Önce bi yazım kurallarını öğrenin sonra tanı koymaya kalkın. Biz boşuna üniversite okuyoruz zaten, iki kitap okuyan üç kişilik bozukluğu ile ilgili film izleyen herkes psikolog/psikiyatrist maşallah.Çok kitap okudum ve çok davranışları inceledim parçaları birleştirdim. Amaçları karşı tarafı ruh dengesini bozmak gerçekten çevresindeki insanlar eşim ailesinden çok şikayetçi... Bunlar da vicdan yok...
Ben de adli tıp, otopsi kitapları çok okuyorum bu ara, gideyim de bir otopsi yapayım hemenÇok kitap okudum ve çok davranışları inceledim parçaları birleştirdim. Amaçları karşı tarafı ruh dengesini bozmak gerçekten çevresindeki insanlar eşim ailesinden çok şikayetçi... Bunlar da vicdan yok...
Narsist olduğundan eminim de ama sadece benim hayatımdaki etkisini azaltmam lazım sadece olay buPsikolog/psikiyatr iseniz bunun sadece size gelen danışan/hastalara söylemeniz gerektiğini biliyorsunuzdur.
Huyunu suyunu sevmediğimiz, anlaşamadığımız herkese etiket olarak meşhur bu tabiri vereceksek de haddimizi bilip oturmamız gerekir.
Narsist olduğundan eminim de ama sadece benim hayatımdaki etkisini azaltmam lazım sadece olay bu
Görüşmemek en kolay yol.Narsist olduğundan eminim de ama sadece benim hayatımdaki etkisini azaltmam lazım sadece olay bu
Okuduğunuz kitaplarda yazmıyormuydu nasıl yapacağınız ?Narsist olduğundan eminim de ama sadece benim hayatımdaki etkisini azaltmam lazım sadece olay bu
Haklısın narsist veya değil ler önemli diil yok söylemicem ama empati duyguları yok ve kendilerini sürekli üstün görüyorlar benden beni sürekli aşağıladılar ezdiler yıllarca zorbalık yaptılar ben bunu bilirim. Sürekli çevresinden ilgi toplamak istiyorlar bor al değiller normal insan lar böyle yapmaz eleştirir ama hiç durmadan sürekli değil....Narsistligin tanisini koyabilmek sandiginiz kadar kolay degil ki .. narsist veya değil şu yazdiklarinizdan sonra bir önemi de yok aslında size bu denli hissettiren veya birtakım şeyler yaşayıp üzülmenize sebep oluyorlarsa uzak durmakta fayda var..
Abinize de eşin narsist falan demenize gerek yok adam vay anasını narsist demek haa diyip boşanma davası açacak hali yok adınız deliye çıkar sonra herkese teşhis koyuyor diye öyledir veya değildir abinizle kendi meseleleri uzak durursunz veya yaşamınıza müdahale etmelerine izin vermeden özelinizi anlatmadan anlattıklarına yorum yapmadan haremlik selamlık görüşürsünüz iş biter
Bilmiyorum ama bütün belirtiler var.Bir kere narsisizm teşhisini siz koyamazsınız. Kadında ve erkekte aynı değildir. Narsizmin bir dünya çeşidi var. Bazen insanlar sadece bencil ve kötüdür ya da bizimle kafa yapıları bir değildir. Ayrıca teşhis koyunca ne oluyor tedavi edebiliyor musunuz? Siz varsa kendi probleminizi çözün önce. Tabi ki yardım alarak.
Psikoloğum un bile benden daha iyi psikolog olursun dedi ama 10 yıllık psikolog dan daha iyi görüyorum her şeyi.... Yüksek lisans yapıcam psikoloji üzerine....Bir kere narsisizm teşhisini siz koyamazsınız. Kadında ve erkekte aynı değildir. Narsizmin bir dünya çeşidi var. Bazen insanlar sadece bencil ve kötüdür ya da bizimle kafa yapıları bir değildir. Ayrıca teşhis koyunca ne oluyor tedavi edebiliyor musunuz? Siz varsa kendi probleminizi çözün önce. Tabi ki yardım alarak.
Evliliği zaten iyi gitmiyor boşanmak istiyor ama çocuklar var arada ne diyim. Anne de normal değil Allah yardım etsin elimden geldiği kadar destek olucam yavrulara ama bilmiyorum...Narsistligin tanisini koyabilmek sandiginiz kadar kolay degil ki .. narsist veya değil şu yazdiklarinizdan sonra bir önemi de yok aslında size bu denli hissettiren veya birtakım şeyler yaşayıp üzülmenize sebep oluyorlarsa uzak durmakta fayda var..
