Dönmüş ... Sırf beni kötülemek için neler yazmıs duygularını ifade etmis... Ama allhtan dileğim ceksinler cezalarını
Keske ben de affetmeseydimnedir bu küfürler ayıp yahu terbiyesiz herif sen kurtulduğuna sevin dicem ama şu var için acıyor biliyorum benimde erkek arkadaşım başka birine nispet için benimle berabermiş ve bende aldatılmayı kabul ettiğim halde demekki neymiş affetmicekmişiz bak değerimiz kalmıyor. Şimdi benim ki benden ayrıldığı için o kadar mutlu ki. Değmez gülüm değmez
İyi kendi uğraşsın.. O mesajları da silmeyim aklımda kalsın da nefretim atsın diye sana faydası olacağını sanma. Ben de önceden uzaklaşmaya çalıştığım birine cevap yazmıyordum kötü şeyler yazıyordu.. Hiç konuşmasam aklımdan daha kolay çıkardı..
keşkelere geç kaldık canım şimdi sen de bende üzülürüz böyle adamlar bizi bırakınca anında başka kollardalarKeske ben de affetmeseydim
Bitti zaten. Öbür Kızla çıkıyormuş.Aman yarabbi baştan aşağı saçma.
Başka kıza yazmalar sana küfür etmeler. Sen de çok masum değilsin ama ayrılın olmaz sizden
Hayır... geri dönüşü olmayan seyler yaptı bana. İyiki de yaptı iyikiK Karakiz12
Farkındasın ya da değilsin ama aslında senin zoruna giden bu adamın küfürleri değil, seni terketmesi....
Eğer küfürleri canını yaksaydı, sabah önceki küfürlerinde de üzülürdün..
Aldatılmakk küfür duymaktan kat be kat daha kötü bir durum, aldatınca incinmen ve terketmen gerekirdi...
Şuanda terkedilmiş olmanın verdiği bir acı var içinde...
Ve ben eminim ki bu adam sana geri döndüğünde affedeceksin...
Nasıl bir kere küfreden bir daha küfrederse, bir kere aldatan yine aldatırsa; bir kere affeden yine affeder...
Nefes alamaz duruma geliyorum bazen.. Yıllardır birlikte olduğum insan bana bunları yazabildi.. Ailem karsı çıkmasına rağmen issiz o sana göre değil kendin gibi memur bul demesine rağmen devam etmistim. Bir tartışma sonrası bunları bana yazabildi. Kendim kapalıyım. Benim giyimimi beğenmeyip dine uygun giyin dedi. Ya kapalılığın hakkını ver ya da aç basını dedi. Doğru yanlısı sevabı günahı biliyorum ama böyle mutluyum beni değiştirme dedim. Senle yürümez o zaman ayrılırız dedi. Kendi kız kardeşlerinin başları açık.. Onlara niye kapan demiyorsun, bana kapalılığın hakkını ver diyorsun da omlar da açık olmanın Mı hakkını veriyorlar dedim. Bu cümlemden sonra bana etmediği küfür kalmamıştı. Beni daha önce aldattığı kıza benim hakkımda böyle bir mesaj attı. İçim yandı ama hiç bi şekilde cevap vermedim. Attığım bana ettiği küfürlerin yarısı bile değil. Kız kardeşlerine o... demek istemisim. Allah içimi biliyor. En ufak bi kötü niyet yoktu öyle derken... Allahım tasıyamıyorum bu yükü. Yediremiyorum kendime. Nasıl dayanacam mesajları silmedim ki bakıp bakıp nefretim artsın. Ama kalbim acıyor. Ben ne yaptım günahım neydi ki benim ??
keşkelere geç kaldık canım şimdi sen de bende üzülürüz böyle adamlar bizi bırakınca anında başka kollardalar
HaklısınızBi yerden sonra bu erkeklerin bi tarafları kalkıyor. Engeli bas her yerden hiç bir şekilde ulaşma onun da sana ulaşmasına izin verme. Böyle karaktersiz insanı kafana da takma verilmiş sadakan varmış
Sabredecem.. sabırlı oluyorum. Biliyorum ki her ikisi de cezasını görecekHam herif hatta çiğ herif ve hatta çürük herif. Hiç olgunluk yok. Allaha havale et ve sabırlı ol. İlahi adalet şahane işliyor emin ol.
Eleman ana avrat duz gitmis,namusuna demedigini birakmamis sen hala o kizla oturup sabaha kadar konusmus,kizin megili vardi zaten ondan ona donmus derdindesin.Senin kafa hala buralarda...Senden de olmaz konu sahibi..3-5 ay gecsin unutursun bu denilenleri.
Unutacağım seyler yapmadı. Öyle demeyin. İçimde ne fırtınalar koptuğunu bilemezsiniz. Sadece her ikisi de kahrolsun istiyorum
Kız benim hakkımda konusmus çünkü. Benim hakkımda yalan yanlış seyler söylemissIyi de her igrenc halti yiyen eski sevgilin ,kizdan ne istiyorsun da o da kahrolsun istiyorsun? Hisleri varsa vardir.
bu da geçeçek benimde yeni bitti ilişkim nasıl yanıyor içim ama bakıyorum adam eve geç geliyor üstüne yeni kıyafet alıyor yüzü gülüyor vatsapdan çıkmıyor ben ise burda iki göz iki çeşme değer mi senceEvet. Zaten o kızın ona meyilli oldupunu bildiği için yazdı ona
Değmez asla değmiyor. Benim de öyle. Gülerek konusmus bana düz gitmiş o kızla konusurken.bu da geçeçek benimde yeni bitti ilişkim nasıl yanıyor içim ama bakıyorum adam eve geç geliyor üstüne yeni kıyafet alıyor yüzü gülüyor vatsapdan çıkmıyor ben ise burda iki göz iki çeşme değer mi sence
bas engeli. yok say. geriye bakma... ilk sevgilim de bana boyle kufur etmisti.. hay allahim ne gunlerdi... simdi esimle coookkkk mutluyum...
cikar ya...bak bu tatz insanlar seni dogru insana goturen yol tabelalari... o eskisi olmasaydi simdi esimle tanisamazdim oyle bir kader agi var anlatsam uzun surer... aglama bile... sil at.. onune bak... bu tarz adamlar ezik silik ve bos insanlar... sakin engeli acma merak etme... burak dedikodunu yapsin. ben benim dedikodumu kendi akrabamdan duymustumİnsallah benim de karşıma çıkar mutlu edecek biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?