Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Affetme zaten. En fazla affetmis gibi yaparsin o da seni mahveder. Birak uzak olsunlar kotu gunde yaninda olmamislar simdi iyi gunde ne yuzle geliyorlar.
Affetme zaten. En fazla affetmis gibi yaparsin o da seni mahveder. Birak uzak olsunlar kotu gunde yaninda olmamislar simdi iyi gunde ne yuzle geliyorlar.
Yanımda olmadıkları gıbı verdıklerı huzursuzluk!! Gelirler söför isterler, kardesı gelir kiramı öde gelim der, bırı arar hoca var okutalım der , ananem arar kardesını kocasından ayıracaksın cok gıtme der. Dedilerde dediler sımdı bın pişmanlar. Hepsını okutan annem dugun yapan esyalarını alan . Insanlar bu kadar mı çiğ..
Yanımda olmadıkları gıbı verdıklerı huzursuzluk!! Gelirler söför isterler, kardesı gelir kiramı öde gelim der, bırı arar hoca var okutalım der , ananem arar kardesını kocasından ayıracaksın cok gıtme der. Dedilerde dediler sımdı bın pişmanlar. Hepsını okutan annem dugun yapan esyalarını alan . Insanlar bu kadar mı çiğ..
Insaallah canim cok sevindim senin adina :) 5. Gun transfer ederler herhalde kemikli et ne tuket transfer sonrasi cok onemli .. benim transferim darbe gunune denk gelmisti malesef esim goreve cageilimca dayanamadim pesinden gittiydim belkide ondan tutmadi diye dusunuyorum aklina takilan bisey olursa sor canim..rapor cikardinz mi?