Öncelikle şuan bir narsistten boşanmaya çalışıyorum.
Yaşadıklarına gelince; asla düzelmeyecek asla. Bir tür kişilik bozukluğu olduğundan ne ilacı var ne tedavisi. Bunu tutun aklınızda.
Kurbansınız şuan, felaket bir manipülasyon altındasınız belli ki. Ben intiharın eşiğindeydim uyandığımda. Sürekli suçlu sizsiniz, hatta yediğiniz dayak bile sizin yüzünüzden.
Bana da bir narsistle karşı karşıya olduğumu söyleyen psikoloğum oldu ve tek tavsiyesi "sessizce kaç" oldu.
Altını çizerek söylüyorum asla ama asla çocuk yapma. Ömür boyu tacizlerine maruz kalırsın yoksa. Benim çocuğum yok, olması için yapmadığı baskı kalmadı hatta aile, eş, dost kim varsa kullandı bunun için. Beni elinde tutup, kullanmak için çocuk istiyordu.
Konularım var burada. Bulamazsan etiketlerim.
Çare arıyorsun, tek çaresi hayatından sonsuza kadar çıkarmak ve ömür boyu asla iletişime geçmemen.
Merhaba? actiniz mi davayi? Hakkinizda hayirlisi olsun. Cocugunuz olmamasina sevindim..
zaten terapi alan narsistlerin esleri olurmus genelde, iliskide yasadiklari sorunlardan vs, bize de onlarin narsist oldugunu soyleyenler psikologlarimiz oluyor iste...
konularina bakacagim...
Aklimi karistiran bir iyi bir kotu bir seviyo bir saygisiz umursamaz goruntusu, yani kafa bulandiriyo.
emin olamiyosun