Nasıl basa cikiyorsunuz?

üzülüyorum düşünüyorum karar alıyorum uyguluyorum mutlu oluyorum

döngüm bu şekilde.

1. İnkâr
2. Kızgınlık/öfke
3. Pazarlık
4. Depresyon
5. Kabullenme
üzücü bir olayla başa çıkarken tüm bu durumları yaşarım
ama pazarlığı uzun tutar yollar ararım heralde
tacir toplum özellikleri işte

Üzülüyorum, ağlıyorum bazen günlerce ağlayabiliyorum hatta sonra vardır bunda da bi hayır ya da yaşamam gerekiyormuş diye düşünüp Allah’a daha beterini yaşamadığım için şükredip önüme bakmaya çalışıyorum

Ne kadar kötü olursa olsun geçecek
Düşünüyorum acaba şimdi üzüldüğim şeye bir ay 6 ay yada 1 yıl sonra hala üzülecek miyim?

Sahip olanaklarıma şükrederim,kişisel gelişim yazıları okurum,en mutlu anılarımı aklıma getiririm,ailemi arayıp paylaşırım,sevildiğimi düşünürüm...soslu makarna yaparım ve güzel bir çay demler çikolata yerim...

bu şükrederim sığınırım diyenler benden pazarlık bölümümdeyiz bizler

Güzel bir çay demleyip çikolata yemek şuan ihtiyacım olan

Rabbimin bir sınavı olduğunu düşünüm O na sığınırım sonra alışıyosun

Bi kahve yapıyorum bi sigara içiyorum aaa bakıyorum unutmuşum bile ...

Cok zor durumlarla karşılasmadım .Durumu halledene kadar cok güclüyumdur hersey bitince agliyorum ben .
Cocuklar acillik olur misal .Gotürür hallederim ,güc veririm herkese .Eve gelince höngürt
Anneler güçlüdür ya bu gazla atomu parçalıcaz zaten güçlü görünecem diye , olaylar halledilince bi rahatlama geliyor ozaman salıyorum bende

Ben 22gundur atlatamiyorum.. surekli bi aglama modundayim yerli yersiz aglama isteğim geliyo. Ölsem şuracıkta ne guzel olur diyorum. Guclu olmam lazim olamiyorum

Ben 22gundur atlatamiyorum.. surekli bi aglama modundayim yerli yersiz aglama isteğim geliyo. Ölsem şuracıkta ne guzel olur diyorum. Guclu olmam lazim olamiyorum
Bir gün şöyle böğüre böğüre ağla çılgınlar gibi ,22 gündür ağlama isteğini tutma çatlarsın , ve hepimiz öleceğiz zaten acele etmene gerek Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…