Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Ne söylenebilir ki..
Sizi daha önce defalarca aldatmış.
Bu saygısızlığı siz affederek eline vermişsiniz zaten.
Ne bekliyordunuz ki?
Şaşırtıcı değil bence yazdıkları.

‘Saygı’ kelimesi söylenince çok büyük bişey ifade etmiyor belki ama,
O kadar önemli ki...

Bir evladın anne babaya saygısı,kardeşin kardeşine saygısı,arkadaşın arkadaşına saygısı,iş ilişkilerinde saygı, ve en önemlisi de,
İnsanın kendisine olan Saygısı.!
Sizin kendinize saygınız olmamış ki,
Karşınızdaki size saygı göstersin.
Daha ilk ihanette eline vermişsiniz,oda ayak altı yapmış.

Üzgünüm belki kırıldınız. Ama bu böyle gerçekten.
Kimse vazgeçilmez değildir.
Kendinize böyle insanları laik görmeyin lütfen.
Geçmiş olsun. Zorla da olsa kurtulmuşsunuz.

O bile bile isteye isteye yaptı bunu. ZAten ayrılmamız icin uğraştı. Basardı da. Cıksınlar pis dillerini bana uzatmasınlar yeter ki

Aynen! Cok haklisin. Bence su an ennn son kiskanilacak kisi o kiz canim. Nasil bir salakmis ki butun bu pisliklerini gore gore sevgilisini aldatan sevgilisinin arkasindan igrenc lagimvari seyler soyleyen bir herif icin ugrasmis ve onunla cikmis. Kendi pisliklerinde bogulsunlar. Bircok uyenin dedigi gibi bence de sen asil, saf ve iyi bir insansin. Onlardan seviye olarak cok usttesin. Kendini uzme gercekten tabi ki demesi kolay ama cidden hic degmez. Her sey en iyisi olur insallah bundan sonra senin icin.

Teşekkür ederim. Ben Allah’a havale ettim. Elbet bu da gecer

Bende de cok hata var haklısınız.. Benim de hatam onu her defasında affetmekti

Yatıp kalkıp böyle birinden kurtulduguna şükretmelisin takma kafana pisin tekiymiş Allah kurtarmış seni

Acayip şanslısın buraya onunla evlenip de dayak yiyorum vs diye yazabilirdin. Bayram et. Kurtulmuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…