede bol nane ve pul biber..
sonuc olarak hazirladigim havuc salatasini yedim yaninada bir kucuk kase yogurtbakalim aksma ne yiyecegim
bu arada diyete basladigimdan beri + spor bas agrisi cekiyorum.ayni zamanda adete goruyorum acaba ondanmi bu halsizligim
ama sporumu ve diyetimi ihmal etmiyorum ve eetmiyecegim
DUN AKSAMKI MENUMcanım bende diyete ilk başladığım gün adet oldum baş ağrısından ölecektim sabaha kadar ağrıdı açlıkla birleşince daha kötü galiba diyetn gayet güsel gidiyor canım havuç salatası güzel olur tabi mayonezli ama seni seni
araSABAH KAHVALTISI
ceyrek sucuklu tost
kkb peynir
3 yesil zeytin
1cb sekersiz cay
ya cok halsizim ve ishalim bide adet bide hafif bas agrisi...diyetten dolayimi acaba ama birakmak istemiyorum ve cok iyi gidiyorum..enerjimi artiracak onerileriniz varmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?