Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Oyle olur zaten; hep baskasi sucludur, kendisi ne igrenclik yaparsa yapsin mutlaka hakli oldugu bi nokta vardir, istedigi gibi davranmak hakkidir vs vs.. Boyle korkunc zihniyetlerle baş edilmez, Allah uzak etsin..

Bas edemedim zaten. Benim canımı yakmak icin neler söyledi neler yaptı. Yanına kar kalmasın istiyorum.

Tam bir kuyruk acısı olan mahlukat hareketi. Zoruna gitmiş onun dediğini yapmamanız kız kardeş falan hikaye. Bu mahluğun kadına saygısı yok bir kere, kız kardeşlerini önemsediğine inanmıyorum. Bu kişiyi engellemeyi falan bırakın direkt numaranızı değiştirin. Çünkü bu tipte mahluklar kısa süre sonra kendimde değildim o yüzden affet beni diye rahatsız ederler.

Öyle yapacağım mutlaka

Zaten beni çekiştirdiği daha önce aldattığı kızla cıkıyorlar. Onun bana ulaşmaya yazmaya yüzü olamaz. Rabbim her ikisini de öyle bir düşürsün ki gün yüzü görmesin ikisi de tek dileğim bu.

Boş verin tencere kapak birbirilerine layıklar. Kurtuldum ohhhh diyeceksiniz çok değil yakında.

Allah bana yine doğru yolu gösterdi şükür ki...

Üzüldüğüm nokta beni çekiştirmeleri bi de. Keske baştan beri hayatımdan atsaydım onu..

O bile bile isteye isteye yaptı bunu. ZAten ayrılmamız icin uğraştı. Basardı da. Cıksınlar pis dillerini bana uzatmasınlar yeter ki

Evet yaptı görmek istemedim

Evet haklısınız. Belki de memurum diye uğraştı bu kadar

Allah’a şükür ki zaten eline bi kız düşürdü. Kendi gibi adi bir kızla zaten benden ayrıldığı gibi çıkmaya başladı. İyiki cıkıyorlar da benden uzak durur böylelikle.. Yüzü olmaz bu saatten sonra bana yazmaya

Agzım acık okudum
Bu nasıl bir terbiyesizlik
Bu nasıl bir nefret
Kurtulmuşsun
Şükret,önüne bak
Bana bunu yapmasaydı zaten asla önüme bakamazdım. Suan beni aldattığı kızla birlikte ve gece gündüz beni çekiştiriyorlar pis ağızlarıyla. Allah’a havale ettim ben. İlahi adalete inanıyorum. Er ya da geç cezasını görecektir

Kurtuldum şükür ki. Geri dönüşü olmaz bu saatten sonra. İçim o kadar huzurlu ki. Rabbimin adaletine güveniyorum. Ahımı aldı ikisi de. Bu kadar seyden sonra bana yazamaz yüzü olamaz şükür ki

Sinirlenmekte haklısınız. Ben de kendime cok kızıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…