Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Karakiz12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
382
85
18
34
Nefes alamaz duruma geliyorum bazen.. Yıllardır birlikte olduğum insan bana bunları yazabildi.. Ailem karsı çıkmasına rağmen issiz o sana göre değil kendin gibi memur bul demesine rağmen devam etmistim. Bir tartışma sonrası bunları bana yazabildi. Kendim kapalıyım. Benim giyimimi beğenmeyip dine uygun giyin dedi. Ya kapalılığın hakkını ver ya da aç basını dedi. Doğru yanlısı sevabı günahı biliyorum ama böyle mutluyum beni değiştirme dedim. Senle yürümez o zaman ayrılırız dedi. Kendi kız kardeşlerinin başları açık.. Onlara niye kapan demiyorsun, bana kapalılığın hakkını ver diyorsun da omlar da açık olmanın Mı hakkını veriyorlar dedim. Bu cümlemden sonra bana etmediği küfür kalmamıştı. Beni daha önce aldattığı kıza benim hakkımda böyle bir mesaj attı. İçim yandı ama hiç bi şekilde cevap vermedim. Attığım bana ettiği küfürlerin yarısı bile değil. Kız kardeşlerine o... demek istemisim. Allah içimi biliyor. En ufak bi kötü niyet yoktu öyle derken... Allahım tasıyamıyorum bu yükü. Yediremiyorum kendime. Nasıl dayanacam mesajları silmedim ki bakıp bakıp nefretim artsın. Ama kalbim acıyor. Ben ne yaptım günahım neydi ki benim ??

Düzenleme: müdürümün Doğum gününü kutlamıstım.. odasında söyle böyle seyler yapmış demiş ve kız da bunları yazmıs hakkımda .. Bunlar hak ettiklerini yaşamıcaklar mı simdi ? Canımı yaktıkları gibi canları yanmıcak Mı ?

Eklentiler

• 11B231C7-8FFF-436D-BD3A-47316D827F7B.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 5.978
  • 45BC0465-5665-4CC3-90E2-3CF6C7D8E7F0.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 6.064
  • 2395D8C7-5DDF-46CB-87CC-AECA95EAA222.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 5.728
  • 01554EF1-FB28-4315-A241-2F3B5D3698BF.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 2.140
Son düzenleme:
Şu cümle bile kuramayan, ağzının ayarı bozuk erkek müsveddesine değer vermiş olmak en büyük hatanmış, hatanın neresinden dönsen kardır. Yerinde olsam bu kadar hakaret etmiş adamı gider şikayet ederim. Yani şunları okudukça insan bu ahmağın yerine utanıyor gerçekten. Nasıl avam, kokuşuk bir sokak ağzı. Kurtulduğuna şükret cidden.

Zararın neresinden dönersen kardır gerçek yüzünü şimdiden gördüğün için şükür namazı kıl bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…