- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
çıkarana kadr öldüm dirildim diyebilirimSir ağda ile koltuk altı almak çok zor, en azından ben becerememiştim.
en iyisi kuaföre aldırayım nasılsa bacak için gidicem
maddiyat olarak yeterli değilim şuan lazere gitmek içinAğda pis bişi ya lazeri neden tercih etmiyorsunuz ki
Makine en temizi hatır hutur iş tamam
Ağda yada makine tercihim. .
Kendime ağda yapamıyorum. .
Makine daha kolay geliyor. .
Tutuyorsun o alıyor. .
makine de acıtıyor bende kendime ağda yapamıyorum ama kuaföre vs gittiğimde gıkım çıkmadan yatıyorum
makine de acıtıyor bende kendime ağda yapamıyorum ama kuaföre vs gittiğimde gıkım çıkmadan yatıyorum
Makineyle ağda ağrı farkı yok gibi bence
kendi kendime kıyamıyorum işteBu işin acısızı mı var zaten elin kadınu acıtacağına sen acıt yabancıya gitmesin. Hem ben makinede hiç acı hissetmiyorum ilk sefer acır sonrası bebek poposu hem geç de çıkıyor tüyler
birinde ben alıyorum diğerinde başkasıo zaman sesim çıkmıyor ama kendim kıyamıyorum kendime
makinem var aslında bir ara alışmıştım bacaklarımı alıyordum ama sonra bıraktım almayı acıyor diye. bakalm ameliyat olmam gerek ondan önce gideceğim yine bir yoldurmaya kendimiMakine kolaylık alışınca . .
Orası öyle kuaförde gıkımız çıkmaz . .
Kıyacaksın acı yok rocky
makinem var aslında bir ara alışmıştım bacaklarımı alıyordum ama sonra bıraktım almayı acıyor diye. bakalm ameliyat olmam gerek ondan önce gideceğim yine bir yoldurmaya kendimi
annem öyle alışmış ki kendi kendine ağdayı yapıştırıp çat çat alıyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?