Nasıl basa çıkacağım?

Özel sektörde iş bulabilirsiniz ,
Evlenince bir eğitimci olarak çocuğunuza daha faydalı olabilirsiniz.
Ales’e girip akademisyenlik için şansınızı deneyebilirsiniz.
Ufkunuz açık olduğu sürece , önünüz de açık olacaktır.
Her ailede sizin halanız gibi insanlar var ,
Üç maymunu oynayın. :)

atama dışında başka bir şansı yok mudur okuduğunuz bölümün?
atama şansı düşükmüş, bu bölüm dışında kamuda şansınızı deneyeceğiniz başka kurumlar olabilir genel p3 atamasıyla, size hitap eder mi bilemem ama..
tek yol kpss imiş gibi düşünmek neden?

Yooo hiç de bilmiyorlardır zor bir süreç olduğunu.sadece laf.insanlara kolay geliyor.yaşamayan için.dinlemeyin siz onları.motivasyonunuz düşer.bende atanamadim hala,evlendim.herkes diyormuş okudu da ne oldu,evlendi çalışmadı diye.he diyorum kocam baksın bana oturacam evimde diye.millete böyle söylüyorum ama hala kpss için çalışıyorum.yapacak bişey yok

Merhabalar öncelikle, evet hazırlanmakta ve üzülmekte haklısınız. Seçtiğiniz bölüm o zamanın şartları sizin şartlarınız neydi bilemeyiz kaldı ki ülkemizde kaç kişi tam anlamıyla istediği bölümü okudu, ya da okuduğu bölüm üzerine çalışıyor... Bu nedenle yorum yaparken biraz daha anlayışlı olmakta fayda var bana kalırsa.
Durumunuza gelirsek de halanızı en iyi siz tanırsınız yani niyeti nasıl siz bilirsiniz fakat ben de aynı sekilde üzülürdüm yine de insanların ne dediğini takmayın eminim siz de zaten bu durumdan memnun değilsiniz bunu güzel bir dille ifade etmeyi denediniz mi yani -kırılıyorum zaten üzülüyorum siz böyle söyledikçe- vb. takmayın gitsin insanlarımız maalesef genel olarak böyle. Bence siz sadece sınava odaklanın gerisini boş verin...

Aynen kabaca yorum yapmak kolay.. O şartlar ile bu şartlar bir değil ne güzel ifade etmişsiniz.. çok sagolun işte takmayım desemde ballandıra ballandıra bu tür söylemler kırıyor.. dile şöyle getirdim psikolojık olatak takıyorum üzülüyorum diye dedim bunu bildiği halde bu tür söylem bayagı üzüyor.. sagolun varolun

Komsunun oğlunu görüp â çok güzel hemen atanırsın demesi diş hekimliği vs bunları bu şekilde dile getirmesi bir dede aynı günde hepsi üst üste.. Allahım sizinde yardımcınız olsn çok zor süreç oluyor inş sizde atanırsınıx.. insanlar cok acımasız maalesef

Kamuda p3 ve öğretmenlik olarak hazırlanıyrum. Özelde ise iş.imkanı kısıtlı maalesef .. bu sene ikisinş deniyorum bakalım olur inş

Maalesef, özel sektörde de kısıtlı yok neredeyse.. İşte bakalım bu sefer p3 ve öğretmenlik deneyecegım

Ben de daha önce özel sektörde çalıştım kpss hazırlanmaya hiç vaktim olmadı sorumluluklarım vs yüzünden zaten üniversite okurken de çalışıyordum yani şartlarım sebebi ile mecbur gittiğim bölümde okumak zorunda kaldım. İyi paralar da kazandım yaşıma göre ancak çok yorucu sömürücü tahmin edersiniz ki.. Evlenince işten cıktım ve küçük bir şehire yerleştim. Aynı şeyleri ben de yaşadım işte şöyle iyiydi maaşım şöyle iyiydi işin neden çalışmıyorsun vs vs vs.. Burada da aynı işe girebilirdim kurumsal bir firma ama yapmadım kulaklarımı tıkadım koca parası yiyen biri gibi oldum hatta, kocamın da parası öyle çok yenilecek bir para değil ama hiç kimseye belli etmedim ailem dışında onlara bile çok değil her ihtiyacımı kıstım eşim de öyle.. Oturdum kpss çalıştım bir yıl boyunca dersane gibi zor muydu çok zordu 28 yaşında ders çalış her şeye sıfırdan başla.. Ama oldu 3 ay önce atandım ve inanın hiç beklemediğim bir anda oldu bir ilan gördüm basvuru yaptım mülakat vs bir sürü aşama ama oldu hala inanamıyorum... Sadece kendime inandım kulaklarımı tıkadım, olmaya da bilirdi ama denedim derdim içim ve vicdanım rahat ederdi başka işlere girerdim artık mecburen. Ancak öğretmenlik okuyunca daha kısıtlı oluyor çalışma alanların ister istemez.. Lütfen bırakın insanları herkes kendisi bir numara sanır... Kendinize inanın, ben hep ders çalışırken işe girince şöyle olacak böyle olacak diye hayal kurardım motive olurdum. Çocuk düşünmedim 3 yıl olacak evliliğim önce iş dedim kendi ailem eşimin ailesi hak verirken elaleme dert oldu bir cocugun olsa şimdi büyümüştü vs vs vs bitmez yani....Boşverin ve odaklanın.

Hiçbirimizin emeği boşa gitmez umarım.gerçekten zor.ömrümün 4 te 3 u okumakla geçti.seviyorum okumayı da ama insanlar can sıkabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…