Sen bölüm tercihi yaparken
Fersah fersah atama mı vardı bölümünden?
Senin tercihin, senin seçimin, senin gerçeğin.
Alınganlık yapmak için ıkınıyorsun sanki
O dönem dediğin allasenBiraz kabaca olmuş yorumunuz.. benim o dönemde en azından imkanlarımı bilmeden bu.şekilde yorum hoş olmamıs. Tesekkur ederim. Allah kimseyi bu durumda bırakmasın diycem ama co gu bu durumda..
O dönem dediğin allasen
10 senedir atama sıkıntısı var ing dışında
Yazarken tercihe araştırmadın mı?
Kabaca falan değil
Dan dan dan
Birileri gerçeği yazınca kaba oluyor burda
Bir
Şey
Değil
Yorumum
İçin
.
Sen hedefine odaklanacaksın
Kariyer basamaklarını tırmanırken herkes yara bere içinde emin ol kimse çiçekli yollardan geçmiyor
Benim babam bile bir ton laf söylüyordu ki bunlar onun lafları yanında iltifat kalır
Okurken kv mi kimdir bunları söyleyen dedimHalan 100 kv gücünde kafa ütülüyor. Bunların hepsi aynı prototip derdin neyse bulup ordan vuruyorlar
Kırılmayın ama bir öğretmen adayı olarak nasıl böyle düşük cümleler kullandınız.
İki kez okudum hala vakıf değilim konuya.
Sorun bende mi
Estağfurullah.Ay düzenleyeyim ya 300 sorudan sonra nasıl cümle kurdum bakmadım bilekusura bakmayın
Estağfurullah.
Valla zor oldu,kim kime ne demiş anlamadım hiç.
*kim kime ne demişse demiş,kimse için ağlamayın
Üzülmenizi ve incinmenizi anlıyorum. Kim olsa böyle hissederdi. Ama önemli olan bu duygulara esir olmamanız. Şuna inanın ki hepimizin bir yolu/ kaderi var ve herkesin yolu çok değerli ve özel. Hiçbiri diğerinden üstün ya da aşağıda değil. Sonuca değil sürece odaklanın yani yolunuza odaklanın. Bazen önemli tek bir şey vardır: sonucu ne olursa olsun kendi yolunda cesurca yürümek. Bir emek veriyorsunuz ve mücadele ediyorsunuz, bundan daha değerli bir şey yok. Ayrıca şunu bilin ki kimin ne olacağı da hiç belli olmaz, rahat olun ve kendi yolunuza güvenin.
Şimdi anlamış olarak yorumlamak isterim.Yaa cok tatlısınız sagolun düzelttim, okumadan aklıma geldiği gibi yazınca whu bayağı karışık olmus.. cok sagolun
Şimdi anlamış olarak yorumlamak isterim.
Aynı fikirdeyim.
Sakın halanızın laflarına alınmayın,ağlamayın.
Cahilce geldi bana tavırlar.
Hani herşeyi bildiğini zanneden ama bişeyden anlamayan teyzeler vardır ya,sanki öyle.
"Onun yeğeni şuraya atanmış,bunun kaynı doktor çıkmış,bizim kız mühendis bulmuş "vs vs gibi sağa sola saran tipmiş gibi.
Cahilliğine verin,duymayın.
Size de hayırlı bir kapı açılacaktır,umut kesmeyin.
Allah gönlünüze göre versin,emekleriniz yerini bulsun inşallah.
Şunu da ekleyeyimAllah bin kez razı olsun.. ben meslek lisesi bitirdim ailem zorladı gönderdi mesleğe dair en ufak yetenegım yoktu zorla gittim.. 12 puanım kesildi yarım puan dahil binlerce kişi oynatırken alan dışı sectiğim için puanım bayağı kesildi öğretmenlikti hayalim hep o yüzden okudum.. bu sürecler cok zor masa basında psikolojın saglam yürümek hele ataması sıkıntılı ise.. çalışıyorum Rabbime sıgındım ama bu kadar hava atmak gibi gelen sözler , yanımda başkasına ballandıra ballandıra bölümün iyi hemen atanırsın falan demesi cok üzdü.. belki kötü değildir niyeti..ama şu sürecte bunu ayırt edemiyorum ki..Allah razı olsun..sagolun kibar güzel yorumunuz için
Kırılmayın ama bir öğretmen adayı olarak nasıl böyle düşük cümleler kullandınız.
İki kez okudum hala vakıf değilim konuya.
Sorun bende mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?