Abinize de eşin narsist falan demenize gerek yok adam vay anasını narsist demek haa diyip boşanma davası açacak hali yok adınız deliye çıkar sonra herkese teşhis koyuyor diye öyledir veya değildir abinizle kendi meseleleri uzak durursunz veya yaşamınıza müdahale etmelerine izin vermeden özelinizi anlatmadan anlattıklarına yorum yapmadan haremlik selamlık görüşürsünüz iş biter
Siz de kendinizi ezdirmeyin. Ben böyle insanlarla görüşmezdim. Eşiniz sizi neden bunlarla muhattap ediyor. Kimseyi düzeltemezsiniz, yola getiremezsiniz. Eşiniz ve sizin sınırlarınızı koruyamama sorununuz varsa onu çözersiniz. Bir de el iyisi derler böyle insanlara. Benim çevremde de çok var. El iyisi insanlara yapacak tek şey işleri düştü mü o insanlardan medet ummaları gerektiğini kibarca belli etmek ve uzak durmak.Bilmiyorum ama bütün belirtiler var.
Sevgi yok çocuklarını bile sevmiyorlar sadece tek istedikleri şey ilgi almak.... Ne kocasını seviyorlar be çocuklarını çocuklarından da sadece ilgili daha kıpır kıpır olanı seviyorlar. Sadece dışarıdaki insanlara iyi davranıyorlar hatta kendilerini bile sevmiyorlar... Söylemesem bile yeğenime yazık ama mutlu olmuyor çocuk.... Yeğenime kötü davranıyor kıyamıyorum....... Çocuklara kötü davranıp komşu kızıyla gülüyorsa normal değil....
Kaynanam da komşuyla kakara gülüp durduk yere eşime hakaret ediyor bir sürü şey var.....
Eşime eziyet ediyor bağırıyor eşimi sürekli eziyorlar hatta beni de hem de sebep yokken....... Bunların tedavi olması gerekiyor ama kabul etmezler ki....
Uzak dur. 3 maymun oyna. Psikiyatri bölümünü de uzmanlarına bırak.Arkadaşlar kayınvalide in hatta abimin eşinin narsist olduğunu tespit ettim. Yani el iyisi ev delisi kişilik özellikleri var. Sürekli aşağılıyor lar ve empati duyguları yok. Sürekli dışarıdan ilgi bağımlılıkları var. Onları sürekli kendini övüyor. Sürekli aşağılıyor hakaret de ediyor. Cevap verdiğinde daha fazlasını yapıyor. Bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun kötü.....
Sürekli seni aşağılayıp kendini üstün görüyor ve en önemlisi hakaret ettiğinde karşı taraf üzülür kırılır gibi bir duygusu yok... Senin ruh dengeni bozuyor bununla ilgili bir çok video izledim.....Başmetme yöntemleri var ama sizin bildiğiniz var mı ruh dengemi korumak durumundayım. Empati duygusunu yok ve merhamet duygusu yok zalimleşebiliyor. Eşime söyledim annesinin narsist olduğunu o kabul etti neler yapabiliriz diye araştırıyor. Ama abime eşinin narsist olduğunu söylesem mi acaba yaaa...
Haklısın sınır sorunu var zaten o yüzden psikolojik destek aldım. Mümkünse uzak durmak lazım....Siz de kendinizi ezdirmeyin. Ben böyle insanlarla görüşmezdim. Eşiniz sizi neden bunlarla muhattap ediyor. Kimseyi düzeltemezsiniz, yola getiremezsiniz. Eşiniz ve sizin sınırlarınızı koruyamama sorununuz varsa onu çözersiniz. Bir de el iyisi derler böyle insanlara. Benim çevremde de çok var. El iyisi insanlara yapacak tek şey işleri düştü mü o insanlardan medet ummaları gerektiğini kibarca belli etmek ve uzak durmak.
Evet kesinlikle nasıl ailesi hasta olduğunu anlayamaz ben ilk tanıştığımız 6.ayında anladım bir şey olduğunu ama sürekli çevresi gülüp geçiyor normal değil dedim kaç kere....Uzak dur. 3 maymun oyna. Psikiyatri bölümünü de uzmanlarına bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?