- Konu Sahibi Oyledeguzel
Bir erkekle nasıl başa çıkılır?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşlar kaç canım?
bu adam bu zamana kadar bişey yaşamadıysa cinsel açlık içindedir.
sen masumca öpersin ama erkekler genelde bunu sevişme başlangıcı olarak algılarlar...
Arkadaslar sevgilim ile dort ayimizi bitirdik. Benden once herhangi bir kizla cinsellik yasamamis yuzeysel seyler falan. Ama o kadar istekli ki bazen korkuyorum![]()
Bu konuyu defalarca konusmaya calistim konusamiyoruzda. Adami opmeye gelmiyo ya napicam nasil basa cikicam bilmiyorum. Bazen benimle dalga geciyor zaman geciriyor diye dusunuyorum sonra konduramiyorum.
Boyle sevgilisi olan arkadaslar var mi?
Napiyorsunuz bu adamlara?
Hayir bende ona sarilmak onu opmekten hoslaniyorum guveniyorum ki bi yerlere gidiyorum onunla ama, o cok sehvetli resmen gozu donuyor(
böyle ilişkilerin sonu ayrılık oluyor.
beklemeyi bilmiyor erkek çünkü.
kız da eğer istediğini verirse heves almış gibi oluyor.
ama şöyle de bir şey var; seviyorum diyip devam eden de.
ama her şekilde sabırsız erkekten kaç derim.
yarın evlenip hamile kaldığında bu sabırsızlıkla ne yapar bilemiyorum
Adam arayış içinde kesinlikle ve cinsel açlığı var. Öylesi adamdan uzak dur. Ciddi düşünen bir adam hiç o şekilde davranmaz. Bence öyle yüzeysel filan şeylerde yaşamamış olabilir ne olursa olsun o şekilde davranıyorsa dikkat et derim..
Hamilelikte cinsellik yasak degil bildigim kadariyla. Ama, bilemiyorum ya kendimi kandiriliyor gibi hissediyorum. Yani bugunden ne yapmam lazim bilmiyorum artik.
Nasil sabretmesi gerektigini anlatacagim ona?
erkeklerin hormonlarının tavan yaptığı yaşlar.sevgiliden masum öpücük diye birşey olmaz.erkekler için cinsellik bize göre çok daha gerekli bir şey biz çocuk yapmaya programlanmışız onlar yaptırmaya:))
daha ilişki yeni.bazı erkekler cinselliğe daha düşkündür kendini zor frenler.başbaşa kalacağınız yerleri iyi seçin.aşırı yakınlaşmayın.dudağından tahrik edici şekilde öpmeyin.beraberken ilginizi başka konulara yöneltin.niyeti ciddi ise sabreder(.sen de sabredemiyor onu isteklendirici hareket ediyor olabilirsin)
belki bu yaşlarda güç ama sabret burası türkiye malesef şimdi masumiyetle yaparsın sonra adın basit kız olur.hakkında hayırlısı olsun öpüyorum.
Arkadaslar sevgilim ile dort ayimizi bitirdik. Benden once herhangi bir kizla cinsellik yasamamis yuzeysel seyler falan. Ama o kadar istekli ki bazen korkuyorum![]()
Bu konuyu defalarca konusmaya calistim konusamiyoruzda. Adami opmeye gelmiyo ya napicam nasil basa cikicam bilmiyorum. Bazen benimle dalga geciyor zaman geciriyor diye dusunuyorum sonra konduramiyorum.
Boyle sevgilisi olan arkadaslar var mi?
Napiyorsunuz bu adamlara?
Hayir bende ona sarilmak onu opmekten hoslaniyorum guveniyorum ki bi yerlere gidiyorum onunla ama, o cok sehvetli resmen gozu donuyor(
hamilelikte bazılarına yasak.
ama mesela lohusalıkta kesin yasak.
ilk önce konuş ama hal diliyle de kesin duruşunu belli et.
kaptırmayacaksın işte!!! yoksa sende diğer kızlara ''cinsel olarak fazla birşey yaşamadım''derken kastettiklerinden biri olursun.O beni opunce falan bazen bende kaptiriyorum acikcasihani sen karsilik vermiyor musun desen veriyorum ama, o cok baskin o cekiyor o durumun icine beni. Bilmiyorum ama, durduramiyorum onu
(
Peki hiç başka kadınlara gitme isteği var mı? Bu açlığını yatıştırıcaktır.
Öpmek var öpmek var, tutup fransız öpücüğü şeklinde öpersen bunu davet şeklinde algılamayacak erkek yeryüzünde yoktur herhelde.
Yok ben oyle opmuyorum o beni opuyor o sekilde artik resmen kaciyirum desem yeridir.
Ya yanlis anlamayin biz cinsellik yasamiyoruz yani iliski falan yok sadece cok sehvetli frenleyemiyir kendini( ben yasayalim desem o an direk yasar o derece istekli. Ama, baska kadinlara ne bakar ne de istek duyar. Ya mesela tv de cok acik bi kadin gorse ya da sokakta hmn irrite olur, hoslannaz. Baska kadina falan gitme olaylarini biraz dudunmeyi tiksiniyor. Adamin derdi benimle o da ben baslarda masumca sanarak biraz rahat takildim aptal gibi adamda haliyle kesfedince boyle oldu
offf yaaa nsl cikicam bu cemberden hic bilmiyorum.
kaptırmayacaksın işte!!! yoksa sende diğer kızlara ''cinsel olarak fazla birşey yaşamadım''derken kastettiklerinden biri olursun.
Çok iyi anlıyorum seni. Bi an rahat davranınca hep öyle gidiyo,kontrolü kaybediyosun. Sonra gerçeğin farkına varıp rahatsız oluyosun da nafile. Evlenmeden vicdan susmaz bu durumlarda ben öyle düşünüyorum :)