Nasıl açılabilirim?

Şimdi olay çok farklı yerlere gitmiş ben bi açıklık getireyim
ben öğrenciyim o da benim yaşlarımda o da ogrenci. Şimdi olay söyle oldu ben bu çocuğu ilk gördüğümde beğenmiştim ama sadece beğenip geçtim sonra onun bana baktığını hissettim hiç bakmamama rağmen göz ucumla gördüm baktığını. Daha sonra bende bakmaya başladım ve o da her gün gelmeye başladı. Yaklaşık 14 masa olmasına rağmen benim durduğum yerin tam karşısına oturdu hep . Ama ben bi bakıp bi bakmadım sanırım benden emin olamadı. Ve hiç gülümsemedim belli etmedim. Sonra bi gün geldi hiç ama hiç bakmadım başka şeylerle ilgilendim o günden sonra az gelmeye başladı ve uzak masalara oturdu. Bende tamamen bitirdim bakmayı. Şimdi sadece siparis alırken bakıyorum gözlerine onun dışında bakmıyorum. Nasıl biri olduğuna gelince evet hiç tanımıyorum. Ama ben zaten onun duruşundan tavrından hoşlandim. az çok bi insanın duruşundan tahmin edebiliyorsunuz. Hem kibar hemde son derece ağır olmasi efendi olması herşeyle belli oluyo . Neyse çok uzattım şimdi ben nasıl belli edicem

Aslında ilk adımı atmak da onun açısından da benim açımdan da çok zor hem sürekli musteri oluyo hemde patron ve diğer çalışanlar oluyo çok çok sakinken denk gelmesi lazım o d
Geçen gün sigarayı yakan kız mısın diye düşündüm birden

Adamın sevgilisi kızmıştı da
Yok ben değilim keşke yaksam sigarasini o kadar yok sadece musteri garson ilişki si ve bakisma

Tamam adım atmiyicam direk ama belli edeyim istiyorum anlasın artık yeter

ayyyy canim yaa.seninki daha iki uc haftalikmis .ben alti yildir acilamadim .ustelik isyeri bana 15dakka .burda sana verilen fikirlerden faydalanacagima emin olarbilirsin.allah yardimcin olsun :)

ilk adımı erkekten bekleye bekleye, ilk adım atamayan kadınlar :)

sloganı bile var, seviyorsan git konuş bence :)

biraz sempatik davranın gülün falan baktınız oda bunu karşılıksız bırakmadı bu iş tamam.

Iste olay orda her defa bu geldiğinde gülümsiyicem diyorum ama yok Merhaba bile diyemiyorum hoş geldiniz afiyet olsun bitti. Diğer müşterilerle gayet konuşuyorum ama ona gelince yapamıyorum ama yapıcam belli edicem yeter artik

İkinizde öğrenciyseniz büyük ihtimal aynı okuldansınız o zaman kampüs falan farklı olabilir belki , bir şekilde okuduğu bölümü öğrenin geldiğinde sıcak karşılayın olursa olur artık.

Büyük bir bakışma kısmına kahkaha attım :))

Sen neden açılıyorsun? O açılsın.
Büyük bakışma yapacağına açılsın.

evli mi bekar mı sevgilisi var mı bunu öğren önce şimdi evli olup da yzük takmayan çok erkek var

e masalarından birine oturunca, ufak bir sohbet aç garsonlar hep açarlar yemekten ya da havadan vs. eğer ilgisi varsa devam ettirir muhabbeti sen bi adım atınca o iki adım atar. sonra tanışırken adın soyadınla söylersin, o da adı soyadıyla tanışır. böylece adını öğrenince netten stalkla evli mi sevgilisi var mı öğrenirsin, sonraki gelişlerinde de devam ettirirsiniz muhabbeti eğer yeşil ışık gelirse karşı taraftan, belki o ekler adın soyadınla tanışırsan. net üzerinden sohbet edersiniz.

ama daha adamı tanımadan hoşlanma amaçlı tanışma. senin hoşlantı dediğin şey sadece dış görünüşünü beğenme. hoşlanmak çok başka bir şey aslında. adam evli mi hırsız mı belli değil bi dur.

hem belki garson gelcek mi diye bakıyor sana bakmıyor da

Dümdük söyle, hevesini kacormak gibi olmasın ama son aynı son olacak zaten bütün hikayeler gibi.

başarılar

Bakışlarınla ona ilgin oldugunu belli et ama ilk adımı atan sen olma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…