Nasıl basa cikiyorsunuz?

Kötü, üzücü olaylarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Ben de çok kolay atlattığım için kendimi onursuz hissediyordum. Açtığım konulara bakarsan fark edersin. Atlatıyorum çünkü kimsenin hayatı dört dörtlük değil ve inan hayat çok kısa. Tüm bunları kafaya takmaya değmez. Sorunlarının üzerine git. Bu sana başta çok zor gelecek. Yaz sorunlarını sayfalarca yaz. Bir süre sonra bir bakmışsın normalleşmiş. Artık hiçbir şey hissedemez olmuşsun

Cok zor durumlarla karşılasmadım .Durumu halledene kadar cok güclüyumdur hersey bitince agliyorum ben .
Cocuklar acillik olur misal .Gotürür hallederim ,güc veririm herkese .Eve gelince höngürt
Aaaa yalnız degilmisim. Ben de sadece ben böyleyim sanıyordum. Bir de deli cesareti gibi kendim götürürüm acile her işin içindeyimdir gayet soğukkanlı ama herşeyi halledip eve gelince nasıl dağılırsam bi hafta feristahi gelse toplayamaz

Bir cozumu varsa ahlayip dovunmek sukretmek sacma cozumu uygularsin ki cogu seyin cozumu var ölum haric

Çıkamıyorum / çabalıyorum. Yeniden dibe batıyorum / ama asla pes edip mutsuzluklarım ile başkalarını mutlu etmiyorum genelde böyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…