• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl anlayacak beni??

boşver desinler,sen sesini çıkarma.onlar kaybeder sen kazanırsın.yapılkanı elbette eşin görüyor,ama sürekli ailesini kötülersen,o tarafa olur.bak ciddiyim.eşim bana sürekli ailemi kötülese,ailem suçlu bile olsa savunmaya geçerim:34:

Evet haklısınız sanırım ben hep onların boşboğazlıklarını eşimle tartıştım en sonki kavgamız hele bizi çok yıprattı küçücük bebeğimizin yanın da eşime söz verdim onlardan söz etmeyeceğim onların kavgasını yapmayacağım diye ama zor oluyor görmezden gelmek:(

Canım asıl siz kusura bakmayın aklımın karışıklığından direk yazdım,aklıma ne gelirse sorun eşimi her defasında bir şeye tutmayan ailesi ablaları,kardeşleri,annesi,babası,abisi,kız kardeşi bunlar arasında eşime her defasında,her karşılaştığımız da,her telefonda bizi iğnelerler,eşime haksızlık yaparlar,en son ablasıyla dün yaşanan olay gelmesini istediğin insana son dakika çağırmazsın yanlış mı düşünüyorum üstelik çağrı yapıyor deli oldum ama asıl beni sinir eden eşimin çok pasif,suçlu gibi ablasıyla konuşması bunu babası ve abisine diğer aile üyelerine de yapar ama bana karşı bir sabır gösterir,iki gösterir sonun da patlar anlatabiliyor muyum dünkü olayı konuşmak istiyorum ama bir yandan da tekrar başa dönmek istemiyorum konuşmak istediğim kişi eşim;)

anladm cnm boşver hzurunu hiç kaçırma
anlamak isteyen zaten anlar,anlarda iş işten geçer:30:

anladm cnm boşver hzurunu hiç kaçırma
anlamak isteyen zaten anlar,anlarda iş işten geçer:30:

Evet anlarda işine öyle gelir bence yoksa çok uyanıktır eşim her şeyin farkında ama yine de onlara bir söylerse bana 10 söyler dün hasta olmu soğuk algınlığı ben bütün gün bebekten zaten her gün hasta gibiyim özel ilgi bekliyor bir de kendisi hasta olunca böyle yapıyorum sanki diyor birde biraz sürtüştük dibinden ayrılmıyorum çok sonra da ne istiyorsun demez mi ailesiyle sık görüşemiyor ya lafa bakarmısın sanki benn bırakmıyorum şaşırdım artık ya:5:

