Ağzına balaynı şeyi bende yaşadım. onlar adeta gökten inme melektirler, tam bir iyilik timsalidirler. ilişkileri kusursuzdur. sen ise onları çekemeyen, aralarına giremeyensin gibi davranırlarki, yüksek egolarını tavana vurdursunlar. evlenince sana göreceğin olayları sıralayım. kaynanan, eltinin olmadığı her ortamda sana onun dedikodusunu yapacak. aynı şekilde senin olmadığın ortamda senin dedikodunu yapacak. kaynananın olmadığı ortamda da eltin kaynana dedikodusu yapacak. bu düğüm böyle devam edecek. ve sen göreceksinki şu an yaşadığın herşey tam bir gösterişmiş. aslında 5 kuruş etmezlermiş.
Çok güzel özetledin gerçekteb teşekkürlerBi tencere bi de kapak ciz..adini da eltimle kv koy..
Naparlarsa yapsinlar ya..alsinlar,begensinler,muckks falan..cizdigin iki kadini da sil zihninden..yoluna devam et..ama yok ben kafaya takarim diyorsan..nisanlini sil..
Çok doğruBelki şurada her şeyi gereğinden fazla düşünen birileri vardır. Şuraya da onları hayatı kendilerine zehir ederken çizelim
Umursamayarak baş etmeyi dene
Suraya nisanli bir kiz cizelim
Hemen yanina nisanli kizimiza hep diger gelinini oven, diger gelinini el ustunde tutan, bariz bir bicimde ayrim yapan bir kayinvalide adayi cizelim
Hemen yan tarafa, her firsatta kayinvalidem bana onu aldi, bunu aldi, bana boyle hediye aldi, beni yemege goturdu diye kizimiza hava atan bir elti cizelim
En sonundada benim annem bir melek, gelinlerine esit davranir seni cok sever, sen kotu dusunuyorsun kiskanclik yapiyorsun diyen damadi cizelim
Bu psikoljik iskence ile nasil bas edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?