Sen onu sevmiyosun
Boş yere ne onu nede kendini oyalama
Zaten devamlı ayrıl barıs ayrıl barıs seklindeki iliskilerin sağlamlığına inanmıyorum
Ağlamalar yalvarmalar pişmanlıklar derken birbirinizi yıpratmayın
Konusun ve bitirin..
Handecim senin şuanda içinde yaşadığın şey merhametten başka birşey değil. Aslında sevginin bir yanı da merhamettir ama sen onsuz olmaz diyorsan devam et eğerki tereddütlerinde varsa bence uzatma canım hayatına devam et ve o insanı da düşün kararlarını kesin verki o kişide kendine bir yol çizsin
hande'cim en başta şu tecrübeli arkadaşından ne taktikleri aldın da sevgilin böyle peşine takıldı merak ettim doğrusu :)
üniversiteye gideceğim demişsin, profilini incelemedim ama tahmin ediyorum ki daha yaşın küçük. İnan daha kimler kimler girer hayatına, bi 10 sene sonra bu günlerini düşünüp gülersin haline. içinden geldiği gibi davran, yeterince sevemediğin biri ile sadece güzel vakit geçirdiniz iyi anlaştınız diye takılıp kalacak mısın? bence ne erkek arkadaşını oyala, ne de kendi ruh durumunu boz ne yapayım diye düşünürken. muhtemelen o da daha çok gençtir ve karşısına ne handeler çıkar :)
sana mutluluklar diliyorum canım, en doğru kararı sen verirsin...
sorun ne biliyormusun?... bu erkeğin sana yalvarması, karşında ağlaması, seni çok sevip değer vermesi bıktırmış..tapana tepen insanın en güzel örneğisin...
Canım o tecrubeli arkadasım 30 yaşında ve tabiri caizse 3 ve 4 yıllık ilişkiler yasamıs bir insan.süper taktikler aldım ciddiyim ve sonuc etki etti ilişkide taktige asla inanmayan biriydim ama artık inanıyorum.Bir kere kendini kesınlıkle agırdan satıcaksın bilindik taktikler.Ayrılırken mesajlarına gec cevap ver öyle 2-3 dk degil bayagı bayagı 15 -20 dk gec cevap verdik.Sonra kesin ve net konustuk.Dengesiz davran.Ben mesela ayrılmadan 10 gün öncesine kdar deli gibi seviyordum ama yıpranmısım işte ve gaza gelip kafama koymusum sonrasını dusunmedım ve asırı net oldum sankı hiç sevmeyen acımasız biri gibi ''bu ilişkiyi artık istemiyorum!'' tarzı laflar ettik.sonraları mesaj attıgında basımdan savdık kısa kestık hatta en son ''bi daha mesaj atmazsan sevınırım'' demiştim.Olayı anladın sen canım taktikler bunlar.
evet yaşım 19.seviyorum ama işte eskisi gibi değil.Sevmiyorum diyemem cünkü.bir araya geldıgımızde cok iyi vakit geciriyoruz o zamanlar kendımı ona ait gibi hissediyorum.kafam karışık ciddi anlamda anlayacagınız.
kafan madem bu kadar karışık, oluruna bırak o zaman canım sende, hani bir söz vardır ya, su akar yatağını bulur...
sen seviyorsan neden ayrılıyorsunki madem hatada yapmayacaksa??
onu sevmedigini dusunen arkadasa katiliyorum. o arkadasa cevabin da bunu mu anladin olmus ama baska bisey anlasilmiyo kusura bakma. 'sevmek'ten kastimizin ayri olmasi gerekiyo heralde farkli anladigimiza gore. cunku benim anladigim sekilde seviyo olsaydin sevgiline taktik uygulamazdin, mecazi tabirle de olsa sevdigin insana kopek olmayi yakistirmazdin, sekiz ay icinde surekli ayrilip barismazdin, bu kadarcik zamanda da skilmazdin. umarim farki aciklayabilmisimdir. insan seviyorum ama eskisi gibi degil diyosa o artik sevgi degildir baska bi duygudur baska bi arkadasin da dedigi gibi merhamet olabilir. sevgilini 'kopek edip' karsinda agladigini gorursen zaten insan merhamet duygusundan baska bisey hissetmez. ayrilip barismali iliskileri ciddiye almiyorum dolayisiyla sizi diger iliskilerden ayiran ne anlamis degilim zira diger iliskilere benzemedigini soylemissin. bu zamana kadar bu kadar cok ayrildiysan bundan sonra da ayrilabilirsin. cok da zor olmasa gerek.
işte sorun şu: ben seviyorum evet.Ama eskisi kadar çok sevmemek beni rahatsız ediyo.
kendim rahatsız oluyorum..Niye böyle oluyor anlamıyorum.
eskisi gibi sevmek istiyorum ama elimde değil.Yani mesajlasırken heyecanlanıyım istiyorum ama yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?