• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasibinin kapalı olduğunu düşünen var mı?

Sizi tanımıyorum o nedenle yazdıklarımı lütfen şahsınıza yönelik düşünmeyin, sadece belki bir benzerlik yakalarsanız yardımcı olabilir diye yazıyorum.
Benim böyle bir tanıdığım var, 30lu yaşlarında ve hiç ilişkisi olmamış biri.
Karakter olarak çok hoş ve bence iyi bir eş ve anne olabilir.
Ancak gelin görün ki çok içine kapanık.
O nedenle genel olarak erkekleri tanıma ve potansiyel ilişki adaylarını fark etmede sorun yaşıyor.
Ona sosyalleşebileceği nezih alternatifler söylüyorum ama acayip çekiniyor.
İnsan en başta ilişki denilen şeyin önüne düşmeyeceği gerçeğini idrak etmeli.
Ekmek bile markete gidip alınıyor.
Bir de bakımsız birisi. Burada şu yanlış anlaşılmasın, ben kadınların avlanma amacıyla süslenmesini/bakım yapmasını bilakis çok maskülen buluyorum.
Yani beni beğensinler tarzı bir çaba olmaksızın, kendine özenli ve özel davranana bir şekilde ulaşıyor insanlar.
Ekmek bile markete gidip alınıyor.
Çok güzel yorumlamışsınız. Sanırım ben her şeyin net olarak tak tak konuşulması taraftarıyım:))) onun dışında evet, pek bakımlı birisi olduğum söylenemez maalesef. Her seferinde artık kendime bakacağım diyorum ama başa dönüyorum(:

Benim lise arkadaşım sizin gibi, Gönül işlerinde bir türlü ilerletemiyor. İlerlemiş olan ilişkileri ise bi anda bıçak gibi kesiliyor. Güzel kariyerlide bir kız. Nasip işi diye çok üstelemedik vardır bi nasibi derken Araya ailevi sorunları girdi psikologtan destek alırken bakış açısı enerjisi değişti ve şuan evli. :)

Allahım size de tez zamanda hayırlı kısmet çıkarır. Kısmetim yok sansım yok dedikçe çekersiniz üzerinize olmayacak insanları. Güzel düşünelim güzel olsun.
Amin, Allah razı olsun. Evet, sanırım bakış açımı değiştirmem gerekiyor.

Konu sahibi belki senin sorunun da psikolojik olabilir. Ben mesela erkeklerle konuşurken utanıyorum, çekiniyorum. Ben de psikolojik destek alacağım mutlaka. Bakış açısı insanın hayatını çok etkiliyor cidden.
Ben de çekiniyorum çokça. Yani herkesle değil ama potansiyel olarak sevgili vs olabilecek durumdaysak (onun ilişkisi olmadığını biliyorsam, yaş vs uyuşuyorsa mesela) direkt geriliyorum, muhabbet etmekten kaçınıyorum. Onun dışındakilerle konuşma konusunda sıkıntı asla yaşamıyorum.
Ben iki yıl gibi bir süredir destek alıyorum başka konulardan ötürü ama bu alanda bir ilerleme sağlayamadım-tam üstüne eğilmedimde açıkçası

Muhafazakar mısınız? Genelde öyle olanlar aşk meşk sevgi sevda aşk yaşamak vs yerine direkt evlilik moduna geçiyolar daha iş birliği gibi oluyor ilişki süreci.
Evet, muhafazakarım ama katı değilim öyle çok fazla. Sevgi olmadan istemem evlilik yapmayı

Yani hepsınde böyle oluyorsa, başlangıctan sonra ilişkiyi ilerletemeyen nedir, buna aslında siz daha iyi cevap verirsiniz.

Karsınızda çıkanlara hiç sordunuz mu, direkt ghoslanmış mıydınız hepsınde yoksa
Biraz sert kalıyorum sanırım, karşı tarafın ufak bir lafından alınıyorum. Böyle olunca uzaklaşıyorlar. Ghostlayan hiç olmadı, böyle ortak bir sessiz sözsüz anlaşma gibi bıçak gibi kesildi konuşmalar

Sana en azından görücü geliyormuş, bende o da yok. 🤣🤣

Şaka bir yana böyle açılan milyon tane konu var, e yorumlar da hep aynı oluyor.

İnsanın gerçek bir hayat arkadaşının olması güzel şey ama olmasa dünyanın sonu değil. Dünyaya gelmenin tek amacı evlenmek değilse kendine farklı meşgaleler bul, belki bir gün o meşgaleler sayesinde doğru kişiyi bulursun, bulamazsan da kendini farklı konularda geliştirmenin avantajlarını yaşarsın.
Gelişe gelişe bir hal oldum:) İki iş, akıcı konuştuğum iki yabancı dil, öğrenme sürecinde olduğum bir dil daha, birkaç lisans, yüksek lisans, dijital alanda kendimi geliştirme... ne ararsanız var. Mutlu olmaya yetmiyor ama(:

İnsanın gerçek bir hayat arkadaşının olması güzel şey ama olmasa dünyanın sonu değil. Dünyaya gelmenin tek amacı evlenmek değilse kendine farklı meşgaleler bul, belki bir gün o meşgaleler sayesinde doğru kişiyi bulursun, bulamazsan da kendini farklı konularda geliştirmenin avantajlarını yaşarsın.
Aman kız görücü gelenler de çok mu iyi sanki :D

