Bence önce insanlara psikolojik teşhisler koymayı bırakın. Size iyi gelmeyen insanlarsa görüşmeyinArkadaşlar kayınvalide in hatta abimin eşinin narsist olduğunu tespit ettim. Yani el iyisi ev delisi kişilik özellikleri var. Sürekli aşağılıyor lar ve empati duyguları yok. Sürekli dışarıdan ilgi bağımlılıkları var. Onları sürekli kendini övüyor. Sürekli aşağılıyor hakaret de ediyor. Cevap verdiğinde daha fazlasını yapıyor. Bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun kötü.....
Sürekli seni aşağılayıp kendini üstün görüyor ve en önemlisi hakaret ettiğinde karşı taraf üzülür kırılır gibi bir duygusu yok... Senin ruh dengeni bozuyor bununla ilgili bir çok video izledim.....Başmetme yöntemleri var ama sizin bildiğiniz var mı ruh dengemi korumak durumundayım. Empati duygusunu yok ve merhamet duygusu yok zalimleşebiliyor. Eşime söyledim annesinin narsist olduğunu o kabul etti neler yapabiliriz diye araştırıyor. Ama abime eşinin narsist olduğunu söylesem mi acaba yaaa...
Benim abimin esi de narsist hatta bence ruh hastasi ve deliArkadaşlar kayınvalide in hatta abimin eşinin narsist olduğunu tespit ettim. Yani el iyisi ev delisi kişilik özellikleri var. Sürekli aşağılıyor lar ve empati duyguları yok. Sürekli dışarıdan ilgi bağımlılıkları var. Onları sürekli kendini övüyor. Sürekli aşağılıyor hakaret de ediyor. Cevap verdiğinde daha fazlasını yapıyor. Bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun kötü.....
Sürekli seni aşağılayıp kendini üstün görüyor ve en önemlisi hakaret ettiğinde karşı taraf üzülür kırılır gibi bir duygusu yok... Senin ruh dengeni bozuyor bununla ilgili bir çok video izledim.....Başmetme yöntemleri var ama sizin bildiğiniz var mı ruh dengemi korumak durumundayım. Empati duygusunu yok ve merhamet duygusu yok zalimleşebiliyor. Eşime söyledim annesinin narsist olduğunu o kabul etti neler yapabiliriz diye araştırıyor. Ama abime eşinin narsist olduğunu söylesem mi acaba yaaa...
Kaynak g...m muhabbeti geldi aklımaEğitim durumunuz narsist tanısı koyacak düzeyde mi yoksa sizin uydurmanız mı?
Sonunda kendini psikiyatrist ilan edip teşhis de koymaya başladın gülçinArkadaşlar kayınvalide in hatta abimin eşinin narsist olduğunu tespit ettim. Yani el iyisi ev delisi kişilik özellikleri var. Sürekli aşağılıyor lar ve empati duyguları yok. Sürekli dışarıdan ilgi bağımlılıkları var. Onları sürekli kendini övüyor. Sürekli aşağılıyor hakaret de ediyor. Cevap verdiğinde daha fazlasını yapıyor. Bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun kötü.....
Esin kabul ediyor da ,annesine tepki koymuyor mu. Annesi seni asagilarken esin ne yapiyor çok merak ettimArkadaşlar kayınvalide in hatta abimin eşinin narsist olduğunu tespit ettim. Yani el iyisi ev delisi kişilik özellikleri var. Sürekli aşağılıyor lar ve empati duyguları yok. Sürekli dışarıdan ilgi bağımlılıkları var. Onları sürekli kendini övüyor. Sürekli aşağılıyor hakaret de ediyor. Cevap verdiğinde daha fazlasını yapıyor. Bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun kötü.....
Narsist olmayan birisi varmi çevrenizde?Arkadaşlar kayınvalide in hatta abimin eşinin narsist olduğunu tespit ettim. Yani el iyisi ev delisi kişilik özellikleri var. Sürekli aşağılıyor lar ve empati duyguları yok. Sürekli dışarıdan ilgi bağımlılıkları var. Onları sürekli kendini övüyor. Sürekli aşağılıyor hakaret de ediyor. Cevap verdiğinde daha fazlasını yapıyor. Bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun kötü.....
Hayır herkes narsist ve kötü, kendisi mağdur sürekliNarsist olmayan birisi varmi çevrenizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?