Nasıl atanabilirim?

Sabriye36789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
92
41
3
30
5 senedir özelde öğretmenlik yapıyorum atanamıyorum 65 70 bandından ileri gidemiyorum 85 gerekli yeterince çalışamıyorum da derse ama kesinlikle atanmak istiyorum memurluk istemiyorum aslında ama önerilerinize açığım

Yeterince çalışarak.

Yeterince çalışarak.
Az kalıyo yani de mi daha çok çalışmalıyım:/ artemis keşke a
Memurluk istemiyorsanız boşuna girmeyin bence, demek ki özelde mutlusunuz. Hem özel öğretmenleri bir süre sonra çok iyi paralar kazanıyolar.
Memurluk
kadaşım olsan benim gerçek hayatta öyle içimden geçti
Memurluk istemiyorsanız boşuna girmeyin bence, demek ki özelde mutlusunuz. Hem özel öğretmenleri bir süre sonra çok iyi paralar kazanıyolar.
Özelde mutluyım aslında sadece bi garantinin olmayışı kötü onun dışında güzel memurluk istemiyorum açıkçası ben kendim aktif olmalıyım öğretmenlik tatmin ediyo sadece

Çalışmaktan başka çare yok ki. Ben önce ücretli öğretmenlik yapıyordum yeni evliydim o zaman. Baktım olmuyor. İşi bıraktım. Kursa yazıldım gece gündüz çalıştım. Evliliğimin en güzel zamanları küçük odada masa başında çalışarak geçti günde 700-800 soru çözdüğüm oluyordu abartıp. Atandım sonra işte.

Motivasyonumda problem var evet belki bilmediğim bi şeyler de vardır sorum o yüzden torpil teklif eden çok oldu çok da reddettim

Maşallah tebrik ederim ben neden motive olamuyorum

Hem özelde çalışıp hem de KPSS zor ama imkansız değil,sizi aşıyorsa bir de özelde çalışmayı bırakıp sadece sınav hazırlığına odaklanabilirsiniz,ben o şekilde atandım.

Semadiye

Özelde çalıştığınız için zamanınız kalmıyordur çalışmaya.
Okulunuzdan memnun değilseniz daha iyi bir okula da geçebilirsiniz aslında. İlla atanmak şart değil. İsmi duyulan başarılı öğretmenleri alabilmek için özel okullar transfer ücretleri dahi ödüyor. Bemce atanamıyorsanız bunu da değerlendirebilirsiniz.

torpil filan demişler öğretmenlikte böyle bi şey yok zaten sıralamaya girince atanılıyor. Hiç atanamamak da var yani bilemiyorum bu işin bence %50 si çalışmak %50 si nasip işi. Önce temiz bir odaklanmak lazım gerekirse 3-4 ay kabuğuna çekilmek lazım.son 1 ay ve sınav günü için de, Rahat olmak lazım. Rahat Relax olmayınca yapabileceğini de yapamıyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…