- 14 Eylül 2014
- 20.437
- 96.171
- 798
bir seyi merak ediyorum.
Hani belki degisir diye katlaniyorum yazmissiniz bir cok mesajinizda.
5 yillik evlisiniz, atiyorum 5 yil sonra esiniz U donusu yapacak ve belki de o asik oldugunuz adama evrilecek. Ve gercekten mutlu olacaksiniz.
Peki gercekten bu geride kalan on yil cektiklerinize degecek mi? Veya gelecek 5 yilinizi bunun icin feda etmeye razi misiniz?
benim kayinvalidem cok cekmis rahmetli kayinpederimden. kaynpederim de olmeden bir kaz yil evvel cok degismis, cok cok iyi iliskileri olmus. Kayinvalidem her zaman der, iste cok cektim ama mukafatimi da aldim gibisinden. Bana acikcasi zugurt tesellisi gibi gelmistir her zaman bu tarz yorumlar. Gercekten insanin on yili gittikten sona degeri olabilir mi bu tarz bir degisimin. Hani kindar bir insan degilimdir ama, unutulacak mi bu yasananlar yani aklim almadi.
Hani bir kac aydan bahsediyor olsak, sabir et denir de size, geride kalan 5 yil, iyimser oldugumuzda bile onunuzde daha 5 yil cileniz var, bu hayatta da tek bir omrunuz, bence degmez de yine siz bilirsiniz.
Harika bir yorum

Kesinlikle haklısınız.
Gençlik gittikten sonra en güzel yılların üzüntüyle stresle geçtikten sonra yere batsın değişimi. Gelmişim altmış yaşına kocam melek olmuş e benim 20ler 30lar 40lar ziyan oldu ama o ne olacak geri de gelmeyecek.