Meraba arkadaşlar. 3 gün önce biriyle tanıştım, staj yaptığım yerde calisiyomus oda. Ben 19 oda 25 yaşında. Beni sadece 10 dk gördü. Hoşlanmış benden. Ofiste ki bir arkadasa sormuş adımı. Nasıl biri falan demiş. Arkadaşım da anlatmış saygılı çok kibar bir kız demiş. 3 gün önce akşam faceden ekledi beni. Arkadaşıma sordum. Oda aynı ofiste calisiyorsunuz diye eklemis tir nolucak kabul et dedi. Neyse kabul ettim. mesaj atti tanıştığıma memnun oldum nasılsın falan dedi bende cevap verdim konuşmaya başladık. 1 günde hemen sevgili muhabbetine girdi. Şimdi de sana deli gibi aşığım istiyorum hayatimda ol diyor. Ciddi düşünüyorum diyor, benden önce de arkadaşina öyle dermis hep. Ama nasıl 2 günde sadece 10 dk görmeyle böyle aşık olabiliyor. Yüzyüze hiç konuşmadık yanyana gelmedik bile. Sadece uzaktan 10 dk falan gördü. Bur anda yakinlasmak , sevgili olmak istiyor. Mesela konuşuyoruz tanımaya çalışıyorum, daha 3 günde bana şunu yap bunu yap demeye başladı. Bende uyardım. İstemiyorum ben tanimayalim birbirimizi dedim. Yalvardi resmen. Lütfen hayatımda ol söz veriyorum çok mutlu olucaksin, geçmişte seni üzenlere inat, bırak seni mutlu edeyim falan diyor. Ya ben anlamiyorum 3 günde nasıl bu hale geliyor. O beni çok beğendiğini söylüyor ama kendisi tip olarak bana hitap etmiyor. Tabiki tip önemli değil. Ama en azından görünce içimin titremesi lazım. Daha 19 yaşındayım. Sevebilecegim biri olsun istiyorum. Sırf ilgisi için sevgili olamam ki biriyle Siz olsanız napardiniz? Kalbinizi titretmese bile ilgisi şefkati sevgisi için bir şans verir misiniz?