Narsist kayınvalide

123gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
1.954
841
43
36
Arkadaşlar kayınvalide in hatta abimin eşinin narsist olduğunu tespit ettim. Yani el iyisi ev delisi kişilik özellikleri var. Sürekli aşağılıyor lar ve empati duyguları yok. Sürekli dışarıdan ilgi bağımlılıkları var. Onları sürekli kendini övüyor. Sürekli aşağılıyor hakaret de ediyor. Cevap verdiğinde daha fazlasını yapıyor. Bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun kötü.....
Sürekli seni aşağılayıp kendini üstün görüyor ve en önemlisi hakaret ettiğinde karşı taraf üzülür kırılır gibi bir duygusu yok... Senin ruh dengeni bozuyor bununla ilgili bir çok video izledim.....Başmetme yöntemleri var ama sizin bildiğiniz var mı ruh dengemi korumak durumundayım. Empati duygusunu yok ve merhamet duygusu yok zalimleşebiliyor. Eşime söyledim annesinin narsist olduğunu o kabul etti neler yapabiliriz diye araştırıyor. Ama abime eşinin narsist olduğunu söylesem mi acaba yaaa...

Bence önce insanlara psikolojik teşhisler koymayı bırakın. Size iyi gelmeyen insanlarsa görüşmeyin

Benim abimin esi de narsist hatta bence ruh hastasi ve deli kendisi disinda tum aile boyle dusunuyoruz… ilk yillarda cok sinirimiz bozulurdu, hatta kendimi cook uzmuslugum var kavgalar yuzunden. Sonra baktim ki bu deli he deyip gec dedim kendi kendime. Hicbir sorun olmadi durup dururken laf falan sokuyor kendi capinda cevap bile vermiyorum ya da sadece gulumsuyorum birakin allah askina sizin derdiniz degil abiniz dusunsun. cok uzuluyorum abime ama kendi secimi elimden bir sey gelmez. Kayinvalidenizle de ayni sekilde politik olun.

Millete niye tanı koyuyorsunuz siz psikolog musunuz psikiyatr mi? Kimse normal şartlarda başka birine hakaret edemez kafasına göre davranamaz . Belki teşhis konulması gereken sizsinizdir ? Abime eşin narsist bak desem mi yhaaaaa nasıl bir soru

Sonunda kendini psikiyatrist ilan edip teşhis de koymaya başladın gülçin

Esin kabul ediyor da ,annesine tepki koymuyor mu. Annesi seni asagilarken esin ne yapiyor çok merak ettim

Narsist olmayan birisi varmi çevrenizde?

Narsist olmayan birisi varmi çevrenizde?
Hayır herkes narsist ve kötü, kendisi mağdur sürekli belki de öyledir bilemeyiz de sürekli birilerine bilenip başlık açmak da çok normal değil. Karşı tarafları da dinlemek isterdim

Kisinin narsistik tavirlari olmasi tek basina narsist demek icin yeterli degildir demisti psikolog bir arkadas :) yani video izleyerek narsist tanisi koymak da moda oldu bunu cevremde yapan da çok!
Hadi diyelim ki narsistik davranislari var, bas etme yöntemlerini de öğrenmişsiniz madem uygulayin
Abinize de esin narsist demeyin hadi ordan der daha da sizle gorusmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…