• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narşist bir insan sizin ile arkadaş kalmak isterse ne niyeti olabilir acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Narsistlerın hepsi senin gibi narşiste kurban olsun 😂😂
Konu sahıbı, bize bir kelime yazıp adamla yazısmıyosun dı mı suan.
Adamı kotuleyıp duruyoruz gunaha giriyoruz bosuna 😂
Amaağn şu yeni diziler de herkesi psikolog etti şu forumda. Biz aşkı memnu ya devam🤣

Bu şahış gerçekten de öyle. Cidden herkese narşist deniliyor ama bu gerçekten de hasta. Ama narşistler genelde tedavi kabul etmeyi bırakın kendine öyle bile dedirtmez. Bu da öyle.
Narşist degil narsist düzeltme sebebim kusur aramak değil de doğrusunu belirtmek istedim.
Teşhisi kondu mu dedim cevap vermediniz hasta mi değil mi bilemeyiz doktor degilseniz kimseye narsist demeyin
Kisilik özellikleri narsistik eğilimler gösteriyorsa da görüşmeyin yani istemiyorsanız
Tedavi olsun olmasin buna biz bir sey diyemeyiz siz gorusmek istiyor musunuz istemiyor musunuz ? Hayır deseniz israr eder mi sanmam narsist kişilikler israr etmez ediyorsa ona saygisiz yapiskan denir :)

Amaağn şu yeni diziler de herkesi psikolog etti şu forumda. Biz aşkı memnu ya devam🤣
Ben kirmizi odayi ilk izlemeye basladigimda doktordan önce davranislarini yorumluyordum :) psikoloji kitaplari okumanın yan etkisi 😃
Ama hemen herkese teshis koymak da son zamanlarin modasi valla, internetten hastalik araştırıp sende şu var diyenlere ayar oluyorum cidden yaa

Eski konuştuğunuz kişi narşist ise ve hala iletişimi koparmıyorsa ama artık sevgili de değilseniz bu gibi psikopatların ne gibi niyetleri olabilir. İlk defa narşist biriyle karşılaştım. İğrençmiş. Zaten böyleleri ömür törpüsü birliktelik esnasında ve ilişki sonrası ne gibi işleri olabilir ki.
Ego tatmini için narsistler ayrıldığı kişileri yanlarında tutarlar .
Hayatına biri girince de size köpek gibi davranacak tır emin olun .

Ben kirmizi odayi ilk izlemeye basladigimda doktordan önce davranislarini yorumluyordum :) psikoloji kitaplari okumanın yan etkisi 😃
Ama hemen herkese teshis koymak da son zamanlarin modasi valla, internetten hastalik araştırıp sende şu var diyenlere ayar oluyorum cidden yaa
Ben ne dizi izlerim ne baska bir şey. Ayrıca ben demedim ona narsist diye, arkadaşlarım söyledi. Ne olduğunu bile bilmezdim araştırdım gerçekten de hepsini de yapıyor.

Narsist olduğunu bildiğin halde engellemiyorsan sende de var psikolojik rahatsızlık.. Bence bir uzmandan yardım almalısın...
Çok komik! Benden bahsetmiyoruz . Konu saptırmak da moda asıl siz bir kendinizi düşünün!

Güzel yorumşara teşekkür ederim, diğer gereksiz yorumlara artık cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum 1-2 tanesine laf yetiştirdim ama zamanım çok değerli bye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X