Nasıl anlaşılır?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Bir ilişkinin alışkanlık mı yoksa aşk mi olduğunu nasıl anlarız? Hayatımdaki insanı seviyorum ama bazen acaba alışkanlık mi diye düşünüyorum. Onsuz olduğumu düşününce mutsuz oluyorum ama bu alışkanlıktan da olabilir. Ben fazla sadık ve bağımlı oluyorum genelde ilişkilerde o yüzden kopma fikri genelde korkutucu geliyor düşüncesi bile. Ama bundan önceki ilişkimi bitirdiğimde salında gayet atlatabildim sandığım gibi değildi ama şu an yine aynı hissediyorum ilişkiyi bitirsem dünyanın sonu gelirmiş gibi. Bu yüzden bazen sağlıklı düşünemiyorum gibi geliyor. Karışık oldu biraz ama Kısacası alışkanlık mı gerçekten aşk mı nasıl anlıyorsunuz ya da nasıl anlaşılır?

Ayrılık acısını hissedip yaşayabiliyo musun?
Mesela şuan ayrıldın bir iki gün dokunmaz ama sonra başlarsın ağlamaya, özlemeye,pişman olma duygusu başlar.
Ben genelde alışkanlıklarimla yaşarım çok takıntılarım vardır bir ay alışkanlığımin dışına çıkınca sorun olmaz ama çok sevdiğim birini bir gün aramasam huzursuz olurum uyuyamam rahat edemem gibi.

Çoklar sıkıntı denge esastır kızım..fazla sevgi kaybetmene neden olur kimseyi kendinden daha çok sevme dengeyi koru..sevgiler..🙂

Her sevgi bir gun bitiyor sanirim
Yoldaslik hayat arkadasligi ve vefaya birakiuir kendini
Dolayisiyla diger kisi gittiginde bir sure sonra onu degil onla yaptiklarini sana hissettirdiklerini ozluuorsun
Bunu bir psikologun yazisindan ogrenmistim
Ve kendimde gordugumde buydu
SEvdigin icin basta uzuleceksin normal olan bu
Ama bitmesi gerekiyorsa bitmelidir o yuzden korkma
Zamanla alisiyorsun

Back
X