Merhaba arkadaşlar, siz akıllı hanımlara yine bir konu danışmak istiyorum.3. kişilerden evlendim evleneli dertliyim; burda açtığım konuları,eşimle nasıl sorunlar yaşadığımızı okuyanlar bilir, sağolun kimseye anlatamadıklarımı dile getirdim çok yardımcı oldunuz..Size dün yaşanan bir olayı paylaşmak istiyorum. Eşimin bir büyük ablası varki kendisi beni hiç sevmez,kendisiyle ufak bir sürtüşmemiz olmuştu o gün bugündür bana terstir, eşimin annesi gibi ikinci kaynanalık yapar bunun gibi gerçi 2 tane daha var aynı tavırda davranan.Evlilik hazırlığı dönemimiz de ev dizmeye gittiğimiz de bu görümcem yatağı hazırladığımız da çok utandırmıştı beni annemden ek çarşaf istedi anlarsınız yatağa serecekmiş arkadaşlarımın da var odada biz diziyoruz yatak odasını düzenliyorduk birden bile geldi yardıma oraya neyse ben gerek yok abla dedim çarşafa falan yok illa serilecek,yok boş ver gerek yok bu sırada getirilen çarşafta elimizde bir o çekiştiriyor bir ben ben zaten sitresliyim o dönemlerde iyice çıldırdım bir de bunlar benden farklı bir şey mi bekliyor falan diyede düşündüm her neyse yok,bırak,hayır serilecek derken ben bağırdım yok istemiyorum allah allah salak salak işler bunlar gerek yok dedim,o da çekti gitti salaklıktan değil işte kirlenmesin diye falan diyor sanki ben ona salak demişim sonra kocasını aldı gitti o gün.O günden beri barışmaz yıldızımız,sevmez beni ben de onu bana görümcelik yapmaya çalışır her fırsatta..Dün ise bu 40 yaşlarında çocuğu olmuyordu allah bağışlasın sonun da hamile kaldı fakat zeka seviyesi testleri düşük çıkıyormuş her neyse sonun da en son yaptırdığı test iyi çıkmışta lokma veriyormuş bize de dün sabah 11 gibi eşime çağrı atıyor son dakka da gelin diye aramıyor yanlız çağrı atıp eşimin aramasını bekleyip davet ediyor bizimde önceden söz verdiğimiz bir yere gitmek için hazırlandık,eşim de görüceksiniz gidemiyecek ya eli ayağına dolanıyor nasıl mahçup konuşuyor sana nasıl değer verdikleri ortada ama o sanki suçluymuş gibi konuşuyor ya deli oldum.Teli kapattığın da kalabalıktı etrafımız dedim şimdi mi haber verilir boşver dedi neyse akşam gittiğimiz yerden geldik ama ben doldum eşimin onlar karşısındaki pasifliğine doldum,beni nasıl onlar yanında rencide edip onların gerek bana,gerek ona her yaptığı saygısızlığa doldum ama dile getirmeme müsade etmedi.Hani çirkef insanların lafını etmeyecektin bana söz vermiştin dedi.Evet söz verdik ama haksızlıklarıda bunların karşısında yapılanları da dile getirmek gerek çok iyi biliyorum ki karşılaştığımız anda bu ve bunun gibi bir çok şeyin lafı geçicek ve bu uyanık insanlar aramıyosunuz,gelmiyorsunuz gibi iğnelemelere başlayacaklar eşim onları alttan alacak ve ben yine sinir olucam.Eşim zaman zaman ikili oynadığını düşünüyorum,bugünse bu konuyu tekrar konuşmak istiyorum nasıl dile getiricem duygularımı nasıl desemde kavga çıkmasa anlasa beni offf:((:15:

Dünyanın sorununu yaşıyorsunuz hala neden o onu dedi bu bunu dedi derdindesiniz? Bırakın yahu! Bu kadar zor mu? Cıkarın şu insanları hayatınızdan. Kendinizi kimseye ifade etmek zorunda değilsiniz. Siz eşinize ve evinize odaklanın.

Dünyanın sorununu yaşıyorsunuz hala neden o onu dedi bu bunu dedi derdindesiniz? Bırakın yahu! Bu kadar zor mu? Cıkarın şu insanları hayatınızdan. Kendinizi kimseye ifade etmek zorunda değilsiniz. Siz eşinize ve evinize odaklanın.

Teşekkürler önce, doğru söylüyorsunuz ama artık takıntı haline geldi her şey, işte tam boşveriyorum sonra eşimden yada onlardan bir laf duyuyorum tekrar başa bak dün de dibinden ayrılmıyorum daha ne istiyorsun dedi:((

Teşekkürler önce, doğru söylüyorsunuz ama artık takıntı haline geldi her şey, işte tam boşveriyorum sonra eşimden yada onlardan bir laf duyuyorum tekrar başa bak dün de dibinden ayrılmıyorum daha ne istiyorsun dedi:((

Yavaş yavaş aşacaksınız ama bunun için çaba lazım. Önce inanın, sonra da inandığınız şeyleri uygulayın. Siz ve eşiniz herşeyden daha değerli bunu unutmayın. Kapınızı kapadığınızda görümce kayınvalide o bu hepsi dışarda kalıyor, normal hayatlarına devam ediyor, siz de birbirinizi yiyorsunuz... Değer mi? Asla! Görümcem için eşimle kavga edeceğime, evimin huzurundan olacağıma, iki hafta dişimi sıkar kendi kendimi yer sonra da alışmayı beklerim.

üçüncü kişi deyip geçmeyin, yuvayı ortadan çatırdatır..
bir erkeğin üzerine bu kadar giderseniz, kendinizden uzaklaştırmak dışında bir sonuca varamazsınız..
tüm konularınızı okudum
kendinize çeki düzen verip, üçüncü kişileri ev dışında bırakmayı öğrenmezseniz, ya eşiniz huzuru başka birilerinde arar, ya da direkt boşanma raddesine gelirsiniz..
Allah korusun..

