Nasıl atanabilirim?

Bence isteseydiniz motive olurdunuz siz memur olmak istemiyorsunuz, o da gayet normal. madme bu işi seviyorsunuz yapın özel okula devam edin. Youtube kanalı açabilirsiniz, ilerde kendi okulunuzu açabilirsiniz belki de kendi girişimizini yapmalısınız:KK50:

Memurluk istemiyorsanız boşuna girmeyin bence, demek ki özelde mutlusunuz. Hem özel öğretmenleri bir süre sonra çok iyi paralar kazanıyolar.
Maalesef o durum o kadar geride kaldı ki gecen eşime 5500 teklif edildi asgari ücret
Ama yılbaşında zam gelince zam yapmayacak asgari ücrete göre asgari yatırıp üstünü elden alacak düşünün
Artik onlar bile ucuz iş gücü istiyor bu yüzden de genelde yeni mezun calistiriyor hem de çok çok düşük maaslara

Hem çalışıp hem kpss çalışmak zor zaten
Ya gerçekten fedakarlık yapıp her boş zamanımızda çalışacaksınız ki okul için de hazırlık yapiyorsunuzdur
Ya da çalışmayı tamamen bırakıp kpssye odaklanacaksiniz

Bence isteseydiniz motive olurdunuz siz memur olmak istemiyorsunuz, o da gayet normal. madme bu işi seviyorsunuz yapın özel okula devam edin. Youtube kanalı açabilirsiniz, ilerde kendi okulunuzu açabilirsiniz belki de
Bence isteseydiniz motive olurdunuz siz memur olmak istemiyorsunuz, o da gayet normal. madme bu işi seviyorsunuz yapın özel okula devam edin. Youtube kanalı açabilirsiniz, ilerde kendi okulunuzu açabilirsiniz belki de kendi girişimizini yapmalısınız:KK50:
Ay nasıl güzel konuştunuz😍 inşallah

5 senedir özelde öğretmenlik yapıyorum atanamıyorum 65 70 bandından ileri gidemiyorum 85 gerekli yeterince çalışamıyorum da derse ama kesinlikle atanmak istiyorum memurluk istemiyorum aslında ama önerilerinize açığım
Branşınız nedir? Hem çalışıp hem kpssye hazırlanmak zor açıkçası sadece sınava odaklanmak gerekiyor.

Nasıl o çok ister aşanaya gelebilirim
O içten gelen bişey. Seni heyecanlandırmıyosa yapacak bişey yok bence. Farklı bir hedef belirleyebilirsin kendine. Edebiyatın ataması da zor. Ben kendim de aynı dertten muzdaribim yeterli motivasyonum olmadığı için çalışamıyorum. İkinci üni okuyorum o bitene kadar da özel sektör maalesef

Back
X