Nasıl alışırsa öyle gider mi? Eşe nasıl davranmak gerek.

Pandemi hariç konuşuyorum hoş pandemiden bahsetsek de kimse sallamıyor artık bende kendime dert etmeyi bıraktım.
En başından beri kimsenin gidiş geliş saatlerine karışmadık.
Karışmadık ama ikimizde bu durumu abartmadık.
Gece 00.30 geç bir saat.
Ekstrem durumlar yoksa kadın evde yalnızsa evli adamın dışarı da eğlenmesi için de geç bir saat.

Her şeye karışmıyoruz diye tepene çıkma da hakkı yok.

Bişey de olacağı yok, yakında kocam kıçını kaşıdı acaba bi problem mi var diye konu açacaksınız diye bi his var içimde.

Hanımlar merhaba.
Bu aralar biraz sık konu açtım, malum yasakların hafiflemesiyle birlikte hayat normale dönüyor.
Eşimin çıkış izni de olduğu için şu an arkadaşıyla bir arkadaşının dükkanında saz söz erkek muhabbetinde. Saat 24.00 ı geçti.
Malum aylardır böyle vakit geçiremediği için söz etmiyorum. Ama bir yandan da içim içimi yiyor. Bu saate kadar evde yalnızım. Sanki çok bencilce yaptığı gibi geliyor. Nasıl alıştırırsan öyle gider sözü doğru mu?
Böyle durumlarda siz nasıl davranıyorsunuz?
Çok normalmiş gibi olmak istemiyorum, tripte yapmak istemiyorum.
Bence siz de kadınlar matinesine gidin 💃🏼👯‍♀️

Hanımlar merhaba.
Bu aralar biraz sık konu açtım, malum yasakların hafiflemesiyle birlikte hayat normale dönüyor.
Eşimin çıkış izni de olduğu için şu an arkadaşıyla bir arkadaşının dükkanında saz söz erkek muhabbetinde. Saat 24.00 ı geçti.
Malum aylardır böyle vakit geçiremediği için söz etmiyorum. Ama bir yandan da içim içimi yiyor. Bu saate kadar evde yalnızım. Sanki çok bencilce yaptığı gibi geliyor. Nasıl alıştırırsan öyle gider sözü doğru mu?
Ben böyle durumlarda tatlı tatlı sıkarım 😁 hayatim kaç gibi gelirsin bebeğim daha oturacak misin gibi gibi😄

At çalındıktan sonra ahırın kapısını kapatır mısın? Diye sorduysan cevabım hayır. Sonuna kadar açarım🤣

Hanımlar merhaba.
Bu süreklilik arz eden bir durum değilse karşılıklı anlayış varsa bir iki seferlik mazur görülebilir ama daha önce buna benzer durumlar aranızda yaşadıysa yada siz arkadaşlarınız ile görüşmek istediğinizde aynı anlayışı görmüyorsanız usulünce tavrınızı belli etmeniz gerekir.

Ayda yılda bir, 3 kişi takılıp oturmasında bir sıkıntı yok

Her hafta dersen tabii olmaz ama evlendik diye adam esir olmadı arada 12.30 oldu deyip sıkmamak lazım

Bu konuna geçmiş konulardan ve pandemiden bağımsız yorumum

Geçmiş konularla bağımlı yorumum ise adamın bir şeye alışacağı yok, sen olmamış şeyleri dert ediyorsun, ne olur biraz daha rahat ol

Adam her hafta gideceğim derse kavga edersin, şu “testiyi kırmadan adamı dövme” sevdanı bırakmalısın

Şimdi pandemi yorumu nedir bu “çıkış izni”

Çıkış izni ev ve iş arasındaki güzergahı yahut hastane terminal gibi gidilecek güzergahı kapsar ve bu mazeretler ile sınırlıdır

Aşı olacaksam iş için verilen izin geçerli değildir, şehir dışına gideceğim için gece sokakta isem terminal yolunda isem makuldür

Eşin işten çıkmış eve gelecek diyelim ki işten 10 da çıktığı için izin belgesi var sizin evin yolu o eğlendikleri mekandan geçmediğine göre çıkış izni yok

Hepsini geçtim çıkış izni eğlenilsin diye yok

Sadece 3 kişiler diye bahane yok

Kural çok basit sadece ev iş yeri arasında yasaklı saatlerde izin var, dükkanda eğlenmek yasak

Dersen ki eşim paket servis elemanı 24 e kadar serbest o durumda da serbesti paket götürmeye ilişkin sadece oturup eğlenmeye değil

Zoruma gidiyor artık ya
Ben kızımı anaokuluna gönderebilecekmiyim acaba diye üzülüyorum kaldı ki sadece benım cocugumda degil bir sürü cocuk yarım yamalak egitim alıyor birşeylerden mahrum kalıyor millet sazlı sözlü maskesiz eglencesinde 😔 Bu cocukların vebali bu insanların üzerinde yazık ya 😔
Çocukların vebali dışarı çıkan insanlarda değil; aşıyı getirip yaptırmayan devlet yetkililerinde. Yoksa insanları eve kapat kapat nereye kadar.

Çocukların vebali dışarı çıkan insanlarda değil; aşıyı getirip yaptırmayan devlet yetkililerinde. Yoksa insanları eve kapat kapat nereye kadar.
Oh ne güzel hayat.. Biz enayi oldugumuzdan evdeyiz zaten..
Konuyu okudunuz mu bilmiyorum ama daha çok taze bir üyenın babası aşıdan sonra virüse yakalanıp öldü.. Aşı oldu yani
Kimin vebal alıp hakka girdigini Allah bilir biz eve tıkalanlar olarak kafasına göre maskesiz eş dost akraba gezenlere hakkımızı helal etmıyoruz sadece

Back
X