• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasibinin kapalı olduğunu düşünen var mı?

galafa

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
49
35
8
33
Bazı konularda çok şanslıyım ama bir türlü sevgili, erkek arkadaş konusunda sonuca eren hatta başlama evresinden sonraya geçen ilişkim olmadı. Görücü geliyor mesela ama ben bir türlü ısınmamış oluyorum. Görücü geleceğiz diyorlar, tamam diyorum bundan olur bu defa onlar gelmiyor ben ortada kalıyorum. Yani anlamadım nasibim mi kapalıdır nedir. Ne lisede ne üniversitede ne çalışırken doğrudan bana gelip seninle ilgileniyorum diyen olmadı. En son az biraz konuştuğum kişi güzel kadınsın dedi ama devamını getirmedi. Anlamıyorum neden hep böyle oluyor...
Ne okumam ne yapmam gerekir

Yani hepsınde böyle oluyorsa, başlangıctan sonra ilişkiyi ilerletemeyen nedir, buna aslında siz daha iyi cevap verirsiniz.

Karsınızda çıkanlara hiç sordunuz mu, direkt ghoslanmış mıydınız hepsınde yoksa

Bazı konularda çok şanslıyım ama bir türlü sevgili, erkek arkadaş konusunda sonuca eren hatta başlama evresinden sonraya geçen ilişkim olmadı. Görücü geliyor mesela ama ben bir türlü ısınmamış oluyorum. Görücü geleceğiz diyorlar, tamam diyorum bundan olur bu defa onlar gelmiyor ben ortada kalıyorum. Yani anlamadım nasibim mi kapalıdır nedir. Ne lisede ne üniversitede ne çalışırken doğrudan bana gelip seninle ilgileniyorum diyen olmadı. En son az biraz konuştuğum kişi güzel kadınsın dedi ama devamını getirmedi. Anlamıyorum neden hep böyle oluyor...
Her rüzgar vaktinde eser derler
Nasibine denk gelince işler senin anlamadığın bir şekilde ilerliyor

Eşimle arkadaştık ve hiç aklımızda bile yoktu ama nasıl evrildik biz bile anlamadık
Sadece vakti gelmişti ve oldu.

Beklentilerinizi net olarak biliyor musunuz, yoksa kafanız mı karışık. Yani aşık olmak mı istiyorsunuz mantık odaklı mı?
Daha çok mantık odaklı ama tabii içime de sinmesi lazım. Sadece mantık odaklı değilim ama mantığıma uyanı bir şekilde gönlüme uydururum diye düşünüyorum. Bilmiyorum, o kadar toyum o kadar bilgisizim bu gönül işlerinde. Ne sorulur ne anlatılır onu bile bilmiyorum o kadar sosyal bir insan olduğum halde

Daha çok mantık odaklı ama tabii içime de sinmesi lazım. Sadece mantık odaklı değilim ama mantığıma uyanı bir şekilde gönlüme uydururum diye düşünüyorum. Bilmiyorum, o kadar toyum o kadar bilgisizim bu gönül işlerinde. Ne sorulur ne anlatılır onu bile bilmiyorum o kadar sosyal bir insan olduğum halde
Olmuyorsa bile bunda güzel bi hayır vardır, olanlardan çok olmayanlar bazen daha hayırlıdır.. Ama ille de istiyorsanız kendinizi çok şirin gösterin bir psikolok diyordu aynaya bakıp ne kadar değerli olduğunuzu söyleyin, ben buluşmalara gitmeden önce prova yapıyordum, çok işe yarıyor :)

İyi bari senin sadece erkek konusunda nasibin kapalıymış benim bir çok konuda kapalı 😅
Ay gülsem mi üzülsem mi bilemedim ahshd

Konu sahibi valla ben teee unideki psikopat eximin beddualarinin tuttugunu düşünüyorum. Adam nasil beddua ettiyse "seni benim yarım kadar sevecek kimseyi bulamayacaksin" demisti, neredeyse 20 yıl oldu valla hala bulamadim ahshd

Psikopat falan, en azindan sevmis diye izini bulup gel hadi gel diyesim geliyor bazen :D

Ben de sizin gibiyim. Allah inşallah karşımıza düzgün insanlar çıkartır. Çalışıyor musunuz? Yani sosyal ortamlara giriyor musunuz? Bazı insanlar yapısı gereği flortoz oluyor ama bazıları da tam tersi. Ben de flört etmeyi beceremem. Görücü usulü de istemiyorum :D Görücü gelenlerin yalanlarını yakaladım çünkü. Bence en sagliklisi kendin tanıman.

