Nasıl açılabilirim?

Asaara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
162
32
28
Merhaba kızlar
yaklaşık iki üç haftadır birisinden aşırı derecede hoşlanıyorum. Hatta hoslantinin çok çok ötesinde. Onu gördüğümde kalpten gidecek gibi oluyorum. Bu kişi benim çalıştığım yere yemek yemeye geliyor. Ve ilk başlarda aramızda büyük bi bakısma Olmuştu. Ama ben her zaman belli etmekten kaçındim gülümseyemedim bile. Ve ben artık bu kişiye duygularımı belli etmek istiyorum onun hoşlanıp hoslanmadigindan emin değilim. Ama be yine de belli etmek istiyorum. Ne yapabilirim ? Aramızda sadece musteri garson ilişkisi var. Konuşmak istedigimi nasıl ne ile belli edebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Cinsiyetçi biri değilim ama evrim teorisine inanıyorum; ve erkeğin avcı güdülere sahip olduğuna, elde etmek istediği kadının birazcık peşinden koşmak istediğine inanıyorum. Zor olan onların gözünde her zaman daha değerli olduğu için ilk adımı atmak kadın açısından risk taşır bence.

konusmaya calısın muhabbet ılerlettıkten sonra sosyal medyada sevgılısı olup olmadıgını arastırın

Biraz daha izlemeye calis, gerekirse bi sekilde ismini falan ogren netten arastir. Hayal kirikligi yasamaman icin. Zaten zamanla oda bisey hissederse sana acilir, acele edip pismanlik duyma

Katılıyorum.
Yapmıştım pişman oldum ordan biliyorum yani

Reactions: KV_
Katılıyorum.
Yapmıştım pişman oldum ordan biliyorum yani

Çaktırmasam da ben de yürek yemiş gibi açılmıştım zamanında Hani cesur kızız ya, yaş 19 erkeklerin beyni nasıl çalışıyor bilmiyoruz daha tabii. Elimde patladı. Hey gidi

Nihahahh akla geldikçe gülüyoruz boşver
Bir musibet bin nasihattan iyidir demişler

Bunlar hep deneyim tabii

Ama konu sahibi bu kadar etkileniyorsa ve kazanmak istiyorsa deneyim kazanmayı bir kenara bıraksın, yeşil ışığı yakıp beklesin derim

2-3 hafta çok az duygularından emin ol önce.

Üstelik adamı tanımıyorsun bile...

Ayy hoşlaşmalı konular, en sevdiğim Biraz stalkla bence, sevgilisi falan varmı yokmu? Yoksa ilgisini çekmeye çalışırsın. Sürekli geliyormuş zaten, hep sen karşıla, sen yardımcı ol. Kendini göster. Sonra bi şekilde yolda karşılaşmaya çalış. Ne tatlı duygular

ilk adımı sen atma
bir erkek bir kadından hoşlanıyorsa ne yapar eder şansını dener

belki adam senin gibi kac kisiyle bakisiyor bence cok acelecisin belki yemek bahanedir araniyordur oralarda

Ben ilk adımı erkek atarcılardan değilim. Ki eşime de ilk adımı ben atmıştım zamanında. Amma ve lakin hiç tanımadığınız bir adama bu şekilde yaklaşmak da akıl karı değil. Belki adam evli, belki ilişkisi var, belki gay...

gay konusunda yaram var. aklıma geldi hüzünlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…