• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narşist bir insan sizin ile arkadaş kalmak isterse ne niyeti olabilir acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar eski sevgilileriyle arkadaş kalabilirler bir kötülük yok bunda. Neden narsist olduğunu düşünüyorsunuz ayrıldığınız kişinin tam olarak?

Buarada narsist şeklinde yazıldığı gibi telaffuz ederken de bu şekilde içinde hiçbir ş harfi bulunmadan okunur. Beni rahatsız etmiyor bu tarz imla hataları ama yarın öbür gün toplum içinde kullanırken düzeltileceğinize burada hazır anonimken birbirimizi düzeltelim diye yazma gereği duydum.

Bu onemlı bu soru. Sahi, neden narsist diyorsunuz adama?
Gercekten narsist bir insan tanıyorum ve psikolog tarafından teyitli biri ama bu forumda herkes herkese narsist diyor. Üstelik ben davranis kalıplarını bile az buçuk bildiğim halde her bencil tipe narsist demem tıbbi tanı koyacak kadar yetkin degilim çünkü

Eski konuştuğunuz kişi narşist ise ve hala iletişimi koparmıyorsa ama artık sevgili de değilseniz bu gibi psikopatların ne gibi niyetleri olabilir. İlk defa narşist biriyle karşılaştım. İğrençmiş. Zaten böyleleri ömür törpüsü birliktelik esnasında ve ilişki sonrası ne gibi işleri olabilir ki.
'Sen kenarda dur, lazım olunca sana yazcam' demektir bu. Ben olsam topuklarım neticeme vura vura kaçardım :skandal: Tabi herkese narsist damgası vuramayacağımızı dikkate alırsak. Narsistlik bencillikten öte, tanısı konulmuş olması gereken bir durumdur. Her önümüze gelene de narsist diyemeyiz sonuçta.

'Sen kenarda dur, lazım olunca sana yazcam' demektir bu. Ben olsam topuklarım neticeme vura vura kaçardım :skandal: Tabi herkese narsist damgası vuramayacağımızı dikkate alırsak. Narsistlik bencillikten öte, tanısı konulmuş olması gereken bir durumdur. Her önümüze gelene de narsist diyemeyiz sonuçta.
Aynen koşarak kaçmak lazım böylelerinden. Ama narşistler maalesef tedaviye gitmezler. Çünkü kendilerine bu zayıflığı konduramazlar. Bu şahıs gerçekten de narşist. Çok bencil. Kendini en iyisi sanır. Onun rüyalarına hep padişahlar, peygamberler girer ve ona hep rüyaları neticesinde mesaj vermeye çalışırlar (mış). Kendi anlatımları. Peşinden koşmayan kız kalmamış. O kadar yakışıklıymış ki kadınlardan paçasını zor kurtarırmış güyaaa. Eleştirinin e sini konduramaz kendine. O hel haklıdır. Hatta ona gözle görülen bariz bir hatasını söyle hemen tartışma ortamı yaratıp sonumda seni bile özür diletecek hale sokar. Sizi eleştirir. Laf uzamasın diye illa tamam sen haklısın özür dilemeliyim denmesi gerekir. Nedense pek kimsesi yok etrafında. Güven veren bir tipi yok. Hayatına girenler nedense ışık hızıyla da geri gidiyor ilişkileri sağlam değil. Size kendilerini sadık olacak kadar bile layık görmez. Sürekli bir arayış içindedir. Sizi kullanır. İşlerini yaptırır binbir psikolojik baskıyla kendi işlerini gördürür. Kendisi ilişki için hiçbir çaba göstermez hep karşıdan bekler sanki sırf karşısındaki insan bundan sorumluymuş gibi...işte böyleydi ve bu şahıstan kurtuldum. Kesinlikle narşist.

Gercekten narsist bir insan tanıyorum ve psikolog tarafından teyitli biri ama bu forumda herkes herkese narsist diyor. Üstelik ben davranis kalıplarını bile az buçuk bildiğim halde her bencil tipe narsist demem tıbbi tanı koyacak kadar yetkin degilim çünkü
Bu şahış gerçekten de öyle. Cidden herkese narşist deniliyor ama bu gerçekten de hasta. Ama narşistler genelde tedavi kabul etmeyi bırakın kendine öyle bile dedirtmez. Bu da öyle.

İnsanlar eski sevgilileriyle arkadaş kalabilirler bir kötülük yok bunda. Neden narsist olduğunu düşünüyorsunuz ayrıldığınız kişinin tam olarak?

