- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
Yok ben değilim keşke yaksam sigarasini o kadar yok sadece musteri garson ilişki si ve bakismaGeçen gün sigarayı yakan kız mısın diye düşündüm birden
Adamın sevgilisi kızmıştı da
ayyyy canim yaa.seninki daha iki uc haftalikmis .ben alti yildir acilamadim .ustelik isyeri bana 15dakka .burda sana verilen fikirlerden faydalanacagima emin olarbilirsin.allah yardimcin olsun :)[/QUO
benimde sonum öyle olacak sanirimonun da evi dükkanın hemen karşısında
Iste olay orda her defa bu geldiğinde gülümsiyicem diyorum ama yok Merhaba bile diyemiyorum hoş geldiniz afiyet olsun bitti. Diğer müşterilerle gayet konuşuyorum ama ona gelince yapamıyorum ama yapıcam belli edicem yeter artikilk adımı erkekten bekleye bekleye, ilk adım atamayan kadınlar :)
sloganı bile var, seviyorsan git konuş bence :)
biraz sempatik davranın gülün falan baktınız oda bunu karşılıksız bırakmadı bu iş tamam.
gay konusunda yaram var. aklıma geldi hüzünlendim.
Büyük bir bakışma kısmına kahkaha attım :))Merhaba kızlar
yaklaşık iki üç haftadır birisinden aşırı derecede hoşlanıyorum. Hatta hoslantinin çok çok ötesinde. Onu gördüğümde kalpten gidecek gibi oluyorum. Bu kişi benim çalıştığım yere yemek yemeye geliyor. Ve ilk başlarda aramızda büyük bi bakısma Olmuştu. Ama ben her zaman belli etmekten kaçındim gülümseyemedim bile. Ve ben artık bu kişiye duygularımı belli etmek istiyorum onun hoşlanıp hoslanmadigindan emin değilim. Ama be yine de belli etmek istiyorum. Ne yapabilirim ? Aramızda sadece musteri garson ilişkisi var. Konuşmak istedigimi nasıl ne ile belli edebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Tamam açılmiyicam tamam ama belli etmek istiyorum sadece birazcık :)Büyük bir bakışma kısmına kahkaha attım :))
Sen neden açılıyorsun? O açılsın.
Büyük bakışma yapacağına açılsın.
Ay bir de biseksüeller var ki evlerden ırak. Benim de yaram olabilirdi, şanslıymışım yine
başarılarIste olay orda her defa bu geldiğinde gülümsiyicem diyorum ama yok Merhaba bile diyemiyorum hoş geldiniz afiyet olsun bitti. Diğer müşterilerle gayet konuşuyorum ama ona gelince yapamıyorum ama yapıcam belli edicem yeter artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?