nasıl affedeyim ki

affetme bence de.... bazı insanlar hayatımızda olmayı versin.... artık ileriye bakma zamanı.... başın sağolsun.....
Amin canım allah razı olsun. Haklısın bazı ınsanlar dünde kalmalı..

Affetme zaten. En fazla affetmis gibi yaparsin o da seni mahveder. Birak uzak olsunlar kotu gunde yaninda olmamislar simdi iyi gunde ne yuzle geliyorlar.

Affetme zaten. En fazla affetmis gibi yaparsin o da seni mahveder. Birak uzak olsunlar kotu gunde yaninda olmamislar simdi iyi gunde ne yuzle geliyorlar.
Yanımda olmadıkları gıbı verdıklerı huzursuzluk!! Gelirler söför isterler, kardesı gelir kiramı öde gelim der, bırı arar hoca var okutalım der , ananem arar kardesını kocasından ayıracaksın cok gıtme der. Dedilerde dediler sımdı bın pişmanlar. Hepsını okutan annem dugun yapan esyalarını alan . Insanlar bu kadar mı çiğ..

Yanımda olmadıkları gıbı verdıklerı huzursuzluk!! Gelirler söför isterler, kardesı gelir kiramı öde gelim der, bırı arar hoca var okutalım der , ananem arar kardesını kocasından ayıracaksın cok gıtme der. Dedilerde dediler sımdı bın pişmanlar. Hepsını okutan annem dugun yapan esyalarını alan . Insanlar bu kadar mı çiğ..
Pisman olmadiklarina adim gibi eminim. Affetmeyin, vicdanlarinin rahat etmesine izin vermeyin. Kin beslemiyorsaniz da besliyorum diyin. Rahat vermeyin

Pisman olmadiklarina adim gibi eminim. Affetmeyin, vicdanlarinin rahat etmesine izin vermeyin. Kin beslemiyorsaniz da besliyorum diyin. Rahat vermeyin
Dedem dızlerıme kapandı ben sana neler soyledım bız sana neler ettık dıye. Cok kötu oldum çooook. Kızı ölmeden teyzemın yerını yapması cok acıydı. Unutmak mumkun degıl. Cok üzgunler .. Bende uzgunum keske boyle olmasaydı. Kinliyim bıle demıyorum susuyorum sadece.

Canımmmm toplandı gezmekle mesgulum:) cok ıyı gctı. 17 yumurta toplandı allahım ınşşş devamı ıyı olur
Insaallah canim cok sevindim senin adina :) 5. Gun transfer ederler herhalde kemikli et ne tuket transfer sonrasi cok onemli .. benim transferim darbe gunune denk gelmisti malesef:( esim goreve cageilimca dayanamadim pesinden gittiydim belkide ondan tutmadi diye dusunuyorum:( aklina takilan bisey olursa sor canim..rapor cikardinz mi?

Back
X