Nasıl Baş Edebilirsiniz?

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Suraya nisanli bir kiz cizelim
Hemen yanina nisanli kizimiza hep diger gelinini oven, diger gelinini el ustunde tutan, bariz bir bicimde ayrim yapan bir kayinvalide adayi cizelim
Hemen yan tarafa, her firsatta kayinvalidem bana onu aldi, bunu aldi, bana boyle hediye aldi, beni yemege goturdu diye kizimiza hava atan bir elti cizelim
En sonundada benim annem bir melek, gelinlerine esit davranir seni cok sever, sen kotu dusunuyorsun kiskanclik yapiyorsun diyen damadi cizelim

Bu psikoljik iskence ile nasil bas edersiniz?

Birde oraya alınan hedıyelerı eltının kafasına gecıren nısanlı kız çizelim Baktın olmuyor de aa banada almazsan çok kızarım , ayırdım yaptıgını dusunurum de

Su taraftaki nisanlima hic birsey hissettirmez diger yandan su ve su taraftaki eltiyle kaynanaya da kendi aralarinda cok mutlu gosuktuklerini Allahin daim ettirmesini ve zaten benim onlarla iyi olmak gibi bir niyetim olmadigini belirtirdim. Su taraftaki kpedere de naber yakisikli derdim :)

Bana ne der geçersen huzur olurrr

Ne alırsa alsın

eltiye de bana neeee de gül geç

Eşin de görür ilerleyen süreçte onu da sıkıştırma ama

aynı şeyi bende yaşadım. onlar adeta gökten inme melektirler, tam bir iyilik timsalidirler. ilişkileri kusursuzdur. sen ise onları çekemeyen, aralarına giremeyensin gibi davranırlarki, yüksek egolarını tavana vurdursunlar. evlenince sana göreceğin olayları sıralayım. kaynanan, eltinin olmadığı her ortamda sana onun dedikodusunu yapacak. aynı şekilde senin olmadığın ortamda senin dedikodunu yapacak. kaynananın olmadığı ortamda da eltin kaynana dedikodusu yapacak. bu düğüm böyle devam edecek. ve sen göreceksinki şu an yaşadığın herşey tam bir gösterişmiş. aslında 5 kuruş etmezlermiş.

Bi tencere bi de kapak ciz..adini da eltimle kv koy..

Naparlarsa yapsinlar ya..alsinlar,begensinler,muckks falan..cizdigin iki kadini da sil zihninden..yoluna devam et..ama yok ben kafaya takarim diyorsan..nisanlini sil..

Nişanlinız annesine taraflı baktığından kabul etmiyor. Nişanlınız bunu kabul etmedikçe evlenmeyin derim...

Ağzına bal
Amin inşallah

Gösterdiğim iyi niyete saflığıma yanıyorum sadece

Canım resim kağıdına kimi nereye istiyorsan Oray'a çiz. Şöyle görünmez dağın ardına falan olabilir mesala

Bi tencere bi de kapak ciz..adini da eltimle kv koy..

Naparlarsa yapsinlar ya..alsinlar,begensinler,muckks falan..cizdigin iki kadini da sil zihninden..yoluna devam et..ama yok ben kafaya takarim diyorsan..nisanlini sil..
Çok güzel özetledin gerçekteb teşekkürler
İnşallah takmamayı başarabilirim

Belki şurada her şeyi gereğinden fazla düşünen birileri vardır. Şuraya da onları hayatı kendilerine zehir ederken çizelim

Umursamayarak baş etmeyi dene

Onların iyi anlaşması işime gelir açıkçası..

Kaynanan her işine veya ihtiyacında seni değil mecbur eltini cağırır..

Benımkı öyle mesela..diğer oğlunu daha çok sevdığınden..onun karısını daha çok sever..(belki de sever gorunur)

Sonuç olarak her işine diğer gelin koşar..temizliğini bile ona yaptırır..

Ben yan gel yat osman..

Hiç işim olmaz..beni çok sevse nolcak..

Hemen altına ne söylenirse söylensin hı hı evet diyen ve kendi bildiğini yapan, nişanlısına da ailesini kötülemeyen bir taze gelin çiziverin.

Başka yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…