Görücü gelse nolacak ki şahsen bana gelen görücü kesimi genellikle kimsenin beğenmediği döküntü tayfası 🤷‍♂️ zaten senin benim beğeneceğim tipteki erkeklerde görücü gezmiyor mantıken kendisi buluyor

Başlığa ithafen ne iş ne gönül işi ne de sağlık da şansım getirmedi 🤷‍♂️ her şey nasip kısmet meselesi takmamaya çalış bu tarz konular çok açılıyor ama geneli hep aynı tarz da yorumlar oluyor. insanın elinde olan bir şey olduğunu düşünmüyorum akışına bırak en iyisi

Görücü gelse nolacak ki şahsen bana gelen görücü kesimi genellikle kimsenin beğenmediği döküntü tayfası 🤷‍♂️ zaten senin benim beğeneceğim tipteki erkeklerde görücü gezmiyor mantıken kendisi buluyor
Aynen bana görücü gelenler de öyle. Görücü geliyor sonra bir öğreniyorum ki oğlunun başka bir sevgilisi varmış. Annesi oğlundan habersiz oğlu annesinden habersiz 😂 Eskiden sinirlenirdim şimdi aklıma geldikçe gülüyorum. Düzgün tipler kendisi buluyor. Gorucuymus aman aman eksik kalsın :D

Aynen bana görücü gelenler de öyle. Görücü geliyor sonra bir öğreniyorum ki oğlunun başka bir sevgilisi varmış. Annesi oğlundan habersiz oğlu annesinden habersiz 😂 Eskiden sinirlenirdim şimdi aklıma geldikçe gülüyorum. Düzgün tipler kendisi buluyor. Gorucuymus aman aman eksik kalsın :D
Ay lütfen görücü mörücü gelmesin ya baş ağrısından başka bir şey değil zaten iyi olanları kapıyorlar.
bizim burada geneli kimsenin beğenmediği tipler kapı kapı görücü geziyor iyiyi zaten millet sana bana mı kaptırır herkes arızalı birini kakalama derdinde aracıya görücüye falan güven sıfır ben de O yüzden
Sosyal çevremde yok nasıl olacak bilmiyorum valla 🤤🤤Allah halimize acısın

Gelişe gelişe bir hal oldum:) İki iş, akıcı konuştuğum iki yabancı dil, öğrenme sürecinde olduğum bir dil daha, birkaç lisans, yüksek lisans, dijital alanda kendimi geliştirme... ne ararsanız var. Mutlu olmaya yetmiyor ama(:
Hey maşallah çok donanımlı birisisiniz Allah gönlünüze göre versin

Hımm o zaman sen kendini fazla geliştirmişsin kısmetin o yüzden kapalı olabilir.

Bizim tipik Türk erkekleri bu kadar kendini geliştirmişini istemez, ezik hissederler. 😒 İstisnalar vardır elbette.

Kısmetini yabancılarda aramaya bak , bir de bunu dene.

Ben şakasına yazmıştım. Napayım görücüyü!? 😁

Gelen görücüler, konu sahibinin eğitiminin epey altında kişilerdir, o yüzden bir gelişme olmuyordur.

Ay lütfen görücü mörücü gelmesin ya baş ağrısından başka bir şey değil zaten iyi olanları kapıyorlar.
bizim burada geneli kimsenin beğenmediği tipler kapı kapı görücü geziyor iyiyi zaten millet sana bana mı kaptırır herkes arızalı birini kakalama derdinde aracıya görücüye falan güven sıfır ben de O yüzden
Sosyal çevremde yok nasıl olacak bilmiyorum valla 🤤🤤Allah halimize acısın
Aynen ya. Bi de görüyoruz eski sevgilisini unutamayıp görücü usulü evlenen o kadar çok erkek var ki. Allah bizi koruyor cidden. Hem zengin hem yakisikli hem de karakteri sağlam olan erkeğin görücü usulü kız aramaya ihtiyacı yoktur. Kendisi bulur çünkü. Sosyal çevre olur bir şekilde. Siz sanırım bakanlığa işe girecektiniz. İşimizi gücümüzü halledelim evlilik de olur 🙂😊

Bazı erkekler kendinden daha donanımlı eş istemiyor bence. Aşağılık kompleksi var çoğunda 😂

Siz bulamıyorsunuz biz de çevremizde bekar erkekler var kız bakıyoruz nereden buluruz diye öyle bir dünya işte 😂bi kız arkadaşım var çok güzel çok bakımlı o ona o ona uymuyor öyle bir dünya 😄

Aynen ya. Bi de görüyoruz eski sevgilisini unutamayıp görücü usulü evlenen o kadar çok erkek var ki. Allah bizi koruyor cidden. Hem zengin hem yakisikli hem de karakteri sağlam olan erkeğin görücü usulü kız aramaya ihtiyacı yoktur. Kendisi bulur çünkü. Sosyal çevre olur bir şekilde. Siz sanırım bakanlığa işe girecektiniz. İşimizi gücümüzü halledelim evlilik de olur 🙂😊
Aynen öyle ,donanımlı birinin ne işi olur görüce ile falan kendi sosyal çevresi oluyor zaten
Yok bakanlık alımlarına hazırlanıyorum o süreçte boş durmayım diye özelden iş bakıyorum magaza temizlik işi vardı işte oraya görüşmeye gideceğim bakalım

Back
X