Nasi söyliyebilirim

selina1990

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
260
274
103
35
Merhaba arkadaslar, benim icimi sıkan bi durum var.. biz esimle ayrilmak uzereydik kv ve kp yüzünden ilk konumda yazmistim.. ben onlarla gorusmuyorum ve gorusmekde istemiyorum cok kirgin ve kirginlikdan daha cok öfkeliyim.. ve suan yaklasik 5 aylik hamileyim oglum olacagini ögrendim ve eşimin hayali herzaman oglumuz oldugunda babasinin adini vermekdi. Eskiden bunun hic sakincasi yokdu ama artik onun ismini duydugumda nefretle doluyorum ve ben ogluma nasi onun adini veririm. Ama esime nasi derim ben bunu.. onun en buyuk hayali buydu tanidigimdan beri herzaman aynisini demistir. Ama onlar bizi ayirmak istediler bana hakaretler ettiler benim hamile oldugumu bile bile beni yiktilar uzduler ben nasi cocuguma bakip onun ismiyle onu cagrir severim. Napsam bilmiyorum..

Doğacak çocuk için taa sevgiliyken pazarlıkmı yaptınız.
nasıl bir mantıktır anlamadım. Ama elinde sonunda onun dediği olacak . Bence siz ikinci bir isim aramaya başlayın:)

Doğacak çocuk için taa sevgiliyken pazarlıkmı yaptınız.
nasıl bir mantıktır anlamadım. Ama elinde sonunda onun dediği olacak . Bence siz ikinci bir isim aramaya başlayın:)
Pazarlik nedemek oluyor? Bana hayalini anlatti koyucam diye sözlesme gecmedi aramizda. K.bakmayinda ben olmamis birsey icin kimseye bi söz vermem. Ama esim sonucta kirip gecmek degil amacim o yuzden napsam diye yazdim.

iki isim verirsin sen diğerini kullanırsın herkes öyle yapıyor
Bende oyle dusundum ama aslinda kp bas harifini dahi andiran bi isim olmamasini istiyorum.. kafam cok karisik bana yaptiklari aklima geldikce sinirlerim oynuyor. Esim asla uzerime gelmez koyacaksin diye birsey yok ama nasi ben onu kirayim nasi derim senin en buyuk hayalin ama beni ilgilendirmiyo diye.. kafam cok karisik.. o olaylardan snra hicde demedi cocugumuzun adi bu olacak diye ama biliyorum cok istedigini. Hatda baristigimizda kiz veya erkek olursa ne koymak istiyorsun diye adini ben cvp vermedim oda yere bakti sustu konuyu degistirdi.

bunca üzüntünüze kırgınlığınıza ragmen hala karsınıza geçip babamın ismini koyalım diyebiliyorsa zaten siz ne deseniz boşa gider.

o yüzden iki isim koyabilirsiniz.

eşin oğluna babasının adıyla nasıl seslenecek ? ben babamın adıyla seslenemem şahsen

neden büyüklerin ismi konur ki ve bunun anlaşması olur.

ne alaka var zaten o isimden koca bir adam var . ne gerek var minicik yavruya da o adı vermenin ne anlamı var.

Evlenmeden önce bile hayaliymiş eşiniz orası tamam ama, hala bu ismi koymak istiyor mu acaba arada geçen bunca sorundan sonra yani sizden böyle bir şey isteyecek mi?

neden büyüklerin ismi konur ki ve bunun anlaşması olur.

ne alaka var zaten o isimden koca bir adam var . ne gerek var minicik yavruya da o adı vermenin ne anlamı var.
Arkadaslar anlasma diye birsey yok ama hayalinden anlatirdi bana ve bana babamin ismini koyucaz diye birseyde demedi ama biliyorum icindeki hevesi ben nasi kirip gecicem o hevesi diye kendimle savasiyorum, onu kirip uzmek istemiyorum.

Evlenmeden önce bile hayaliymiş eşiniz orası tamam ama, hala bu ismi koymak istiyor mu acaba arada geçen bunca sorundan sonra yani sizden böyle bir şey isteyecek mi?
Bilmiyorum acmiyorum konuyu, o olaylardan snra bana sordu kiz veya erkek olursa ismini ne koymak istersin diye ama cvp vermeyince yere bakti uzuldugunu fark ettim ve hemen konuyu degistirdi.

Arkadaslar anlasma diye birsey yok ama hayalinden anlatirdi bana ve bana babamin ismini koyucaz diye birseyde demedi ama biliyorum icindeki hevesi ben nasi kirip gecicem o hevesi diye kendimle savasiyorum, onu kirip uzmek istemiyorum.
kırmak diye bir şey neden olsun ki ben anlamadım.

annenın ısmını koymak en buyuk hayalındır ama bır gun annen sana ve esıne saygısızlıklar yapsa sizi ayırmaya kalksa ve küssen hala hayalin olarak kalır mıydı? kalmazdı.

çünkü sen o isime manevı anlam yuklemıstın ama o manevı deger sarsılmıs oldugundan vazgecerdın.

bu yüzden eşinize güzellikle hala babanın ismini koymak istiyor musun ? diye güzel bir anda soracaksınız ''evet'' derse zaten diyorum ya ne deseniz boş.

O oncedendi dersin ..
Seni kirmadan once , sizi ayirmak istemeden once ..

Artik koymayacam de..

Benim kaynanamda kizima ilaki meryem ismini koymak istiyor , asla koymam dedim bikerede konuyu kapatim.
Ister kirilsin , ister darilsin..
Bide kadin bana diyoki esim icin kiz olsa onun adini oyle koyacaktim ..
Iyide dedim bu buyuk oglun indan sonra 4 kizin olmus koysaydin benimi bekledin...
Sustu cevap veremedi .
Isim konusunda cok hasassim ben ..
Anne karsr vermeli bence , tabiki babayla birlikte .
Ama zaten anne ve babanin isimlerini koymak bana yanlis geliyo ..

Evet aslaa koyma yani.tmm kp.rin adindan cok var ama sen kp.adi oldugu icin koyacaksin ben olsam koymazdim koymadimda ama esine nasil dersin bilemiyorum..kp.in adi konulursa yaninada kendi babani koy bariiayy bide boyle yapanlar var ne sacma ya ne bu ana baba adi koyma takintisi eger babanin adini koyarsam babamda alinir falan de bari

bnde asla koymam. eger geride boyle kirginliklar varsa.
eger o ismi koymasina musade ederseniz, ailesi onlara yaranmaya calistiginizi dusunur.

esinize de boyle soyleyin, cok kirginim onlar, bunu yapamam deyin. bence esiniz sizi seviyorsa, sizi anliyordur.

Şu an ayrılma noktasına gelmediniz mi? Neden bu kadar içerliyorsunuz. Istemediğinizi belirtin. Dünyanın sonu değil. Koymak zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…