- 31 Ekim 2022
- 92
- 41
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sabriye36789
-
Neden çalışamıyorsunuz?5 senedir özelde öğretmenlik yapıyorum atanamıyorum 65 70 bandından ileri gidemiyorum 85 gerekli yeterince çalışamıyorum da derse ama kesinlikle atanmak istiyorum memurluk istemiyorum aslında ama önerilerinize açığım
Yeterince çalışarak.5 senedir özelde öğretmenlik yapıyorum atanamıyorum 65 70 bandından ileri gidemiyorum 85 gerekli yeterince çalışamıyorum da derse ama kesinlikle atanmak istiyorum memurluk istemiyorum aslında ama önerilerinize açığım
Az kalıyo yani de mi daha çok çalışmalıyım:/ artemis keşke arkadaşım olsan benim gerçek hayatta öyle içimden geçtiYeterince çalışarak.
Az kalıyo yani de mi daha çok çalışmalıyım:/ artemis keşke aYeterince çalışarak.
MemurlukMemurluk istemiyorsanız boşuna girmeyin bence, demek ki özelde mutlusunuz. Hem özel öğretmenleri bir süre sonra çok iyi paralar kazanıyolar.
Özelde mutluyım aslında sadece bi garantinin olmayışı kötü onun dışında güzel memurluk istemiyorum açıkçası ben kendim aktif olmalıyım öğretmenlik tatmin ediyo sadeceMemurluk istemiyorsanız boşuna girmeyin bence, demek ki özelde mutlusunuz. Hem özel öğretmenleri bir süre sonra çok iyi paralar kazanıyolar.
Motivasyonumda problem var evet belki bilmediğim bi şeyler de vardır sorum o yüzden torpil teklif eden çok oldu çok da reddettimYeterince çalışamıyorum deyip öneri beklemek?
Torpil mi bulalim anlamadim ki
Çok isteseydiniz canınızı dişinize takar çalışırdınız, demek ki o kadar da istemiyorsunuz.
Motivasyonlarınızı gözden geçirin
Maşallah tebrik ederim ben neden motive olamuyorumÇalışmaktan başka çare yok ki. Ben önce ücretli öğretmenlik yapıyordum yeni evliydim o zaman. Baktım olmuyor. İşi bıraktım. Kursa yazıldım gece gündüz çalıştım. Evliliğimin en güzel zamanları küçük odada masa başında çalışarak geçtigünde 700-800 soru çözdüğüm oluyordu abartıp. Atandım sonra işte.
Çünkü özelde öğretmenlik yapıyorum arta kalan vakti de ya değerlendiremiyorum ya da yetmiyoNeden çalışamıyorsunuz?
Maşallah tebrik ederim ben neden motive olamuyorum
Tamam ya terslemeyin daha kafam karışık yazmışım öyleNasıl atanabilirim siye sormuşsunuz ama memur olmak istemiyorsunuz
Atanmak istiyorsanız ders çalışın
İstemiyorsanız özelde devam edin
Baska ne diyelim ki
SemadiyeAz kalıyo yani de mi daha çok çalışmalıyım:/ artemis keşke a
Memurluk
kadaşım olsan benim gerçek hayatta öyle içimden geçti
Özelde mutluyım aslında sadece bi garantinin olmayışı kötü onun dışında güzel memurluk istemiyorum açıkçası ben kendim aktif olmalıyım öğretmenlik tatmin ediyo sadece
O ne demekSemadiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?