• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narşist bir insan sizin ile arkadaş kalmak isterse ne niyeti olabilir acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
Eski konuştuğunuz kişi narşist ise ve hala iletişimi koparmıyorsa ama artık sevgili de değilseniz bu gibi psikopatların ne gibi niyetleri olabilir. İlk defa narşist biriyle karşılaştım. İğrençmiş. Zaten böyleleri ömür törpüsü birliktelik esnasında ve ilişki sonrası ne gibi işleri olabilir ki.

Son düzenleme:
Eski konuştuğunuz kişi narşist ise ve hala iletişimi koparmıyorsa ama artık sevgili de değilseniz bu gibi psikopatların ne gibi niyetleri olabilir. İlk deda narşist biriyle karşılaştım. İğrençmiş. Zaten insanı sömürürler daha ne isterler.
Sanırım şuan masumiyeti izliyorsun ve etkisinde kaldın. Doğru bildim hadi itiraf et 👌🏻

Eski konuştuğunuz kişi narşist ise ve hala iletişimi koparmıyorsa ama artık sevgili de değilseniz bu gibi psikopatların ne gibi niyetleri olabilir. İlk deda narşist biriyle karşılaştım. İğrençmiş. Zaten insanı sömürürler daha ne isterler.
O istiyor diye arkadaş kalmak zorunda değilsiniz. Hani sizin de istekleriniz var ya. İstemeyebilirsiniz. Her yerden engelleyebilirsiniz. Siz ne istiyorsunuz mesela?

Sanırım şuan masumiyeti izliyorsun ve etkisinde kaldın. Doğru bildim hadi itiraf et 👌🏻
Maalesef İsmini dahi duymadım film mi dizi mi :) Hiç TV kültürüm yok. Benim kendi başıma gelen önceki konum ile alakalı bir durum. Maalesef narşist bir insana denk geldim. Ama ayrıldım. Ama bu film/dizi her neyse ilgimi çekti belki narşist insanların motifleri ile alakalı örnekler vardır😀

Maalesef İsmini dahi duymadım film mi dizi mi :) Hiç TV kültürüm yok. Benim kendi başıma gelen önceki konum ile alakalı bir durum. Maalesef narşist bir insana denk geldim. Ama ayrıldım. Ama bu film/dizi her neyse ilgimi çekti belki narşist insanların motifleri ile alakalı örnekler vardır😀
Nolur narsist yazın 😀 narşist diye birşey yok 😃

Kesınlıkle gorusmeyın.. omrunuzu yer enerjinizi bıtırır ozguvenınızı silmek ıcın elinden geleni yapar delirtir sızı. İftira bile atar. Bı zaman gelir kendinizden suphe etmeye bile baslarsınız.ve daha bır cok sey.

Eski konuştuğunuz kişi narşist ise ve hala iletişimi koparmıyorsa ama artık sevgili de değilseniz bu gibi psikopatların ne gibi niyetleri olabilir. İlk defa narşist biriyle karşılaştım. İğrençmiş. Zaten böyleleri ömür törpüsü birliktelik esnasında ve ilişki sonrası ne gibi işleri olabilir ki.
Kendinden biktir onu bir sekilde yakandan düşsün

Onun ne ıstedıgı benım ıcın onemlı olmayacağı ıcın elin hastasıyla ugrasmak ıcın hayat guzel ve kısa oldugu ıcın Ali'ye guzelce bır bay bay der isime bakardım.

Narsist olduğunu nereden biliyorsunuz, doktordan teşhis mi aldi yoksa siz mi narsist diye düşündünüz?

Sürekli hayır cevaplarinızi kabullenmiyor değil mi bende kurtulma asamasındayım bir saplantılı durumları var engellerseniz bir sure sonra ya da mesajlarına dönmeyin hiç artk vazgeçer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X