nasıl atlatabilirim bu ayrılığı yaptığı ne?

cok uzucu bir durum Allah sabir versin güc versin canim :cry:iyilerle karsilastirsin Allah im herkesi

inşallah amin..

Insallah o kiz eski sevgilini aldatir ya da tekmeyi basar da gorur gununu eski sevgilin olucak dangoz.
Kiz da nasil bi midesiz ayni evde kalan iki arkadasa birden yesil isik yakiyor.

kız midesiz eski sevgilim midesiz olan bana oldu

Kesinllikle heryerden sil görmeyince zamanla unutuluyor zaten zayıf karakterli biriymiş muhtemelen soğuk olduğu dönemlerde bu kıza birşey hissediyordu seninde bitirmen için soğuk davrandı :KK12:

Hicbir işe yaramayan uzaktan ilişkileri ne diye devam ettiriyorsunuz zaten anlamam. Telefon sapigi mısın sen gunde 1 saat konusmak yetiyor sana?

Senin ihtiyaclarin, cinsel hayatin, bir erkekten beklentilerin yok mu uzaktan uzaga sevgilicilik oynuyorsunuz? Yanında olmayan insanin neye faydasi var bir soylesene. Başın sikissa hasta olsan şefkate ihtiyacın olsa adam yok, bildigin yok.

Bence sevgilin en dogrusunu yapmis ayrilmakla. Geri kalan kisimda hata etmis o o yaşta yaninda kanli canlısı varken telefonu napsin elini vicdanına koy.

Ayriyeten hepsi birlikte goturmusler gibi geldi kızı bana. Cok da kafana takma yani bence midesizlik var ortada boyle adami saniyede silebilmen lazim.

Agirina gidiyor su an kanina dokunuyor ama yanibasinda olan yeni birini bulunca hic dert etmiceksin sen de.

Ya takip etme lutfen kendin icin

ya ekli bile değil arkadaşım söyledi.

Hicbir işe yaramayan uzaktan ilişkileri ne diye devam ettiriyorsunuz zaten anlamam. Telefon sapigi mısın sen gunde 1 saat konusmak yetiyor sana?

Senin ihtiyaclarin, cinsel hayatin, bir erkekten beklentilerin yok mu uzaktan uzaga sevgilicilik oynuyorsunuz? Yanında olmayan insanin neye faydasi var bir soylesene. Başın sikissa hasta olsan şefkate ihtiyacın olsa adam yok, bildigin yok.

Bence sevgilin en dogrusunu yapmis ayrilmakla. Geri kalan kisimda hata etmis o o yaşta yaninda kanli canlısı varken telefonu napsin elini vicdanına koy.

Ayriyeten hepsi birlikte goturmusler gibi geldi kızı bana. Cok da kafana takma yani bence midesizlik var ortada boyle adami saniyede silebilmen lazim.

Agirina gidiyor su an kanina dokunuyor ama yanibasinda olan yeni birini bulunca hic dert etmiceksin sen de.

koyan da o zaten bana nasıl böyle bişey yapar düşüncesi. şimdi biriyle konuşuyorum çok mu acele ediyorum bilmiyorum. sevgimi de aldı gitti iyi oldu bana nasıl yapar düşüncesi var ve gram ağlama duygum yok

ya ekli bile değil arkadaşım söyledi.

koyan da o zaten bana nasıl böyle bişey yapar düşüncesi. şimdi biriyle konuşuyorum çok mu acele ediyorum bilmiyorum. sevgimi de aldı gitti iyi oldu bana nasıl yapar düşüncesi var ve gram ağlama duygum yok

Iyi yapiyorsun bence biseyler yasamasan bile kafan dagilir yeni insanlar tanimak ufkunu acar. Kendi b.kunda bogulsun salak herif bosver. Bulmus kendine benzer birini

Kurtulduğuna sevin bence. Daha gençsin karşına daha iyisi çıkar. Gez, dolaş düşünmemeye çalış.

Karaktersiz bir erkekle karşı karşıyayız. Hem sevgilisi var, hem arkadaşının hoşlandıgı kıza aşkını ilan ediyor. Siz dua edin kurtuldugunuza giden dört sene değil, 10 sene de olabilirdi. Evlenseniz sizi aldatabilirdi bir sürü sıkıntı stres, en azından açıkça dogruyu söylemiş bundan sonra bi beklentiye girmemeniz için. Bazı erkekler bunu bile yapmaktan aciz malesef

Back
X