- Konu Sahibi butterfly12
-
Arkadaşlar saçlarım çok cansız ve birde sert. Bir çok şeyi denedim ama faydasını göremedim.Eski parlaklığını yitirdi resmen. Aslında o kadar bakımsız da tutmuyorum doğru düzgün fön maşa bile çekmem. Genellikle doğal bırakırım. Bu konu ile ilgili bir arkadaşım bana nashi argan yağı kullanmamı önerdi. Fakat daha kötü olur diye de korkuyorum. Bu yağı kullananlar ve bilenler varsa bana fikilerini açıklarlarsa çok sevinirim. Birde forumdan kullanan arkadaşlar vardır belki diye yorum almak istedim en kısa sürede yorumlarsanız sevinirim.
Arkadaşlar bu nashı argan yagını cılde de surebılıyo muyuz bı yardımcı olur musunuz ???
Canım ürünün saç için olanı ayrı cilt için olanı ayrı satılıyor. Cilt için olanı yüzüne sürebilirsin diye düşünüyorum. Ben şu an saç için olanı kullanıyorum ve çok memnunum
fiyatı nedir ve nereden bulunur arkadaşlar
şimdi hangi markayı kullanıyorsunuzben de minik şişesinden almıştım 4 ay kadar önce. sanki parfüm. aman Allahım o ne güzel bir koku öyle. ama sonradan bir öğrendim ki gerçek argan yağı asla öyle kokmaz. gider parfüme veririm o parayı. şimdi başka marka kullanıyorum. gayet doğal ve saçımdan ayak parmağıma kadar sürebiliyorum
içinde paraben sülfat falan yok ama bir kaç madde var tabiki.Çünkü argan yağı sadece Fas'ta yetiştiği için çok değerli burdaki argan yağlarıda tamamen argan yağı olmuyo içine bir miktar koyuyorlar dolayısıyla.Ben nashininkini kullanıyorum saçlarıma yağlı bırakmıyo ve yumuşacık oluyo.Krem sürmektense en azından o daha faydalı oluyo diye düşünüyorumben de minik şişesinden almıştım 4 ay kadar önce. sanki parfüm. aman Allahım o ne güzel bir koku öyle. ama sonradan bir öğrendim ki gerçek argan yağı asla öyle kokmaz. gider parfüme veririm o parayı. şimdi başka marka kullanıyorum. gayet doğal ve saçımdan ayak parmağıma kadar sürebiliyorum
Nashi argan yağını ben kullandım..ama gercek argan yağı olmadıgını anladım..gercek argan yağı ateşe degdirilince tutuşmaz..bunu ateşe degdirince tutuşuyorArkadaşlar saçlarım çok cansız ve birde sert. Bir çok şeyi denedim ama faydasını göremedim.Eski parlaklığını yitirdi resmen. Aslında o kadar bakımsız da tutmuyorum doğru düzgün fön maşa bile çekmem. Genellikle doğal bırakırım. Bu konu ile ilgili bir arkadaşım bana nashi argan yağı kullanmamı önerdi. Fakat daha kötü olur diye de korkuyorum. Bu yağı kullananlar ve bilenler varsa bana fikilerini açıklarlarsa çok sevinirim. Birde forumdan kullanan arkadaşlar vardır belki diye yorum almak istedim en kısa sürede yorumlarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?