Katılıyorum.Cinsiyetçi biri değilim ama evrim teorisine inanıyorum; ve erkeğin avcı güdülere sahip olduğuna, elde etmek istediği kadının birazcık peşinden koşmak istediğine inanıyorum. Zor olan onların gözünde her zaman daha değerli olduğu için ilk adımı atmak kadın açısından risk taşır bence.
Katılıyorum.
Yapmıştım pişman oldum ordan biliyorum yani
Nihahahh akla geldikçe gülüyoruz boşverÇaktırmasam da ben de yürek yemiş gibi açılmıştım zamanındaHani cesur kızız ya, yaş 19 erkeklerin beyni nasıl çalışıyor bilmiyoruz daha tabii. Elimde patladı. Hey gidi
Nihahahh akla geldikçe gülüyoruz boşver
Bir musibet bin nasihattan iyidir demişler
Kesinlikle buna da katılıyorumBunlar hep deneyim tabii
Ama konu sahibi bu kadar etkileniyorsa ve kazanmak istiyorsa deneyim kazanmayı bir kenara bıraksın, yeşil ışığı yakıp beklesin derim
belki adam senin gibi kac kisiyle bakisiyor bence cok acelecisin belki yemek bahanedir araniyordur oralardaMerhaba kızlar
yaklaşık iki üç haftadır birisinden aşırı derecede hoşlanıyorum. Hatta hoslantinin çok çok ötesinde. Onu gördüğümde kalpten gidecek gibi oluyorum. Bu kişi benim çalıştığım yere yemek yemeye geliyor. Ve ilk başlarda aramızda büyük bi bakısma Olmuştu. Ama ben her zaman belli etmekten kaçındim gülümseyemedim bile. Ve ben artık bu kişiye duygularımı belli etmek istiyorum onun hoşlanıp hoslanmadigindan emin değilim. Ama be yine de belli etmek istiyorum. Ne yapabilirim ? Aramızda sadece musteri garson ilişkisi var. Konuşmak istedigimi nasıl ne ile belli edebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Geçen gün sigarayı yakan kız mısın diye düşündüm birden
Adamın sevgilisi kızmıştı da
Ben ilk adımı erkek atarcılardan değilim. Ki eşime de ilk adımı ben atmıştım zamanında. Amma ve lakin hiç tanımadığınız bir adama bu şekilde yaklaşmak da akıl karı değil. Belki adam evli, belki ilişkisi var, belki gay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?