Buarada narsist şeklinde yazıldığı gibi telaffuz ederken de bu şekilde içinde hiçbir ş harfi bulunmadan okunur. Beni rahatsız etmiyor bu tarz imla hataları ama yarın öbür gün toplum içinde kullanırken düzeltileceğinize burada hazır anonimken birbirimizi düzeltelim diye yazma gereği duydum.
Teşekkür ederim. Yurtdışında doğdum büyüdüm ve ben gerçekten de öyle yazılıyor sanırdım, hatta narsist yazınca klavyem düzeltiyor yanlış diye. Ve o şekil yazanları da bilerek ş yi yazmadıklarını düşünürdüm. Şu anki Türkçemi cidden bu gibi forumlara borçluyum. Biraz da konuşmamda aksan var maalesef...de-da ekleri ve kesme işareti konularını yeni yeni kavradım kendime görevler çıkarıyorum öğrenmek için. Böyle düzeltmeler yapımca inanın çok seviniyorum.

Bu onemlı bu soru. Sahi, neden narsist diyorsunuz adama?
Diğer yoruma yazdığım kısmı buraya yazıyorum. Gerçekten adım gibi eminim narsist olduğuna.

Ama narşistler maalesef tedaviye gitmezler. Çünkü kendilerine bu zayıflığı konduramazlar. Bu şahıs gerçekten de narşist. Çok bencil. Kendini en iyisi sanır. Onun rüyalarına hep padişahlar, peygamberler girer ve ona hep rüyaları neticesinde mesaj vermeye çalışırlar (mış). Kendi anlatımları. Peşinden koşmayan kız kalmamış. O kadar yakışıklıymış ki kadınlardan paçasını zor kurtarırmış güyaaa. Eleştirinin e sini konduramaz kendine. O hel haklıdır. Hatta ona gözle görülen bariz bir hatasını söyle hemen tartışma ortamı yaratıp sonumda seni bile özür diletecek hale sokar. Sizi eleştirir. Laf uzamasın diye illa tamam sen haklısın özür dilemeliyim denmesi gerekir. Nedense pek kimsesi yok etrafında. Güven veren bir tipi yok. Hayatına girenler nedense ışık hızıyla da geri gidiyor ilişkileri sağlam değil. Size kendilerini sadık olacak kadar bile layık görmez. Sürekli bir arayış içindedir. Sizi kullanır. İşlerini yaptırır binbir psikolojik baskıyla kendi işlerini gördürür. Kendisi ilişki için hiçbir çaba göstermez hep karşıdan bekler sanki sırf karşısındaki insan bundan sorumluymuş gibi...işte böyleydi ve bu şahıstan kurtuldum. Kesinlikle narşist.

Diğer yoruma yazdığım kısmı buraya yazıyorum. Gerçekten adım gibi eminim narsist olduğuna.

Ama narşistler maalesef tedaviye gitmezler. Çünkü kendilerine bu zayıflığı konduramazlar. Bu şahıs gerçekten de narşist. Çok bencil. Kendini en iyisi sanır. Onun rüyalarına hep padişahlar, peygamberler girer ve ona hep rüyaları neticesinde mesaj vermeye çalışırlar (mış). Kendi anlatımları. Peşinden koşmayan kız kalmamış. O kadar yakışıklıymış ki kadınlardan paçasını zor kurtarırmış güyaaa. Eleştirinin e sini konduramaz kendine. O hel haklıdır. Hatta ona gözle görülen bariz bir hatasını söyle hemen tartışma ortamı yaratıp sonumda seni bile özür diletecek hale sokar. Sizi eleştirir. Laf uzamasın diye illa tamam sen haklısın özür dilemeliyim denmesi gerekir. Nedense pek kimsesi yok etrafında. Güven veren bir tipi yok. Hayatına girenler nedense ışık hızıyla da geri gidiyor ilişkileri sağlam değil. Size kendilerini sadık olacak kadar bile layık görmez. Sürekli bir arayış içindedir. Sizi kullanır. İşlerini yaptırır binbir psikolojik baskıyla kendi işlerini gördürür. Kendisi ilişki için hiçbir çaba göstermez hep karşıdan bekler sanki sırf karşısındaki insan bundan sorumluymuş gibi...işte böyleydi ve bu şahıstan kurtuldum. Kesinlikle narşist.
Kurban olam klavyenin seni düzeltmesine izin verme artık zehirlendim ayol narşist narşist 🤣
Anarşist gibi

bu narsist lafini kim bu foruma getirdi? afedersinjz ama karakteri bok gibi olan herkese “hmmm narsist, evettt hayatimda bir narsist vardi” diyorsunuz. yok ablacim oyle herkes narsist olmuyor, bazi adamlar cidden bok gibi oluyor. cidden anlamiyorum bu narsistlik bir anda nasil cikiverdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X