Son düzenleme:
Valla nerden başlasam bilemedim.
Kadının o çarşafı sermesine keşke izin verseydin cnm ya
Çünkü bazı şeylerde diretmemek inat etmemek gerekir.Heleki karşımızdaki yaşça büyükse..
Büyüklere karşı saygı olmalı bi insanda.
Ki sen daha yeni tanıştığın ailesine gireceğin insanlarla içinde salak geçen bi kelime sarf etmişsin.
Ona söylemiş olmasan bile hiç böle bi konuşma yapmamalıydın.
Ne kocanın yaptığı kötü bişey nede görümcenin yaptığı..
Ama senin burda bu kadar büyük bişey varmış gibi konuyu anlatman benm garibime gitti açıkcası.
Bunları söylememin tek sebebi sadece yanlışlarını bi nebze olsun kendi çapımda gösterip sana yardımcı olabilmek..
Bence büyütücek hiç bişi yok.
Bu dünyada insanlar nelerle uğraşıyo.
Sorunsuz başına sorun arama derim ben

Son düzenleme:
Valla nerden başlasam bilemedim.
Kadının o çarşafı sermesine keşke izin verseydin cnm ya
Çünkü bazı şeylerde diretmemek inat etmemek gerekir.Heleki karşımızdaki yaşça büyükse..
Büyüklere karşı saygı olmalı bi insanda.
Ki sen daha yeni tanıştığın ailesine gireceğin insanlarla içinde salak geçen bi kelime sarf etmişsin.
Ona söylemiş olmasan bile hiç böle bi konuşma yapmamalıydın.
Ne kocanın yaptığı kötü bişey nede görümcenin yaptığı..
Ama senin burda bu kadar büyük bişey varmış gibi konuyu anlatman benm garibime gitti açıkcası.
Bunları söylememin tek sebebi sadece yanlışlarını bi nebze olsun kendi çapımda gösterip sana yardımcı olabilmek..
Bence büyütücek hiç bişi yok.
Bu dünyada insanlar nelerle uğraşıyo.
Sorunsuz başına sorun arama derim ben

Öncelikle teşekkürler sizlerin sayesinde bir çok şeye daha objektif bakabiliyorum,evet ev dizmedeki o olayı yaşamayı hiç istemezdim ama yaşadığım o sitresi anlatamam her olayımız bir sitres.Daha rahat olmaya çalışıcam ama en 2.5 yılda öyle zoruma giden sözler duydumki onları görmek bile istemiyorum ama bu da eşimle aramızı daha da kötüleştiriyor.

üçüncü kişi deyip geçmeyin, yuvayı ortadan çatırdatır..
bir erkeğin üzerine bu kadar giderseniz, kendinizden uzaklaştırmak dışında bir sonuca varamazsınız..
tüm konularınızı okudum
kendinize çeki düzen verip, üçüncü kişileri ev dışında bırakmayı öğrenmezseniz, ya eşiniz huzuru başka birilerinde arar, ya da direkt boşanma raddesine gelirsiniz..
Allah korusun..

Teşekkürler öncelikle,zaten bazen beni sadece laf olsun diye anladığını söylediğini ve bedeninin sadece yanımda olduğunu düşünüyorum benim yanlışım dürüst olup oynamadan her şeyi dile getirmek oldu politik davranmayı öğrenmem gerek sanırım ama nasıl:26:

Yavaş yavaş aşacaksınız ama bunun için çaba lazım. Önce inanın, sonra da inandığınız şeyleri uygulayın. Siz ve eşiniz herşeyden daha değerli bunu unutmayın. Kapınızı kapadığınızda görümce kayınvalide o bu hepsi dışarda kalıyor, normal hayatlarına devam ediyor, siz de birbirinizi yiyorsunuz... Değer mi? Asla! Görümcem için eşimle kavga edeceğime, evimin huzurundan olacağıma, iki hafta dişimi sıkar kendi kendimi yer sonra da alışmayı beklerim.

