- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Mumkun tabii cnm bilemedimki dengesiz biriyse cocugu senden almaya kalkarsa vs sknti buyuk olurAilesine boşanmak istediğimi söylerse ben gitmeden önce, onların etkisi benimkinden fazla olur.
Diyorum ki, hafta içi eşyalarımı toplayıp kargoya versem, biletimi alsam, gideceğim gün söylesem, götürürse götürür, arıza çıkarırsa evden çıkabilirsem atlarım bir taksiye giderim, evden de bırakmazsa ararım polisi, ne olacaksa olsun.
Çok zor, nasıl yapsam hiç bilemiyorum.Mumkun tabii cnm bilemedimki dengesiz biriyse cocugu senden almaya kalkarsa vs sknti buyuk olur
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Kendim gitsem kaçar gibi oluyor ve çok stresli oluyor, bu yüzden yapamıyorum, eşyalarımı gizlice toplamalı, saati vs ayarlamalıyım ama eşime de güvenmiyorum; annesinin ve kendisinin daha önce beni çocuğu kaçırmakla tehdit etmişmişim var, iş ciddi ciddi konuşmaya gelince eşim istemiyor ve tepkileri sertleşiyor. (Bağırıp çağırmak gibi.)
Aileniz hatta bir de arkadaşınız gelip, alıp sizi götürsün bence. Veya acaba önce bir avukata mı danışsanız?
Okuyum biNooption Milana22 Daughter of your father aklımı netleştirmeye ihtiyacım var, sizler benim sürekli takip ettiğim ve yorumlarından etkilendiğim kişilersiz.
Sizin sonunuz belliydi keşke bu raddeye gelmeseydi Allah yardımcın olsun Babana ne oldu? Bu kısa sürede inş. Sağlığı yerindedir
Ailemden herkes çok uzakta, gelen de olmaz, olsa da bu tartışma şiddetini arttırabilir, baba yok sadece annem var, onu da tartışma ortamına sürükleyemem.
Yani iki seçeneğim var ya bir taksiye atlayıp habersizce gideceğim, yakalanmazsam; ya da her şeyi göze alıp, söyleyeceğim ve eşim anlayış gösterirse ne ala (pek ihtimal vermiyorum) göstermezse, çocukla birlikte kavga dövüş, polisle.
Umarım boşuna bu kadar kaygı duyuyorumdur. Çok gerginim.
Ailemin yanına tatile gidiyorum deyip, oraya gittikten 1 hafta 10 gün sonra, ben düşündüm, artık dayanamıyorum. Burada çok huzurluyum, dönmeyeceğim deyip, boşanma davası açabilirsiniz.
Hakkinizda hayirlisi olsun
Bi onceki konunuza bi goz attim
Madem anlasmali bosaniyorsunuz karsilikli oturup konusun ve guzel ayrilin
Ortada bir coxuk var ve esiniz hayatinizda olmaya devam edecek
Ne kadar medeni ayrilirsaniz sonraki iliskiniz de o kadar medeni olur
Gitmeden once herseyi konusun , anlasin ve yaziya dokun
Mutlaka bi protokol imzalayin
Siz gittiktrn sonra aklini karistirmasinlar
Mal paylasimi , cocugun velayeti herseyi yazin protokole
Sonra esyalarinizi toplayip , borbirinize bol sans dileyip gidin annenizin yanina
Nafaka konusunu da netlestirin
Cok zor bir surec , Allah yardimciniz olsun
Insallah aorunsuzca atlatirsiniz
Ayrıca çok teşekkür ederim.Ailemin yanına tatile gidiyorum deyip, oraya gittikten 1 hafta 10 gün sonra, ben düşündüm, artık dayanamıyorum. Burada çok huzurluyum, dönmeyeceğim deyip, boşanma davası açabilirsiniz.
Evden ayrılma anında sorun çıkarmasından, çocuğu almakla tehdit etmesinden ya da engel olmaya çalışmasından korkuyorum.Hakkinizda hayirlisi olsun
Bi onceki konunuza bi goz attim
Madem anlasmali bosaniyorsunuz karsilikli oturup konusun ve guzel ayrilin
Ortada bir coxuk var ve esiniz hayatinizda olmaya devam edecek
Ne kadar medeni ayrilirsaniz sonraki iliskiniz de o kadar medeni olur
Gitmeden once herseyi konusun , anlasin ve yaziya dokun
Mutlaka bi protokol imzalayin
Siz gittiktrn sonra aklini karistirmasinlar
Mal paylasimi , cocugun velayeti herseyi yazin protokole
Sonra esyalarinizi toplayip , borbirinize bol sans dileyip gidin annenizin yanina
Nafaka konusunu da netlestirin
Cok zor bir surec , Allah yardimciniz olsun
Insallah aorunsuzca atlatirsiniz
Çok teşekkür ederim, sağolun.Canım senin konularını buraya üye olmadan öncede okurdum. Hala aynı sorunların devam etmesine çok üzüldüm. Allah yardımcin olsun. Eşin neden böyle hiç anlamıyorum gerçekten. Isin çok çok zor...
Valla eşin geri adim attiysa ofkeleniyormusda al cocugunu git neyi bekliyorsun belli adam bosanmıyacak avukat aracılıgıyla hallet protokollrni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?