Ben de sizin gibiyim. Allah inşallah karşımıza düzgün insanlar çıkartır. Çalışıyor musunuz? Yani sosyal ortamlara giriyor musunuz? Bazı insanlar yapısı gereği flortoz oluyor ama bazıları da tam tersi. Ben de flört etmeyi beceremem. Görücü usulü de istemiyorum :D Görücü gelenlerin yalanlarını yakaladım çünkü. Bence en sagliklisi kendin tanıman.
Aman biz flort ediyoruz da noluyor. Iyiler hep kapilmis.

Arkadaslar bosanip bizim önümüzü acar misiniz artik yeter hep siz evlisiniz. Accuk da biz mutlu olalim :D

Sizi tanımıyorum o nedenle yazdıklarımı lütfen şahsınıza yönelik düşünmeyin, sadece belki bir benzerlik yakalarsanız yardımcı olabilir diye yazıyorum.
Benim böyle bir tanıdığım var, 30lu yaşlarında ve hiç ilişkisi olmamış biri.
Karakter olarak çok hoş ve bence iyi bir eş ve anne olabilir.
Ancak gelin görün ki çok içine kapanık.
O nedenle genel olarak erkekleri tanıma ve potansiyel ilişki adaylarını fark etmede sorun yaşıyor.
Ona sosyalleşebileceği nezih alternatifler söylüyorum ama acayip çekiniyor.
İnsan en başta ilişki denilen şeyin önüne düşmeyeceği gerçeğini idrak etmeli.
Ekmek bile markete gidip alınıyor.
Bir de bakımsız birisi. Burada şu yanlış anlaşılmasın, ben kadınların avlanma amacıyla süslenmesini/bakım yapmasını bilakis çok maskülen buluyorum.
Yani beni beğensinler tarzı bir çaba olmaksızın, kendine özenli ve özel davranana bir şekilde ulaşıyor insanlar.

Benim lise arkadaşım sizin gibi, Gönül işlerinde bir türlü ilerletemiyor. İlerlemiş olan ilişkileri ise bi anda bıçak gibi kesiliyor. Güzel kariyerlide bir kız. Nasip işi diye çok üstelemedik vardır bi nasibi derken Araya ailevi sorunları girdi psikologtan destek alırken bakış açısı enerjisi değişti ve şuan evli. :)

Allahım size de tez zamanda hayırlı kısmet çıkarır. Kısmetim yok sansım yok dedikçe çekersiniz üzerinize olmayacak insanları. Güzel düşünelim güzel olsun.

Benim lise arkadaşım sizin gibi, Gönül işlerinde bir türlü ilerletemiyor. İlerlemiş olan ilişkileri ise bi anda bıçak gibi kesiliyor. Güzel kariyerlide bir kız. Nasip işi diye çok üstelemedik vardır bi nasibi derken Araya ailevi sorunları girdi psikologtan destek alırken bakış açısı enerjisi değişti ve şuan evli. :)

Allahım size de tez zamanda hayırlı kısmet çıkarır. Kısmetim yok sansım yok dedikçe çekersiniz üzerinize olmayacak insanları. Güzel düşünelim güzel olsun.
Konu sahibi belki senin sorunun da psikolojik olabilir. Ben mesela erkeklerle konuşurken utanıyorum, çekiniyorum. Ben de psikolojik destek alacağım mutlaka. Bakış açısı insanın hayatını çok etkiliyor cidden.

Sana en azından görücü geliyormuş, bende o da yok. 🤣🤣

Şaka bir yana böyle açılan milyon tane konu var, e yorumlar da hep aynı oluyor.

İnsanın gerçek bir hayat arkadaşının olması güzel şey ama olmasa dünyanın sonu değil. Dünyaya gelmenin tek amacı evlenmek değilse kendine farklı meşgaleler bul, belki bir gün o meşgaleler sayesinde doğru kişiyi bulursun, bulamazsan da kendini farklı konularda geliştirmenin avantajlarını yaşarsın.

Konu sahibi belki senin sorunun da psikolojik olabilir. Ben mesela erkeklerle konuşurken utanıyorum, çekiniyorum. Ben de psikolojik destek alacağım mutlaka. Bakış açısı insanın hayatını çok etkiliyor cidden.
olabilir aslında, Çünkü arkadaşımda hep bi tedirginlik hata yapma korkusu vardı, doğru insan degilse endişesi vardı. Ve karşı tarafa bu enerji gidiyordu bence,, Ki seanslar sonrasında bize karşı olan enerjisi tutumu bile degişti...

Çalışıyordum, çalıştığım yerde pek ortamım yoktu açıkçası. Çok az kişi vardı ve çoğunluk benim gibi 30+ bekar kadınlardan oluşuyorduk. Şimdi bir süreliğine evden çalışıyorum, kimse ile iletişimim kalmadı gibi. Bu mecradan gelen bildirim dahi beni çok mutlu ediyor, bir sosyalleşmiş hissediyorum kendimi.
Amin inşallah düzgün insanlar çıkar karşımıza

Back
X