Çok haklısınız,bakış açımı değiştirmem gerektiğini biliyorum ama davranışa geçirmek çok zorlanıyorum.Yavaş yavaş düzelecek şu inançsızlığımı bir yenebilsem:(

benim yanlışım dürüst olup oynamadan her şeyi dile getirmek oldu politik davranmayı öğrenmem gerek sanırım ama nasıl:26:

sizin yanlışınız dürüst olmak değil; sizin yanlışınız herşeyi "dile getirmek"
dürüstlük, olanı olduğu gibi koşa koşa kocaya anlatmak değildir..
taş yerinde ağırdır.
doğru olan, doğru zamanda, doğru bilgilendirmeyi, doğru üslupla yapmaktır.
bu "politik davranmak" şeklinde tanımlanabilecek basitlikte de bir eylem değil, hünerdir.

kocanız tartıssa emın olun hıc hos olmazdı.. hemen yakıstıracakları 'karı köylü'' oldugu. :) esınız arkadasın anlattıgı kadı hıkayesındekı gıbı orta yolu bulmaya calısıyor sanırım..eşiniz aynı ölcüyle sizin ailenizle yasadıgı problemlere yaklaşıyorsa sizde he deyin geçin..

sizin yanlışınız dürüst olmak değil; sizin yanlışınız herşeyi "dile getirmek"
dürüstlük, olanı olduğu gibi koşa koşa kocaya anlatmak değildir..
taş yerinde ağırdır.
doğru olan, doğru zamanda, doğru bilgilendirmeyi, doğru üslupla yapmaktır.
bu "politik davranmak" şeklinde tanımlanabilecek basitlikte de bir eylem değil, hünerdir.

pek hünerli değilim galiba ben doğru dille de olmadı,eğri dille de geliştiricem inşallah bende kendimi:30:

Eşin zaten durumun farkında konuşmana ne gerek var.Zaten hiçbişey değişmeyecek.
Arada kalmak istemiyor.Haklı da.
Arada kalmak yer bitirir insanı.
Görümcen sana niye gelmediniz gibi bir laf ederse söyliyceğin laf belli
-Aaaaa evet abla.iye o gün son anda aradınız ki.Program yapmıştık.Gelmeyi çok isterdik haberimiz olsaydı bir gün önceden ona göre program yapardık
diycen.
Sonra da gülücen geçicen..:1:

Asla aileleri evliliğinize karıştırmayınız ailelerimiz canımız ciğerimiz olsalar dahi kapınızı kapatınca o evin içinde siz kalıyorsunuz
onlar dışarıdadaki 3kişiler oluyorlar.Eşinizle ailesi yüzünden münakaşaya girmeyin asla.Görümceniz mi canınızı sıktı bunu görümcenizle halledeceksiniz sıkıntınızı ve bu konuyu asla eşinize yansıtmayacaksınız.Eğer eşinizi ilgilendirmeyen çok büyük sorunlar olmadığı sürece(rabbim göstermesin) eşiniz ailesi ve eşi arasında kalmamalı.Bu evliliği yıpratır.Kapıyı kapatınca bırak onlar dışarıda kalsın.eşinle arana girmelerine izin verme helede haz etmediğin biri için eşinle kötü olmaya değmez evliliğinin tadını çıkar keyfine bak canım.Bırak senin keyfini bozmaya çalışanlar kudursun onlara prim verme..

Eşin zaten durumun farkında konuşmana ne gerek var.Zaten hiçbişey değişmeyecek.
Arada kalmak istemiyor.Haklı da.
Arada kalmak yer bitirir insanı.
Görümcen sana niye gelmediniz gibi bir laf ederse söyliyceğin laf belli
-Aaaaa evet abla.iye o gün son anda aradınız ki.Program yapmıştık.Gelmeyi çok isterdik haberimiz olsaydı bir gün önceden ona göre program yapardık
diycen.
Sonra da gülücen geçicen..:1:

Teşekkürler öncelikle,doğru söylüyorsunuz bu olay için ama işte biriken olaylar olunca insan konuşma gereği duyuyor, hiç bir işe yaramasa da:(

kocanız tartıssa emın olun hıc hos olmazdı.. hemen yakıstıracakları 'karı köylü'' oldugu. :) esınız arkadasın anlattıgı kadı hıkayesındekı gıbı orta yolu bulmaya calısıyor sanırım..eşiniz aynı ölcüyle sizin ailenizle yasadıgı problemlere yaklaşıyorsa sizde he deyin geçin..

