Nar23'ün Diyet Günlüğü

AKSAM MENUM
kotu ornek ama
bir fincan kahve
1 sb ananas suyu
bir kupa tuzlu ayran
canim bisey yemek istemiyor hastaliktan dolayi heralde:26::26lurda birsey yersem yazarim
evet yarim paket nudlle yedim bide kucuk bir gofretle bugunku kapanisimi yapiyorum...

evet yarim paket nudlle yedim bide kucuk bir gofretle bugunku kapanisimi yapiyorum...

güzel bir kapanış olmuş...bendee var baş ağrısı bende regl oldum ama okadar şiddetli değil ben genellikle kapalı havalarda hep başım ağrıyo benim ben buna yorumluyorum....kahve içmişsin bende içtim bugün hemde nescafenin 2si1 arada şekersiz olan arada bi kendini ödüllendirmen lazım:)umarım baş ağrın çabuk geçer...

sagol canim ins...ya ustune kizimda atesler icinde yatiyor doktora goturecegiz cok fenada oksuruyor...ciddi sinaniyorum ama diyetimi asla birakmayacagim..kahve tiryakisiyim odulden cok kahve krizi geliyor

SABAH
1 haslanmis yumurta
6 adet zeytin
2 dilim kepek ekmegi
1 kkb peynir
sekersiz cay
OGLEN
kotu ornek sadece bir kac kucuk gofret
AKSAM
bir bardak visne suyu
bir dilim tavuk
2-3 catal makarna
1dilim ekmek
hastaliklardan dolayi spor yapamadim su normal derecede iciyorum.yarin sporda yapacagim ins.

menün güzel canım ama öğlen keşke doğru dürüst yemeğini yeseydin
bide meyve suyu içme meyvenin kendisini yeee
ayran olsunmeyve suyu yerine
bende oğlumda hastayız yaaaaaa:2::2::2:

menün güzel canım ama öğlen keşke doğru dürüst yemeğini yeseydin
bide meyve suyu içme meyvenin kendisini yeee
ayran olsunmeyve suyu yerine
bende oğlumda hastayız yaaaaaa:2::2::2:
cok gecmis olsun bizde anne kiz hasta olduk bide biraz morel bozuklugu usutune cok sukur bugun iyiyiz sporda yaparim belki
dun gece yatmadan once meve yedim onuda yazmis olayim...haklisin ayran daha faydali dikkat edecegim bundan sonra..

bugun itibariyle diyetim 1 hafta olduoleyyyy
bu aksam yada yarin aksam tartilacagim adetimde bitti sayilir bakalim kac kilo vermisim
rapor zamani
SABAH
1 Pogaca( dun arkadas yapmisti ikramlarin hic birini yemedim pogcayidi kahvalti icin aldim)
3 kucuk kasik pekmez
2 tane zeytin
kizima kizartigim 1 adet kucuk boy patatesin tas patlasin 3de 1 ini yemisimdir belki daha az
ARA
1adet elma
1 adert(rolled wafers)
OGLEN
1 Kase kadar uzun makarna
1 tavuk budu citirpaneli kizartilmis
walkaway 2 miles uzeirne biraz spor aksamada salcali bulgur pilavi karnibahar kizartmasi makarna salata yaptim bakalim nekadar yiyecegim.ama corba yapip bir gzel onuda yiyebilirim

