hanımlar merhaba baya bir süre okuyucuydum ama bugün niyeyse ben de tavsiye almak istedim. 26 yaşına gireceğim nişanlıyım önümüzdeki aylarda da evleneceğim inşallah. bu zamana kadar annem calistigi için yine bir şekilde ev temizliği bulaşık cart curt ilgileniyordum ama hiçbir zaman evde yemek sorumluluğum olmadı ve açıkçası hiç ilgim de olmadı öyle düşkün biri değilim olsa yerim olmasa da dışarıdan söylerim yani canım bir yemek çekti kalkıp yapayım demem. evde mecburen benim yapmam gereken bir zaman olduğunda inanılmaz zorlanıyorum. yapamadığımdan değil kesinlikle yani canım o kadar istemiyor o kadar itiyor ki beni. bu kadar olmasa da diğer ev işleri de öyle. evlenip bunların sorumluluğu bana geçince ne yapacağımı dusunuyorum. nişanlım en fazla bana yardım eder ama onun sorumluluk alacağını dusunmuyorum ev işleri konusunda kendisi yogun calisiyor benimki daha esnek ona göre. abartmıyorum kızlar ağlayasım geliyor üzerime bir iş yükü geldikçe. pis pasaklı biri de değilim kendi dağıttığımı kirlettigimi tabii ki toplar temizlerim ama bu genel bir ev olunca beni afakanlar basıyor. biraz fazla uzatmış olabilirim ama benim durumumda olanlar nasıl kendinizi alıştırdınız yemek yapmaya vs ?