Güzel bir çay demleyip çikolata yemek şuan ihtiyacım olanSahip olanaklarıma şükrederim,kişisel gelişim yazıları okurum,en mutlu anılarımı aklıma getiririm,ailemi arayıp paylaşırım,sevildiğimi düşünürüm...soslu makarna yaparım ve güzel bir çay demler çikolata yerim...
Anneler güçlüdür ya bu gazla atomu parçalıcaz zaten güçlü görünecem diye , olaylar halledilince bi rahatlama geliyor ozaman salıyorum bendeCok zor durumlarla karşılasmadım .Durumu halledene kadar cok güclüyumdur hersey bitince agliyorum ben .
Cocuklar acillik olur misal .Gotürür hallederim ,güc veririm herkese .Eve gelince höngürt
Neredeyse dikis mikis ben aticam o kadar vahim durumumAnneler güçlüdür ya bu gazla atomu parçalıcaz zaten güçlü görünecem diye , olaylar halledilince bi rahatlama geliyor ozaman salıyorum bende
Bir gün şöyle böğüre böğüre ağla çılgınlar gibi ,22 gündür ağlama isteğini tutma çatlarsın , ve hepimiz öleceğiz zaten acele etmene gerek YokBen 22gundur atlatamiyorum.. surekli bi aglama modundayim yerli yersiz aglama isteğim geliyo. Ölsem şuracıkta ne guzel olur diyorum. Guclu olmam lazim olamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?