Evet bundan sonra he diyip geçicem:))

Asla aileleri evliliğinize karıştırmayınız ailelerimiz canımız ciğerimiz olsalar dahi kapınızı kapatınca o evin içinde siz kalıyorsunuz
onlar dışarıdadaki 3kişiler oluyorlar.Eşinizle ailesi yüzünden münakaşaya girmeyin asla.Görümceniz mi canınızı sıktı bunu görümcenizle halledeceksiniz sıkıntınızı ve bu konuyu asla eşinize yansıtmayacaksınız.Eğer eşinizi ilgilendirmeyen çok büyük sorunlar olmadığı sürece(rabbim göstermesin) eşiniz ailesi ve eşi arasında kalmamalı.Bu evliliği yıpratır.Kapıyı kapatınca bırak onlar dışarıda kalsın.eşinle arana girmelerine izin verme helede haz etmediğin biri için eşinle kötü olmaya değmez evliliğinin tadını çıkar keyfine bak canım.Bırak senin keyfini bozmaya çalışanlar kudursun onlara prim verme..

Teşekkürler öncelikle güzel mesajınız için.aslında hepsi büyük bir birikim.Evet 3. kişiler 3 tane görümce,aslında iyi olan ama kızlarının dolduruşuna gelen k.validem ve karısına göre hareket edip,gelinlerinin ise köle gibi olmasını isteyen bu yüzden oğlunu dolduran k.baba öte yandan da eşimi hiç kocam olarak kabul etmeyen hep küçük gören kendi annem okumadığı için bana layık görmeyen ama işte kızına kıyamadığı içinde evinde oturmamıza geçici bir süre için de olsa izin veren ama her fırsatda bunu yüzüme vurup ezikliğini yaşatan annem,öbür tarafta da oğullarının,kardeşlerinin ne durumda olduğu umurlarında olmayan gamsız ama ağızlarına gelen her şeyi söyleme hakkını kendinde bulan,seni suçlu duruma düşüren insanlar evet görüşmüyor gibiyim kırk yılda bir ama inanın yetiyor bazen patavatsızlıklarından bu kadar da olmaz diyiyorum susuyorum çoğunlukla,çünkü öte yandan kavga anlarında eşim benim ailemle kıyaslama yapıyor haliyle onlar böyle dediyse senin annen kardeşin de bana bu lafları soktu diye hep arada kalan ben,gerçi o da kalıyor.bu 3. kişiler böylede en çok içimi acıtan her şeye rağmen öğle ya da böyle eşimin lahusalık gibi hassas zamanım da bana anlayışsız davranması şöyleki annem yanımda kaldı annelerin kıskançlıkları oldu.birbirlerine yüz vermediler.Eşim annem annene ne yaptı hastanede k..dönüp oturuyordu dedi benimle o halimde kavgalar etti,annemler kalıyordu ya babam kardeşim ilk torun hevesli eşime karşıda terslerdi özellikle annem ama eşim benim hatrımı hiçe saydı bir gün eve bile gelmedi sütüm gelmedi onun ailesinin dolduruşlarıyla bu saçmalıklarla en güzel günlerimiz mafoldu..O sırlarda eşimin abisi kiradan kurtulmak için ev alma telaşına düşmüş eşim onlardan telaşlı güya annemin evinde oturmak dar geliyormuş abisiyle birlik olup ev alıcakmış alma şekilleri de şöyle k.validem ve k.pederimin oturdukları evi abisiyle eşim birlikte almışlar ama ev abisinin üzerine ailenin enayisi bu ya neyse,biz yada kaynımın ailesi birine krediyle ev alınacakmış kredi çekene yardım edilecekmişte kurayla eski evdede bir aile oturacak ee anne babaları da yazın sadece köye gidecekmiş bu olaylar hamileliğimden beri vardı ben hep hayır dedim onlarla ortak bir iş yapmak istemiyorum bir,ikincisi eski evde oturmak ailesiyle oturmak istemiyorum bunları bile bile o hassas zamanlarımda beni hiçe sayarak babası gelmişti de bir gün içerde annem,teyzem de var güç gösterisi yaparcasına kura çekilecek gelinlerde laga luga yapamıyacak demez mi beynimden vurulmuşa döndüm,bunun gibi annesinin yanın da benimle tartışması,sonra bir bayramda görümcem,k.validem ve eltimin yanın da bana çıkıştı....İşte bu yüzden bunları düşüne düşüne kavga zamanları nasıl yapsam da bana yaptığı haksızlıkları tekrar tekrar dile getirsem diye eskileri daha feci şekilde açtım dün bana o günler için ben kendimi tanımadım o zamanlar da nasıl öyle bir adam oldum dedi ama benim içimde hala hala o yaşananlar geçmiyor,ne söylese yetmiyor ve gelecek için ister istemez endişeleniyorum özellikle ev konusunda şimdi kaynımlar birlikte oturuyorlar ev alabilmek için k.validem bakıyor çocuklarınıa karı koca çalışıyorlar ee biz evi olmayan bizim için yeniden bir dayatma olursa,babasına kuzu gibi olan eşim yine bana baskı yaparsa off bilemiyorum :43:

