• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl baş edicem..

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Mrb.... moralim cook bozuk taşınmak zorundayız ev sahibi evi satıcakmış mecbir çıkıcaz... ama hamile hamile iki ayagım bi pabuca gircek cok kötüyüm... bu cumada kayınvalidemler geliyormuş istanbuldan... rahatsızlgımdan dolayı iş de yapamıyorum karmakarısıgım :KK57:

Evet kayinvalidenize anne iyiki geliyorsunuz bizim de evden cikmamiz gerekiyormus bana da yardimci olmuş olursun deyin. Şimdiden ortami hazirlayin.

Yapılacak işlerden çok moral bozukluğu yıpratır seni.
Moralini yüksek tutarak her işin üstesinden gelirsin.
Allah kolaylık versin.

arkadaşım 7,5 aylık hamile daha yeni ev taşıdı ne annesi ne k.validesi kimseyi de çağırmadı sadece eşiyle ikisi yaptı her şeyi..bu kadar sorun yapmaya gerek yok,zaten k.validen de gelcekmiş yardımcı olur.

Yok artik canim :)

Öncelikle geçmiş olsun. Galiba hamileliğinizin ilk aylarıydı ailenizden birinden yardım alabilirsiniz (kayınvalide gibi ya da sizden biri gibi ) ya da nakliyeci tutun onlar halletsin tabii tuzlu olur ama siz de yorulmazsınız.

Hamileyken de tasinmak gercekten zor Allah yardimciniz olsun.Kayinvalideniz yardim etse bari.

Korka geciyor bende tasindim hem de günüm dolmuştu ve her an doğuda bilirdim Esim eve bir geldi dedi ev sahibi evi satiyormus cilmamizlazim annem yaninda dondum kaldim eeee ben dogurcam Nadi olacak ilk olarak nnem esimedogum cantami verdi arabaya koyduk daha ev yok toplanmamisim Esim takiliyor sakin doğuda ev bulup
yerleşene kadar diye ayni gün ev bulduk kv geldi panik olmuş kadim esyalartasiniyor herkesin gözü üstümde bi ahh desem.herkes bana bakiyor neyse tasindik yerleştik hemen basil oldu kimse bimiyor o kadar hizli sonra ev sahibimiz vazgeçmişevi kira verdi baskasina o benim arni burnunda halinin hesabini nazil verecek acaba mahvildum yorgunluk tan neyseki oğlum yerleşince dodu

Back
X