ARA
1 MUZ
2 MANDALINA
AKSAM SOFRADAN KALKAR KALKMAZ YAZIYORUM
1 Kase bulgur pilavi
biraz kizartilmis patetes
1dilim ekmek pekmezle
yesilsogan domates cok az

hastalik sonrasi istahim cok acildi...kisilmasi lazim

ARA
1 MUZ
2 MANDALINA
AKSAM SOFRADAN KALKAR KALKMAZ YAZIYORUM
1 Kase bulgur pilavi
biraz kizartilmis patetes
1dilim ekmek pekmezle
yesilsogan domates cok az

hastalik sonrasi istahim cok acildi...kisilmasi lazim
bugun baya bi yemisim sanki:44::44:

dun gece 1 hafta olmasinin serefine olsa gerek ciddi anlamda kacamak yaptim:44::44:
dun tartildim ama tartiya guvenemedim ondan kilomu yazmiyorum bugun bi defada daha tartilip oyle yazacagim...
BUGUN SABAH MENUM
1 yumurta 6 zeytin
1 dilim kepek ekemgi
1domates
1 kk peynir
oncesi ilik limonlu su sekersiz
ara
1 dilim revani dolapta kalmis bende bitti saniyordum cok sukur simdi gercekten bitti ne revaniymis ama basima bela oldu
ve kizm icin aldigim gofretlerden malesef 4 tane yedim.eve abur cubur almiyorum iyide ediyorum cok saglam bitedbir kizm istedi kiramadim aldim ama artik yok okadarinida almiyacagimoglen icin biseyler yapmam lazim sevgili diyet gunlugum sporda yapabilirim byyy

dun aksam ne yedigimi hatirlamiyorumbugunu yazayim
SABAH
1 sucuklu yumurta
1kkbb peynir
domates salatalik az az
3 fincan cay cok az sekerli aslinda atmasamda olurmus neysee bidaha olmiyacak
nescafe 1adet
OGLEN
1 dilim ekmek
3 incw dilim kasar
1 yemek kasigi kadar bal
yarim cikolatali gofret
AKSAM
1 su bardagi kola
5-6 tane cok kucuk borekcikler
citir paneli kizartilmis tavuk 100gr kadar
birkac catal uzun makarna
ceyrek ekmek oh oh +mayonez tursu bildigim doyurmusum kendimi:26::26::26:daha bitmedi malesef akabinde 3 -4 parca cikolata
uzerine simdi 1 fincan yesil cay
bu arada 1 kilo vermisim vucudunm baya toparlandi bu yedikelrimi midem arti kkaldirmiyor ekmegi hic aramiyorum niye yediysem bakalim simdi saglam bir spor yapip bunlari eritecegimartik ilo cizelgeside ekleme zamanim geldi

evet yine ben gunluk kendime bir baskul aldim sok sok sok daha onceki tartiya arasinda daglar kadar fark varbende daha onceki tartilip hatta en basa yazdigim kilomun yanlis olduguna otartinin yanlis oldugu kanisina vardim.neyse yeni tartim ve kilomla tekrardan diyete baslama karari aldimsuan ki kilom 83 tamimimina maleseffff 2hafta sonra tatile gidecegim oraya cok zayif gitmek istiyordum ama olmuyacak en azindan toparlanmis olarak gitsem iyi olacak gibi orayi bi atlasam 3 ay sonra turkiyeye gidecegim bari orayafit v guzel gideyim diyorum.ins 20 kilo veririm 3 ayda destek destek lutfen

3 ayda 20 kilo yaklasik ayda 6 ,5 kg vermem gerekiyor.yani
4 hafta 6,500
2 hafta 3,250
1 haftada 1.625 gr denk geliyor...
3 ayda 20 kilo ozaman sagliksizda olmayacak...
zayiflamam laaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm of of

3 ayda 20 kilo verebilirsin tabi neden olmasın ayda 6,5 civarı eder.burdaki günlükleri okursan insanlar ne kilolar veriyolar sen de verirsin.yeterki iste ve yediklerine dikkt et ve tabi sporu da atlamamak lazım. istedikten sonra yaparsın kendine güven!

Son düzenleme:

canim cok sagol ama ben onceden baslaldim biraktim diyeti ondan uzerimde cok umutsuzluk var kendimi salmk ve salmamak arasinda kaldim ustelik 23 yasindayim daha...butun diyet bilgilerim sifirlanmi gibi suan ne yapacagimi bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…