Narsist kayınvalide

Mesafeli olunca gercekten gıremıyor bende aynı yontemi gorumceme uyguluyorum surekli toksik bir ilişkiden çok daha ıyı o zannettiki mecbur goruscem ve o yapacagnı o arada yapacak ama dısarda kaldı

Mesafeli olunca gercekten gıremıyor bende aynı yontemi gorumceme uyguluyorum surekli toksik bir ilişkiden çok daha ıyı o zannettiki mecbur goruscem ve o yapacagnı o arada yapacak ama dısarda kaldı
Helal olsun mesafeli olmak mantıklı mesafeliyim zaten de biraz soğuk davranmak en iyisi umursamaz davranmak o zaman sıkılıyor lar sıkıcı insan olmak....

Mantıklı deneyeceğim zorla gittiğim her yerde elimde telefon oyun oynayıp arada bir sohbete dahil olmak fazla muhatap olmamak süper....

bu hanım şaka mı yapıyor? yoksa kendisi gerçek mi?
Neden şaka yapayım gerçek çünkü benim kişiliğim hassas yıllarca tedavi gördüğüm için artık kimseyi kaldıramıyorum en ufacık söz bana batıyor eleştiri yani artık hiç kimseyi görmek istemiyorum... Ne yapayım yani... Tedaviden kastım tüp bebek tedavisi yani... Her sene tüp bebek tedavisi ve iğne yersen kafayı da yersin insan görmek de batmaya başlar kaldıramıyorum sinir sistemim yıprandı artık....

Aynısından bende de vardı görüşmeyi bıraktım bu kezz başka şekillerde canımı sıkmaya başladı aldım bir gün telefonu saydırdım küfürleri şimdi konuşmuyorum inşallah barışmaz

Ben de hassas duyguları hızlı değişen çabuk etkilenen bir tipim görüşmemek en doğrusu sadece bizimle olmayı hak eden insanlar bizimle olmalı
Bende öyleyim hayat kendi kişiliğimden olmama izin vermiyotolgun mantıklı ve soğuk olmak zorunda kalıyorum eşim yüzünden 20 günde 1 de olsa görüşmek zorunda kalıyorum.....Bende seninle aynı düşüncedeyim ama işte hayat sadece benimle hak eden yanımda olsun denmiyor.... Ne ailede ne iş yerinde böyle yapabiliyorsun en çok bu durum beni zorluyor....

zaten iş hayatında yeterince zorunda kalıyoruz böyle şeylerin bir de ailede çekmek zorunda değiliz bence. Aile olmak böyle bir şey değil korumak üzerine titremek destek olmak. Canınızı sıkan insanlar sizi aile olarak görmüyor

Vallahi aile olarak görmesin benim hatam surat asana laf sokana bile aslında uzatmamak oralı olmamak gerekiyor... Bırak o taksın o surat assın......

Ya fazla umursamıcan yada uygun cevabı verip geçiceksin... En doğrusu en sağlıksı o yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…