Merhaba arkadaşlar, siz akıllı hanımlara yine bir konu danışmak istiyorum.3. kişilerden evlendim evleneli dertliyim; burda açtığım konuları,eşimle nasıl sorunlar yaşadığımızı okuyanlar bilir, sağolun kimseye anlatamadıklarımı dile getirdim çok yardımcı oldunuz..Size dün yaşanan bir olayı paylaşmak istiyorum. Eşimin bir büyük ablası varki kendisi beni hiç sevmez,kendisiyle ufak bir sürtüşmemiz olmuştu o gün bugündür bana terstir, eşimin annesi gibi ikinci kaynanalık yapar bunun gibi gerçi 2 tane daha var aynı tavırda davranan.Evlilik hazırlığı dönemimiz de ev dizmeye gittiğimiz de bu görümcem yatağı hazırladığımız da çok utandırmıştı beni annemden ek çarşaf istedi anlarsınız yatağa serecekmiş arkadaşlarımın da var odada biz diziyoruz yatak odasını düzenliyorduk birden bile geldi yardıma oraya neyse ben gerek yok abla dedim çarşafa falan yok illa serilecek,yok boş ver gerek yok bu sırada getirilen çarşafta elimizde bir o çekiştiriyor bir ben ben zaten sitresliyim o dönemlerde iyice çıldırdım bir de bunlar benden farklı bir şey mi bekliyor falan diyede düşündüm her neyse yok,bırak,hayır serilecek derken ben bağırdım yok istemiyorum allah allah salak salak işler bunlar gerek yok dedim,o da çekti gitti salaklıktan değil işte kirlenmesin diye falan diyor sanki ben ona salak demişim sonra kocasını aldı gitti o gün.O günden beri barışmaz yıldızımız,sevmez beni ben de onu bana görümcelik yapmaya çalışır her fırsatta..Dün ise bu 40 yaşlarında çocuğu olmuyordu allah bağışlasın sonun da hamile kaldı fakat zeka seviyesi testleri düşük çıkıyormuş her neyse sonun da en son yaptırdığı test iyi çıkmışta lokma veriyormuş bize de dün sabah 11 gibi eşime çağrı atıyor son dakka da gelin diye aramıyor yanlız çağrı atıp eşimin aramasını bekleyip davet ediyor bizimde önceden söz verdiğimiz bir yere gitmek için hazırlandık,eşim de görüceksiniz gidemiyecek ya eli ayağına dolanıyor nasıl mahçup konuşuyor sana nasıl değer verdikleri ortada ama o sanki suçluymuş gibi konuşuyor ya deli oldum.Teli kapattığın da kalabalıktı etrafımız dedim şimdi mi haber verilir boşver dedi neyse akşam gittiğimiz yerden geldik ama ben doldum eşimin onlar karşısındaki pasifliğine doldum,beni nasıl onlar yanında rencide edip onların gerek bana,gerek ona her yaptığı saygısızlığa doldum ama dile getirmeme müsade etmedi.Hani çirkef insanların lafını etmeyecektin bana söz vermiştin dedi.Evet söz verdik ama haksızlıklarıda bunların karşısında yapılanları da dile getirmek gerek çok iyi biliyorum ki karşılaştığımız anda bu ve bunun gibi bir çok şeyin lafı geçicek ve bu uyanık insanlar aramıyosunuz,gelmiyorsunuz gibi iğnelemelere başlayacaklar eşim onları alttan alacak ve ben yine sinir olucam.Eşim zaman zaman ikili oynadığını düşünüyorum,bugünse bu konuyu tekrar konuşmak istiyorum nasıl dile getiricem duygularımı nasıl desemde kavga çıkmasa anlasa beni offf:((:15:

sen evindeki huzuruna bak gerisi boşş herşey kapı arkasında kalıyor eşin ikili oynamak zorunda annene seni savunsa karı köylü olacak annesını sana karsı savunsa sen diyeceksin ki ana kuzusu bunun sonu yok 3. kişileri kapı arkası yap o kadar

Back
X